-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bir iki gidiyoruz bakalım.
Geçmiş olsun ....değerli forumdaşım.....sen bize lazımsın.....
Kendine dikkat et.....acil şifalar diliyorum.....!!!!!!!!!!!!!
-
Yahu bu muharrem oğan falan artık manasız işler.Başkan seçilecek haliniz yok,erdoğan kesinlikle gitmeli o da belli,ne ayak altında dolanıyorsunuz.Son konjonkturde artık olay belli ,erkan baş haklı ilk turda bu iş bitmeli,bu deprem sonrası bu iktidarın gitme işi çok aciliyet kazandı.Bunlar afadda kızılayda falan kesinlikle olmamalı,mazallah istanbul depremine kadar ciddi bir hazırlık yapılmalı,bu işler kesinlikle bu iktidarın zihniyetiyle olmaz.
-

Originally Posted by
hkm
Yahu bu muharrem oğan falan artık manasız işler.Başkan seçilecek haliniz yok,erdoğan kesinlikle gitmeli o da belli,ne ayak altında dolanıyorsunuz.Son konjonkturde artık olay belli ,erkan baş haklı ilk turda bu iş bitmeli,bu deprem sonrası bu iktidarın gitme işi çok aciliyet kazandı.Bunlar afadda kızılayda falan kesinlikle olmamalı,mazallah istanbul depremine kadar ciddi bir hazırlık yapılmalı,bu işler kesinlikle bu iktidarın zihniyetiyle olmaz.
Sorsan Tip bölücü, ozdaglar inceler oganlar vatanperver...
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Bu Karadenizlilerin zekasına hayranın. Birde öğleye kadar çalışır derler. Öğleye kadar çalıştığı halde bile dehşet zeka var tam gün çalışsa kafaları dünyayı yönetir bunlar
Öğleden sonra yurt dışına çalışıyor kafalar
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
büyük tansiyon mu 5-6 oluyor .
benim küçük 5 in altında hep hiçbir sıkıntı çekmiyorum o yüzden sormak istedim
Büyüğü ile küçüğü 5-6 gibiydi
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
-

Originally Posted by
ayhan53
Daha net nasıl açıklanır muharrem
Şöyle bi şarkı yazmışlar anlamayanlara
https://youtube.com/shorts/ILaSxxoYMhc?feature=share
bir halt olacağı yok.
-
Can Ataklı bazı uyarılarda bulunuyor iki adaylı bir seçim diye. Kılıçtaroğluna olası suikast girişimi sebebiyle. Bunu dikkate almak lazım mı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri