Bu Karadenizlilerin zekasına hayranın. Birde öğleye kadar çalışır derler. Öğleye kadar çalıştığı halde bile dehşet zeka var tam gün çalışsa kafaları dünyayı yönetir bunlar
Printable View
Bu Karadenizlilerin zekasına hayranın. Birde öğleye kadar çalışır derler. Öğleye kadar çalıştığı halde bile dehşet zeka var tam gün çalışsa kafaları dünyayı yönetir bunlar
Konya'nın yemeğini kebabını başkara ya soracan. Adam gurme gibi maşallah
Deprem konutlarını 716 bin liraya mâl edip, 1 milyon 558 bin liraya satacaklar
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...aklar-7619572/
Petrolde %4 civarı düşüş var...
Ayasofya geçmiş olsun
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdilik yırttık. Ama bir hafta arayla iki kez oldu. Bundan sonra yediğime içtiğime dikkat edeceğim. Direk solunum duruyor tansiyon 5-6 ya düşüyor. Allah'tan yatıyorum ayakta olsam karpuz gibi dağılırim.
Konyadayım kardeşim konyalı değilim 😀konyalılar arasına almaz beni, içlerine sindiremediler 30 yıldır
Bir arkadaş demişti bir kg baldo pirinç bir dolar diye. Baldo pirinç 40-50 tl. Biri yanlış tarafta o zaman
İtibardan tasarruf etmeyen devletimizin bakanı video ile depremzede vatandaşlarimiz için iç çamaşırı terlik eşofman kahvaltılık dileniyor. Kızılay başkanının özel uçağı ile gidip gelmesi parasına binlerce kişiye o çamaşırı alır. Valla bunu derken hiç utanıp sıkılmiyor
AFAD ta toplanan 150 milyar ayrıca Bakanlığı'nın hazır dediği 200 milyar para var diyorlardı. Bakan çamaşır terlik kahvaltılık dileniyor.
Aşağı yukarı burada yazanları da banka faizleri kısmındakileri de yatırım fonunda topiğindekileri tanır gibi oldum. Ahtapottan, etli butluya, pazar fiyatlarından, emekli abilerimizin yağ, sucuk alışverişlerine kadar hakimim 😀. Sessiz sakin izliyorum, yurtdışı dönüşümde rahatsızlandım, anca kendime gelince forumda da takılayım arada dedim
Keli cami önüne koysan dilenciyi cebinden çıkarır. Bundan sonra onu kimse kurtaramaz devleti rezil rüsva etti.
Ayasofya kardeşim geçmiş olsun. Atlattın, iyisin umarım..
Erdoğan’a karşı ‘geliyor gelmekte olan’ diye bağırdı polis müdahale etti
https://tele1.com.tr/erdogana-karsi-...e-etti-804553/
gonyalılara nazar değmiş
geçmiş olsun
Ayasofya kardeşim geçmiş olsun.
Ayasofya kardeşim kendine dikkat et.Umarım şu anda sıkıntı yoktur.Geçmiş olsun.
Daha net nasıl açıklanır muharremAlıntı:
Erkan Baş:
“2. turda oy vereceğimiz bir adaya ilk turda oy verip direkt bitirmek niye mümkün olmasın? Bunun dışındaki her türlü eğilim bana yanlış geliyor.”
Yahu bu muharrem oğan falan artık manasız işler.Başkan seçilecek haliniz yok,erdoğan kesinlikle gitmeli o da belli,ne ayak altında dolanıyorsunuz.Son konjonkturde artık olay belli ,erkan baş haklı ilk turda bu iş bitmeli,bu deprem sonrası bu iktidarın gitme işi çok aciliyet kazandı.Bunlar afadda kızılayda falan kesinlikle olmamalı,mazallah istanbul depremine kadar ciddi bir hazırlık yapılmalı,bu işler kesinlikle bu iktidarın zihniyetiyle olmaz.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Şöyle bi şarkı yazmışlar anlamayanlara
https://youtube.com/shorts/ILaSxxoYMhc?feature=share
Can Ataklı bazı uyarılarda bulunuyor iki adaylı bir seçim diye. Kılıçtaroğluna olası suikast girişimi sebebiyle. Bunu dikkate almak lazım mı.