[emoji16][emoji16][emoji16]
Yalnız değilsin... Bir de dış kapı ve ev kapısı anahtar seçiminde hep yanlış yüzde elli olasılık tutturması var bendeRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji16][emoji16][emoji16]
Yalnız değilsin... Bir de dış kapı ve ev kapısı anahtar seçiminde hep yanlış yüzde elli olasılık tutturması var bendeRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemil Tugay yüzde 40,1
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ yüzde 31,2.....
ak parti izmiri alsa kaderi değişirdi....
artık o kadarına dayanamam diye, 2 halka taktım, anektarın biri aşağıda biri yukarıda kaldığı için sorun yok
yalnız şöyle bir durum var
kapıyı kilitler çıkarım, 2 kat aşağı indikten sonra kilitledimmi diye tereddütte kalır, geri döner, açar tekrar kilitlerim
böyle birşeyide aklınıza getireyimde, sizede öyle olsun bundan sonra![]()
Şöyle İzmir'i doğrudan Marmara denizine kanalla bağlasalar çok güzel olurdu. Tekne ile doğrudan giderdik.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad, borsa/trade katikullisi daha iyi anlatılamazdı, tebrikler.. ekranda hep bi tiyatro var perdede bi illüzyon, gel oyna diyor, gel pozisyon aç, sen de o ana kadar gelişen akışa bakarak bi trade pozisyonu açıyosun, aslında bütün iş orda başlıyor, algo devreye giriyor, bi dakka önceye kadar gördüğün bütün sahne yıkılıyor artık ekrana yansıyamaya başlayan görüntü sadece kasvet ara sıra sana pozisyondan çıkma fırsatı tanıyor ama kullnmazsan o fırsatları, yine eksiye dönüyor pozisyon .. oysa sen o pozisyonu açmamış olsaydın, o tiyatro yine devam edecekti bi şekilde.. o yüzden, keşke ordan alsaydım burdan satmamış olsaydım falan filan tarzı serzenişler boş birer hezeyandan ibaret
Yer İmleri