gesan kontrol ve bunlar enerji şirketi ama astor başka bir dünya, bence aynı katogori değil, astor trafo demek daha mantıklı. Sektör enerji olsada gesan yada kontrol gibi merdiven altı tabir bu şirkette olamaz.
Printable View
Patron sorunu yeni arzların hepsin de var, kontrolün patronu ne yapıyor izleyin, sürekli senetlerle oynamak mantıklı bir tüccar işi değil.
Geçenlerde 95,30 dan dönmüştü sanırım...
95,00 sağlam son desteği gibi duruyor...
95 altı kapanışlar sıkıntılı....
Şimdilik 95,00 a değdi ...,,.,...
,İyice b...... çıkardılar...
En son aldığı ihale/iş 2024 de yaptığı cironun %11 ine yakın olduğu söyleniyordu...!!!!
Gel de bu bist kumarhanesinde hisse al..!!!!
95 üstü kapatmazsa sürünmeye epey devam eder eder bu ..,.,... hisse...
Temennim yanılırım, zira ben de kol bacak kesmedim b... var gibi....
maşallahı var, bugünü de yine eksi kapattı. Allah bin türlü belasını versin bunun
Hazırladıkları yatırımcı sunumunu okuyunca, sanırsın ki hissenin ederi 200 lira. İyi cila çekip parlatmışlar. Gel gör ki içi boş bir çuval
Bu gün de olumsuz....
Aracı kurumların da dolduruşuna geldim şahsen....
Hem kendi kurumum hem de takip ettiklerim..,,.,,,..,...
Banu abladan astor yorumu... :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=r0XQzqe5DK0
Sasa değil ancak diğer enerji şirketleri ile karşılaştıran çok var. Diğer enerji şirketleri hangisi, En sorunlu Kontrol, sonra Gezan, Smart g ve Hkm, Bunların hemen hemen hepsi panel üretiyor yada benzeri, güneş veya rüzgar enerji işi. Ve bunlar sermaye ile çok oynadı.
Astor konusu enerji olsada ana işi Trafo üretmektir. Trafo bir işletme için makine techizat kısmına girer. Mesela ABB de bir trafo üreticisi.
Sasa ve Hektaş isim olarak değil fakat yaşadıkalrı konular daha önce tecrübe edilmemişti. Denenmemiş bir modeli denediler ve başarılı oldular. Diğer hiç bir şirket aynı yolu izleyemez. Ky buna hazırlıklı ve izin vermez. Özetle astor asla sasa olmaz.
İlave fabrika açılışı ve üretime alınması bu ay içinde gerçekleşecek galiba. Haber henüz düşmedi ama ağalar haberi almış olmalı.
Astor %5 yukarıda, kontrol 0,39, gesan 0,30, görüldüğü gibi astoru bir enerji şirketi oalrak görmeyin, astor trafo üreten bir fabrika, enerji işi yapacaksa hobi amaclı yapar, tüm enerji şirketleri bir araya gelse astorun ürettiğini üretemez.
pALA çıtayı yükseltti... iyice yükseltip çakacak galiba...
kazandıkları yetmemiş olmalı...
yine 130 ları gösterip çakarsa şaşırmasın kimse... :party:
50 ve 100 günlük ortalamalarının üstüne çıktı. 99,50 seviyesi üstündeki her kapanış yukarı hamleler için güç toplamak anlamına gelir bu saatten sonra.
115,50 üstü kapanışlarda ayrı bir güzellik gelir grafiğine.
https://i.hizliresim.com/38ets2p.png
Bence pala dayı kucaklamayı çok seviyo...
bugün yükseltti fiyatı yarın küçük yatırımcıyı kucaklamaya başlar...
cuma günü numunelik 1 lot almıştım...
rüzgar terse dönerse hiç bakmam satarım... ona göre pala dayı :oleyo:
PaLa bugün çakma çalışmalarına yine başladı... :hah:
Bu tip fiyat hareketleri şirketin bilgisi dışında olamaz diye düşünüyorum. Spek şirketten icazet almadan, aylardır bu tip hareketleri sürdüremez. Zaten şirketin bu fiyat hareketlerine karşı bir tavrı olsaydı, sembolikte olsa bir hisse geri alım programı uygulardı.
Teyyy teyyyy....aradan nerdeyse iki ay geçmiş uğramayalı...tahta yapıcı ky'ye malı taşıtmaya devam ediyor...Artık 117,5 civarı fiyattan vazgeçtim...düşen trend direnci olan 113 lü fiatları geçer ve üstüne oturursa bir hareket başlayabilir....Aksi durumda andersondan masallara kanmayalım :)
Sağlıcakla kalın...
