Merte yarın para sayma makinesi gönderelim :he:
en tepeden şortladı, aleme daldı :he:
Printable View
Başkan başkan geliyor herif gelmiş helal olsun
Kırmızı halı serdik davete icabet etmiş sağolsun
Bugün sağlı sollu öptüler beni. Altın kapılarım kan oldu.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konu komşu tüm mahalleliden aşırı istek geliyor,tüpü kaptırdın gel petko sensiz olmaz avatarın marmara çırası gibi yansın abi dediler, yabcak bişii yok tohatlı abi ben yarın suyuniçinde girerim gibime geliyor, tezahürata hiç dayanamıyorum şıh uçmaz müritler uçurur, bizim mahalleli beni uçuracak :he:
Gençler akşam seansında Pala yı tokatlamayı,parasını almayı unutmayın..
Boş bırakmayın iti..
geçen altın ve gümüş için yazdığım ikinci şık ayak sesleri ......ons gümüş fiyatlıyor.....
8 senedir bilfiil ilaç kullanıyorum... 10 günde bir 3 kutu açıyorum
8 senede 1 kere bile açtığımda ilaçlı taraf gelmedi, hep kağıtlı taraf geliyor :oleyo: kapatıp karşı taraftan açıyom, bu taraf kağıtlı ise karşı taraf değildir... nasıl mantığımı çalıştırıyorum ama :kahkah: :dvr::cheers:
nasıl bir gudubetliktir burdan anlayın :drunk:
cuma günü böyle demişiz, nitekim pazartesi comeback yapamayınca resim belli oldu.. yine de son zaman endeks-dışı hisselerin bağımsız hareketinden cesaretle bilanço beklentim olan kağıtlar vardı, biraz tutayım dedim 3 günde sağlam zarar yazdılar, ama azalttım bayaa bugün sonu itibariyle..
düşüş bekliyorum ya, sabah short için fırsat kolluyorum 9930-40-50-60 saat 10.29 son short açtığım anda neye uğradığıma şaşırıdm 3 dakka içinde 10.016 yaktı zarar 50 point .üstüne çıktı çekildi biraz 9960-9970 tutundu tekrar yürümeye başladı 980 falan derken bir anda 30-40 puan verdi, kafa kafaya bi fiyata geldi, lanet olsun dedim kapattım saat 11 olmadan, bi daha poz açmakla uğraşmadım, endeks dışı tahtalardaki pozları azaltmakla meşgul oldum..
şimdi gün sonu bakınca -aslında en fazla 9950 falan max yapıp dönebilirmiş, herif 9950-10.016 marjını sırf beni shorttan atmak için oynamış.. helal olsun pala diyorum.. yani dedi ki bana, sen oynama bugün, ne yöne pozisyon açsan üstüne yürürüm.. eywallah dedim çekildim
Yok artık Emenike :)
Bozkurt o kadar düşmez yahu endekis
[emoji16][emoji16][emoji16]
Yalnız değilsin... Bir de dış kapı ve ev kapısı anahtar seçiminde hep yanlış yüzde elli olasılık tutturması var bendeRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay yüzde 40,1
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ yüzde 31,2.....
ak parti izmiri alsa kaderi değişirdi....
artık o kadarına dayanamam diye, 2 halka taktım, anektarın biri aşağıda biri yukarıda kaldığı için sorun yok :oleyo:
yalnız şöyle bir durum var
kapıyı kilitler çıkarım, 2 kat aşağı indikten sonra kilitledimmi diye tereddütte kalır, geri döner, açar tekrar kilitlerim :drunk:
böyle birşeyide aklınıza getireyimde, sizede öyle olsun bundan sonra :kahkah:
Şöyle İzmir'i doğrudan Marmara denizine kanalla bağlasalar çok güzel olurdu. Tekne ile doğrudan giderdik.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad, borsa/trade katikullisi daha iyi anlatılamazdı, tebrikler.. ekranda hep bi tiyatro var perdede bi illüzyon, gel oyna diyor, gel pozisyon aç, sen de o ana kadar gelişen akışa bakarak bi trade pozisyonu açıyosun, aslında bütün iş orda başlıyor, algo devreye giriyor, bi dakka önceye kadar gördüğün bütün sahne yıkılıyor artık ekrana yansıyamaya başlayan görüntü sadece kasvet ara sıra sana pozisyondan çıkma fırsatı tanıyor ama kullnmazsan o fırsatları, yine eksiye dönüyor pozisyon .. oysa sen o pozisyonu açmamış olsaydın, o tiyatro yine devam edecekti bi şekilde.. o yüzden, keşke ordan alsaydım burdan satmamış olsaydım falan filan tarzı serzenişler boş birer hezeyandan ibaret
Aradığım tam da buydu @yörük@ abi eyvallah
dinkkat dinkkat :plc:
ekrana bu kadar sığdı.. alttakilere bakamadım bile :oleyo:
https://i.hizliresim.com/4buv4bm.jpg
spekülatörler, manipülatörler... pist tümden kaçmaynan, zıçmaya yetişememiş
zaten POLTK'in dün TABAN yapmasından belliydi
XU100/USD Fx Rasyosu Güncelleme
Yukarıdaki yapıyı, biraz zoomlayarak, kolay fark edilsin diye ters çevirdim.
Şayet 3 ncü dalgayı uzatmayacaksa, şöyle olabilir.
İki dalga iç içe olmalı, onu yeni fark edebildim, bugün içteki ED çizerek kapandı, şimdi dıştaki dalga son bir beşli çizerek kapanacak.
Buradan teperse, ya 4 dür, ya da ED 2 ye gidecek, ED 2 yi paylaşmıştım güncel kurdan TL bazlı zirveye dahi tekabül edebilir.
Takip edilecek yapılar....zart diye uzatırsa bu elips içine aldığım minik yapı düşüş yönünde...3 ncü dalgayı uzatacak demektir...uzatırsa bu beşli yapı, o zaman '5 noktalı öldüren kalp patlatma tekniğine dönüşür'...(bknz Kill Bill) YTD
https://i.hizliresim.com/becudlv.PNG