Gedik bugün 1 milyon lot oldu satışı... lan bir daire parası %6 borsada kaldıramadılar..
Bir dost
Printable View
Gedik bugün 1 milyon lot oldu satışı... lan bir daire parası %6 borsada kaldıramadılar..
Bir dost
bu işlemlere inanmam mümkün değil kalan konkalarda özak oldu yola devam... yıllardır malı toplamışlar istedikleri gibi at koşturuyorlar köpürsenizde en az 3 sene daha özaktayım...
Bu kısır döngü daha ne kadar sürüp gidecek, buna dur diyecek biri çıkacak mı çok merak ediyorum..??
Ama şundan kesinlikle eminim; Mecbur kalmadığı sürece Ahmet efendi bunu sürdürmeye devam edecek..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Dün endeks de, sektör de coştu resmen, gerek temel gerekse de vizyon olarak belki de sektörünün en iyisi olan Ozkgy'nun performansı içler acısıydı maalesef.
Ne yapacaksan sırıtmayacak şekilde yap tahtacı, inerken de çıkarken de.
http://share.matriksdata.com/shareMa...10181236311560
Bugün de TEB den satan aynı kişi..!!!
Allah belasını versin inşallah..!!!
Evet tahtanın izlecek bir tarafı yok, yine biri öbürüne vererek tahtayı kitlemiş durumdalar, bu rallide de yayan kaldık.
Sessizlik zamanı, akşama bakarız artık.
Yatırım fonları ve citi satıyormuş virmanlara göre Bayadır satıyorlar bugün de blok mal satışı vardı dün de vardı 1 milyon 1 milyon verdiler .. 2 günde bunlarda citi ve yatırım fonlarının olmalı...
Pis şeyler dönüyor takasa göre iş yapmam şahsen ama izlerim fal misali..
Bir dost
Bist 100 alınmamış olması bazi y.fonlarini ve yabanciyi rahatsız etmiş olsa gerek Önem li olan satılan malın karşılanması.... SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tv de konut fiyat artislarindan bahsediliyor. Inanilmaz bir artis var. bu artistan nemalanan bir sirketiz. Bitmis halde 250 buyukyali dairesi ile bitmeye dogru giden gokturk projemiz var. bunlar elbet satilip bilancoda fark yaratacak. Turizm tarafi ise oldukca iyi. Fon satislari devam etmekte cunku artik o mallari alacak aliciyi buldular. Sene basi hisse fiyati 3 liralardaydi su anda 9 lira olmus. Cikmak isteyen mutlaka olacaktir. Tabanci takas orani bist icin 30 lara inmis. Ozak tahtasinda da satmalari normaldir. Onemli olan milyon milyon mali birilerinin aldigi. Satis bittigi anda ne olacak cok merak ediyorum. Hergun 1 milyon satabilecwk mal kimsede yok.
Bugün de sondaj ve devir işlemlerine devam ediyorlar gibi, böylelikle son rallinin de bitimine kadar hisseyi stabil tutmayı becerdiler, tebrikler.
buğün tavanlarmıyız...:notr:
Yatrım fonları nın çogu malesef birilerinin taşeronluğunu yapmaya çalışıyor, kendi paraları olsa aynı işlemleri yapmazlar sanırım.Göz göre göre zararına işlem yapıyorlar coğu zaman.Yatırım fonlarından beklenen bir hisseyi alıp uzun süre beklemesi değilmi, ozak tahtasında hergun işlem acıyorlar gibi
Deniz Yatırım beklenen kar 1328
Yeniden değerlemeden 750 milyon gelir demişler
G8341 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yorumu geçen yıllarda yapmıştım, tekrar hatırlatayım..!!!
Zararına işlem yapacak tek kişi hisseyi toplayıp daha yukarıdan fazlasını kazanacağını bilen kişidir..!!!
Ederi 22 TL olan hissede zara edip 9 TL ye mal toplayıp 17-20 TL ye satsa nerede kaldı zarar..???
Bunu yapan kişi de sedece hisseyi istediği fiyata çıkaracak gücü ve daha önemlisi niyeti olan keltoşun ta kendisidir..;-))
Boşuna adres aramayın, Zeytinburnu sahilde merkez binada kendisi..;-))
Bende raporu görünce şaşırdım ve beklentim çok daha fazla. Raporu hazırlayanlar nasıl bir şekilde 750 milyon buldular çok merak ediyorum ve yeniden değerleme raporlarını incelememiş olabileceklerini düşünüyorum.
G8341 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işlemler hızlandı mal bitiyor olmalı kendi çapımızda bir destekte biz attık..dayanamayıp maliyet artırmaya devam...
3 gündür gedik taşeronu tahtaya eziyet ederek sattı malı özakcılar gedikteki hesaplarını kapatmalı bence...
bilançoya az kaldı.büyükyalı,otel gelirleri ve kiralar ile yatırım gelirleri kara katkı yapacak.benim tahminim 750 milyon tl dir.değerlemeler ise 5 milyar tl bunun dışında sürprizlere açığız.
satışın bitiyor olması beni heyacanlandırdı biraz daha destek attım:Sad:
Zararına işlem yapanlar şimdi kâra mı geçti..;-))))
Ah Ahmet efendi aahhj, ne oyunun biter ne dümenin..!!!
Tühhhh!...
Çuvalı iyice doldursaydım keşke....
hop dedik 10 üzerine atmis bizimki yapistir :) 100 lüklere dalya diyordum ama bunada diyeyim :) Dalya
Maşallah... Bilanço beklentisini de göz önüne aldığımızda şu haliyle bile borsadaki temeli en sağlam şirkettir.NOKTA.
Bugün itibariyle tekniği de düzeltti.bugunku direnç kirilimi çok önemliydi. Yarından itibaren teknikciler de dadanir kağıda :))
Ne oldu yawww... Yularından kurtulmuş at gibi dört nala koştu, şahlandı... Mutlu muyuz...
Bugünü de not etmekte fayda var, özel kapanışlarından birini daha yaptı sonuçta.:)
19 Ekim 2022
Ozkgy kapanış : 10.18 TL
Biri 1 milyar diyor diğeri 4 milyar kar bekliyor..
Bizim ülkemizde aracı kurumların hali bu......
Ben 7 8 milyar arası bekliyorum
Bir dost
değerlemeler hariç kira kur farkı faiz satış gelirlerinden 9 aylıkta 1.870 mio. kar bekliyorum..bu kar benim diyen sanayi şirketlerinde yok henüz çin ordusu hisseyi fark etmedi ettiklerinde çok yüksekten saldıracaklar.. bizim mahallede imzalar çok gecikti karın aynı hızla artması için bu gerekli...
Bir Aracı kurumun önemli sahsiyetlerinden Adamin youtubede videolari var,
elimde olsa tüpras satarim diyodu 80-90 larda 360 su an
Mgros icin bal yapmayan arı , Almam diyordu 35 lerde simdi 120 de .
Finansal tablo okur yazarlığı, Konjektörü öngörememe yoksa yatırımcının isi zor.
Ahmet Patronun Büyük yalı hamlesi gercekten takdire şayan kim ne derse desin..