Sayfa 248/610 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 4877 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok, bir gün bitecek bu satışlar mutlaka, alanın da işine geliyor hep aynı fiyatlardan almak, biraz da 10 üstünde alsa fena olmaz.
    9,5 veren varken neden 10 üzeri atsınlar satış bitince onlara haber gelir zaten.. fonlar maliyetlerini fiyatlara yansıtamayan sanayi alsınlar bıst çok yükselecek kaliteli gyolar çıldıracak..
    nasip....

2. Deniz Yatırım beklenen kar 1328
    Attached Images Attached Images

3. Yeniden değerlemeden 750 milyon gelir demişler

G8341 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by potaz34 Yazıyı Oku
    Yatrım fonları nın çogu malesef birilerinin taşeronluğunu yapmaya çalışıyor, kendi paraları olsa aynı işlemleri yapmazlar sanırım.Göz göre göre zararına işlem yapıyorlar coğu zaman.Yatırım fonlarından beklenen bir hisseyi alıp uzun süre beklemesi değilmi, ozak tahtasında hergun işlem acıyorlar gibi
    Bu yorumu geçen yıllarda yapmıştım, tekrar hatırlatayım..!!!

Zararına işlem yapacak tek kişi hisseyi toplayıp daha yukarıdan fazlasını kazanacağını bilen kişidir..!!!

Ederi 22 TL olan hissede zara edip 9 TL ye mal toplayıp 17-20 TL ye satsa nerede kaldı zarar..???

Bunu yapan kişi de sedece hisseyi istediği fiyata çıkaracak gücü ve daha önemlisi niyeti olan keltoşun ta kendisidir..;-))

Boşuna adres aramayın, Zeytinburnu sahilde merkez binada kendisi..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Gvn Yazıyı Oku
    Yeniden değerlemeden 750 milyon gelir demişler

raporu hazırlayanların acıklanan değerleme artışlarından bihaber oduklarını düşünüyorum.Yada bilerek yatırımcıyı yanıltma çabası olabilir.Çünkü açıklanan değer artısı bunun 10 katı
    Yukarıda yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bende raporu görünce şaşırdım ve beklentim çok daha fazla. Raporu hazırlayanlar nasıl bir şekilde 750 milyon buldular çok merak ediyorum ve yeniden değerleme raporlarını incelememiş olabileceklerini düşünüyorum.

işlemler hızlandı mal bitiyor olmalı kendi çapımızda bir destekte biz attık..dayanamayıp maliyet artırmaya devam...
    nasip....

3 gündür gedik taşeronu tahtaya eziyet ederek sattı malı özakcılar gedikteki hesaplarını kapatmalı bence...
    nasip....

Sayfa 248/610 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •