mndrs daha ne kadar bekliyecek
MNDRS GÜNLÜK..
söylenecek pek bir şey yok düşen bir trendde hareket ediyo hareketli ortalamaların altında
yukarı 13 kademe aşa 10 kademe var...
ortada bolinger sırasıyla 0,59-0,64-0,68 başkada bir şey görünmüyor olsa tükkan senin...
[IMG]http://i63.tinypic.com/vzk1o7.jpg[/IMG]
ertan abi kozayı sattın heral 5,51 olmuş
son 20dakıka kaldı bakalım 93.1XX mu 94.7XX mü pala ver kararını
ilk defa bir hissede 1-2 ay sabredeyim dedim ama ...
sabır taşı olsa çatlar gsdho ...
ama kıyamette kopsa sözümü tutacam bekleyecem
ptkimin değer artışına bakarmısınız geçen seneye ve diğer aylara kıyaslayın...
https://resmim.net/f/vB42dI.jpg
aselsan al yeri nire
ama bir şeye şahit olduk hulk daki olaya yani ceza yok denirse alabilene helal olsun kaç gün kitlenir acaba
Benim de bir gedikli var.bahsettigin kağıdın diğeri.Ama ben uzuncuyum onda.uyuz eşşek gibi hareket ediyor o da.Ama temelleri ikisinin de çok sağlam. Yalnız ikisini de de matematik islemiyor dostum.Sabir.Bol kazanç dilerim.Ben 2 sene beklemeye karar vererek aldım. Trade lerden de kar ettikçe ufak ufak ekliyorum.YTD
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi bende 5.17den aldim 5.19dan verdim
Sonra bir daha 5.17den aldim şimdi 5.14te bekliyor:)) Haftaya 30lardan satarum
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
petkimin 9 aylık bilançosuna bakarak aldım.. inanılmaz bir bilanço gördüğüm...
hafta sonu detaylı teknık çalışma yapacağım..
Hedef fiyatlar bayağı yüksek. Kısa ve orta vadede ekmek yedirir bende ertan abi. Şuan 15 16 çalışıyor haftaya 30lari görürüz. Maliyet ne sende ?
iran amborga haricinde tutuluyoruz bakan dedi şimdi
Üstad bugün ekmek yedim halkdan ama erken satmışım. Birde 3.64 gelmeyen vakıfa çok üzüldüm. 88leri gördü. Bereketli bir gündü. Herkese stressiz haftasonları:))
Sorma kardesım 6.50de sür 663 bistiide 94.3XX yazdık 6.70e kadar gitti döndü 6.63den destek aldı 2.kez almalıydık
5dakika sonra haber düştü 50kademen olduk ben 7.00den düserkende açığa koydum 6.85 e kadar çaktılar neyseki hırsımı aldım biraz...
Bugun bu topikte kazanmayan olmamıstır herhalde ...
Neyse paramızı kazandık halayımızı çektık elhamdiliüllah
Ben inince binmedim ağam. Açığa satış yapmıyorum.Ama bu pala dan kim bir kıl kopartirsa baş tacı.Isin rast gitsin.Ama senin açığı kapatma yerini dikkate alıyorum.Senin acik kapatma yerin benim alis yerim oluyor.Bugunku tahminimiz de tuttu cok sukur.Thy bisti ucurdu.Kapanista pegi hareketlenir beklentim vardi.Cok ukur yaniltmadi.Ben alıp satma yönünde işlem yapıyorum daha cokYTD.Pazartesi ola hayrola.Bugun bayagi gevezelik yaptık. İnşallah faydalı dokunmustur
başta sadıktan ve emirdağlı kardeşlerim olmak üzere katkı yapan herkeze teşekkürler,hayırlı hafta sonları...
hafta sonu elimden geldiğince para girişi,hisseler le ilgili paylaşım yapacağım...
hayırlı tatiller ağalar...
hisse sorusu olanlar çekinmeden yazsın hafta sonu nasolsa seans yok rahat rahat bakarım
Paçoza bak sen paçoza, adamlar tam bir katıksız, sabahtan beri ekside durdu milleti kabız etti ********, işcinin sıkıntısı ne aga
Sevgili dostlar normalde agustosda forumda yazmama kararı almıştım 3ay yazmadım...
Barboros ağam biz karıınca topiğindeyiz destek ver diyince kıramadım..
2-3haftadır da burada yazıp çiziyorum...
An ve an sizlere maç anlatır gibi rakamları paylas analiz güncelle bir yandan sürekli al sat yap derken kafa beyin kalmıyor...
Neyseki %80-90 gibi yüksek isabetle buradakı ve özellikle halkb topiğinde 4-5yıldır yazılarımı okuyan zarar etmiş
dostlarımıza sırf hayır duası ıcın yardım etmeye çalıştık.. Yorumlarla al sat yapıp kazanları okuyup mutlu olduk geyik yaptık
halay çektik güldü eğlendik.. Ama zararda bir sürü arkadasımız da varmıs çalı arkasında ızleyen onları da kırdıysak
sevıncımızle hakkını helal etsın....
Neyse dostar burada rakamlarla zarar eden olmamıştır, kar edenler de Allah razı olsun dedıyse ne mutlu bana...
Ben yıne sessızce ınzıvaya çekıleceğim dostlar dinlenmem lazım.. Bir süre burada olmayacağım..
Hayır dualarınız eksik etmeyın lutfen.......
Hepinize sağlıkllı mutlu bol kazançlar dilerim...
Allaha emanet olun...
Eyvallah Sadık ustam, hafta sonu incelerim, endeks önce 94700 kırmalı
Sadık ağam nere gidiyon yaw daha karpuz gavun kesecedik
Ağam işin rast gitsin.Allah razı olsun.Bu topige Sen varsın diye geldim.Pek yazmiyordum ama bugün çene düştü niyeyse.Coskuya kapıldım herhalde.Burada çok değerli arkadaşlar var.Hepsinin emeğine sağlık.Umarim en kisa zamanda gelirsin yeniden.
Samimi emekleriniz için teşekkürler. Allah razı olsun. Tekrar değerli paylaşımlarınızla görüşmek üzere esen kalın.
Bu vesile ile topiğin diğer emekçilerine de aynı duygu ve dileklerim ile.
Saygılar
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Syn EMIRDAGLI
Hakkını helal et ağam. Bugünkü katkıların için teşekkürler.Biraz fazlaca yazdık bugün. Meşgul ettiysem kusura kalmayın.
Aga haklisin bende uyuz oldum. 4.22 den aldim 4.25ten verdim. Ondan çıktım akkız aldim ondan daha guzel kar bıraktı