Yarınki görüşmelerden bi halt çıkmaz beklentisi mi fiyatlanıyor acaba?
Endeks yeşil kağıçık % 1,5 kırmızı..,,.,..,..!!!
% 2,5 olmuş bu arada..,.,,.,.....
Tahta sahibinin aylardır yaptığı klasik hareketler. Biraz yukarı çekip sonra ele veriyor. Adam bu işten çok para kazandı
3 milyarlık ihaleyi almış
16.26 'da KAP attı. Tık yok.
Şirketimiz TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TEİAŞ) Merkez tarafından 09.04.2025 tarihinde düzenlenen Güç Transformatörü, Oto Transformatörü ve Şönt Reaktörü konulu 3 ayrı ihalede;
· 34 adet 250 MVA Oto Transformatörü temini işinde, 18 adet 250 MVA Oto Transformatörünün toplam 1.926.000.000 TL bedelle,
· 30 adet (18 adet 62,5 MVA, 10 adet 100 MVA, 2 adet 125 MVA) Güç Transformatörü temini işinde, 20 adet Güç Transformatörünün toplam 568.480.000 TL bedelle,
· 14 adet Şönt reaktör temini işinde, 7 adet Şönt reaktörünün toplam 546.000.000 TL bedelle
olmak üzere toplamı 3.040.480.000 TL olan işlerin Şirketimiz uhdesinde kaldığına dair kesinleşen ihale kararı 22.04.2025 tarihinde Şirket'imize tebliğ edilmişti. 13.05.2025 tarihi itibariyle sözleşmeler imzalanmıştır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Paladayı iki gün biraz yükseltti ama millete istediği gibi çakamadı...
keyfi yok herhalde... kap haberini iplemedi...
olmak üzere toplamı 3.040.480.000 TL olan işlerin Şirketimiz uhdesinde kaldığına dair kesinleşen ihale kararı 22.04.2025 tarihinde Şirket'imize tebliğ edilmişti. 13.05.2025 tarihi itibariyle sözleşmeler imzalanmıştır.
İhale geçen ay kesinleşmişti .
Ama en azından imza atılınca eksi kapama...
Aldığı ihale ve siparişlerin büyük bölümü beklemede. Çünkü siparişleri karşılayacak üretim kapasitesi yetersiz. O yüzden ilave fabrika yatırımı yapıyor, mayıs veya haziran ayında açılacaktı ama halen haber yok. Bu fabrikayı üretime geçirir ve siparişleri karşılarsa bu tip haberlerin hissede karşılığı olur. Ancak şu anda karşılığı henüz yok.
[IMG]https://i.hizliresim.com/t8j1f6w.JPG[/IMG]
2025 yılı içinde pek bir şey beklememek lazım. Yeni fabrikanın devreye alınması, siparişleri yetiştirmesi, bunların montajı ve elde edilecek gelirin bilançolara yansıması seneye kalır. 2026 da parlak bir sene geçireceği malum. 2025 yılı rölanti yılı.
Ne palaymış la bu zipek... dün milletin yine kanını içti... doymadı namussuz...:kahkah:
Daha önce söylemiştim, adam aylardır al-sat yapıyor, küçük yatırımcı üzerinden çuvalla para kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Bizim küçük yatırımcımız yükselen hisseye atlıyor maalesef. Adam da bunu bildiği için ara ara yükseltip gel gel yapıyor ve sonra döküyor milletin kucağına.
12,50 den halka arz olmuş hissede, spek efendinin maliyeti de muhtemelen bu fiyatlara yakın. Kaçtan satarsa satsın her şartta kârlı.
Borsa İstanbul'daki işlemlerde piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, üç ilde belirlenen 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi
https://www.borsagundem.com.tr/borsa...gozalti-karari
Küçük yatırımcıya zarar ettiren, milletin rızkına göz dikenlerin iki yakası bir araya gelmesin
Astorcular epey eğleniyo galiba...
pala dayı gözünü 90 altına dikmiş görünüyo... :oleyo:
sasa'nın adeta kopyası...
Yok yatırım yapıyorum... yok ihracat yapıyorum... derken
yatırımcının parasını hapsedip eritip kullanıyorlar...
ohhhh ne güzel yatırımcının birikimi faizsiz sıcak para...
kaybı olanlara geçmiş olsun...
Önümüzdeki zamanda bedelli sermaye artışı yaparsa sürpriz olmaz...
borsa yatırımcısı hazır finans sağlayıcı nasıl olsa... :p