Sayfa 238/249 İlkİlk ... 138188228236237238239240248 ... SonSon
Arama sonucu : 1990 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Ş.

1. Bana lazım olmayan bir meblağı yatırmıştım. Kapasite artışı ve sonrasındaki ihracat kapasitesini görene kadar kısmet olursa tutmaya devam. Romanya'da yapılan sözleşme olumlu haber. Ama astor'un artık daha büyük anlaşmalara imza atması lazım. Bu tip anlaşmalar küçük ancak yurtdışına kendini duyurması adına sevindirici
    Bir de şu hissenin speği adam gibi adam olursa hisse ederini bulacak ama nafile, spek adam değil. Gözü fazlası ile küçük yatırımın cebinde. Çok aklı başında hareketler yok.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by Demirci_hacı Yazıyı Oku
    Hisse bilanço sonrası dayak seansını atlatmış görünüyor....ancak önemle belirttiğim 117,5 üstü kapanışlar ve MACD pozitif bölgeye geçmeden olumlu bakmam...Paranızı vadeliye bağlayın veya hikayesi olan hisselere bakın derim...

Aksi durumda hem para hem moral kaybedersiniz...
    Kalın sağlıcakla...

Israrla belirttiğim 117,5 üstü kapanış cuma gelmişti...bugün ceza açıklaması sonrası korktuğum dayağı ufak bir şamar ile atlatmış görünüyor...Bugün de 117,5 üstü kapatırsa yeni hedefleri yazacağım...

Sağlıcakla kalın...

3. hayda hani bu bugun taban yapıyordu artıya geçmiş...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    hayda hani bu bugun taban yapıyordu artıya geçmiş...
    zpek gönlümüzü alıyor yakında yine cortlatır hisseyi
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. sal artık yularını zpek vursun tepeye

6. Bugün şirket hakkında

izlenimlerini ve bazı bilgileri

paylaşacaktim Ancak vazgeçtim

uzun süre borsadan artık uzak

kalacağım. Sağlıklı ve mutlu kalın.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Bugün şirket hakkında

izlenimlerini ve bazı bilgileri

paylaşacaktim Ancak vazgeçtim

uzun süre borsadan artık uzak

kalacağım. Sağlıklı ve mutlu kalın.
    keşke paylaşsaydın be dedem. Şirket hakkında çok güzel haberler vereceğini tahmin ediyorum. Borsa elbet toparlar, astor daha çabuk toparlar.

8. Sözüm vardı yerine getireyim madem.

Şirketin ilave fabrikası bitmiş sayılır

Hemen üretime geçmek için gün

sayılıyor. Tesisler nuhteşem ötesi

çok çalışan var. Arı gibi çalışılıyor

Bu kadar dev bir şirket olduğunu tahmin

etmiyordum. Yolları açık olsun
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 238/249 İlkİlk ... 138188228236237238239240248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •