Sayfa 249/445 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    hayırlı tatiller ağalar...

hisse sorusu olanlar çekinmeden yazsın hafta sonu nasolsa seans yok rahat rahat bakarım
    Mipaz ..Teşekkürler
    Bu marş böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
    Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.

2. Paçoza bak sen paçoza, adamlar tam bir katıksız, sabahtan beri ekside durdu milleti kabız etti ********, işcinin sıkıntısı ne aga

3.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Satmadım, endeks döndü gibi , en azından Garanın tekrar zirveye gelmesi boş olmasa gerek, bakalım 8 üstünü bekleyeceğim duruma göre,
    Dostum o grafiğe iyi bak 7.72kapadı

1.... 7.91 görüp fincanı tamamlamalı...
    2.... Kulp için şöyle 20-30kademe çekilmeli
    3.... Kulbu taktıktan sonra 7.91 destek yapar altına sarkmazsa 8.90 formasyon hedefi olur...

Kuran ayeti değil tabi ama aklında olsun..

4. Sevgili dostlar normalde agustosda forumda yazmama kararı almıştım 3ay yazmadım...
    Barboros ağam biz karıınca topiğindeyiz destek ver diyince kıramadım..
    2-3haftadır da burada yazıp çiziyorum...
    An ve an sizlere maç anlatır gibi rakamları paylas analiz güncelle bir yandan sürekli al sat yap derken kafa beyin kalmıyor...
    Neyseki %80-90 gibi yüksek isabetle buradakı ve özellikle halkb topiğinde 4-5yıldır yazılarımı okuyan zarar etmiş
    dostlarımıza sırf hayır duası ıcın yardım etmeye çalıştık.. Yorumlarla al sat yapıp kazanları okuyup mutlu olduk geyik yaptık
    halay çektik güldü eğlendik.. Ama zararda bir sürü arkadasımız da varmıs çalı arkasında ızleyen onları da kırdıysak
    sevıncımızle hakkını helal etsın....
    Neyse dostar burada rakamlarla zarar eden olmamıştır, kar edenler de Allah razı olsun dedıyse ne mutlu bana...
    Ben yıne sessızce ınzıvaya çekıleceğim dostlar dinlenmem lazım.. Bir süre burada olmayacağım..
    Hayır dualarınız eksik etmeyın lutfen.......
    Hepinize sağlıkllı mutlu bol kazançlar dilerim...
    Allaha emanet olun...

5. Eyvallah Sadık ustam, hafta sonu incelerim, endeks önce 94700 kırmalı

6. Sadık ağam nere gidiyon yaw daha karpuz gavun kesecedik

7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar normalde agustosda forumda yazmama kararı almıştım 3ay yazmadım...
    An ve an sizlere maç anlatır gibi rakamları paylas analiz güncelle bir yandan sürekli al sat yap derken kafa beyin kalmıyor...
    Neyseki %80-90 gibi yüksek isabetle buradakı ve özellikle halkb topiğinde 4-5yıldır yazılarımı okuyan zarar etmiş
    dostlarımıza sırf hayır duası ıcın yardım etmeye çalıştık.. Yorumlarla al sat yapıp kazanları okuyup mutlu olduk geyik yaptık
    halay çektik güldü eğlendik.. Ama zararda bir sürü arkadasımız da varmıs çalı arkasında ızleyen onları da kırdıysak
    Neyse dostar burada rakamlarla zarar eden olmamıştır, kar edenler de Allah razı olsun dedıyse ne mutlu bana...
    Ben yıne sessızce ınzıvaya çekıleceğim dostlar dinlenmem lazım.. Bir süre burada olmayacağım..
    Allaha emanet olun...
    Emegine yuregine saglik cok istifade ettik faydalandik rabbim razi olsun senden insallah .bizde bir iki ciziklesek sunacagiz burda ama daha emeklemiyoz bile teknik olarak☺

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar normalde agustosda forumda yazmama kararı almıştım 3ay yazmadım...
    Allaha emanet olun...
    Ağam işin rast gitsin.Allah razı olsun.Bu topige Sen varsın diye geldim.Pek yazmiyordum ama bugün çene düştü niyeyse.Coskuya kapıldım herhalde.Burada çok değerli arkadaşlar var.Hepsinin emeğine sağlık.Umarim en kisa zamanda gelirsin yeniden.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 249/445 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •