Originally Posted by çıtak artık o kadarına dayanamam diye, 2 halka taktım, anektarın biri aşağıda biri yukarıda kaldığı için sorun yok yalnız şöyle bir durum var kapıyı kilitler çıkarım, 2 kat aşağı indikten sonra kilitledimmi diye tereddütte kalır, geri döner, açar tekrar kilitlerim böyle birşeyide aklınıza getireyimde, sizede öyle olsun bundan sonra Obsesyoooooon.. Dönüp ocağa bakmaz mısın açık unuttum mu diye!?
Originally Posted by çıtak artık o kadarına dayanamam diye, 2 halka taktım, anektarın biri aşağıda biri yukarıda kaldığı için sorun yok yalnız şöyle bir durum var kapıyı kilitler çıkarım, 2 kat aşağı indikten sonra kilitledimmi diye tereddütte kalır, geri döner, açar tekrar kilitlerim böyle birşeyide aklınıza getireyimde, sizede öyle olsun bundan sonra atra kapı ile değiştir kapını.. kapıyı çek yeterki arkana bakma kitlemene gerenk yok yalnız elektarı kaybedeyim deme..
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Originally Posted by BaşKara Obsesyoooooon.. Dönüp ocağa bakmaz mısın açık unuttum mu diye!? ya ütü .. en tehlikelisi o artık 10 15 tur yapar bu.
Originally Posted by BaşKara Obsesyoooooon.. Dönüp ocağa bakmaz mısın açık unuttum mu diye!? bakmaz olurmuyum... 3 kere hemde bulaşıcımı bu abi ? bulaştırabilirmiyim birilerine
Originally Posted by EMLAK atra kapı ile değiştir kapını.. kapıyı çek yeterki arkana bakma kitlemene gerenk yok yalnız elektarı kaybedeyim deme.. fark etmez ki... çekince kapandımı diye düşünmesi çok mu zor döner açar, tekrar çekerim
Originally Posted by EMLAK ya ütü .. en tehlikelisi o artık 10 15 tur yapar bu. ütünün fişini çektiğim için onda sıkıntı yok... puahahaha
Originally Posted by çıtak ütünün fişini çektiğim için onda sıkıntı yok... puahahaha ne tür bi manyakla uğraşıyoruz acabaaa
Originally Posted by pisyedili01 O bende hep oluyor. Hatta gece uyumadan evde kaç çocuk var diye sayıyorum. hem büyükden küçüğe hem küçükden büyüğe.sağlamasını da yapıyorum. : ) adamsın abi... yine güldürdün bizi çocukları sayıyonda, kendini niye saymıyon... kendini de say mesela odadan çık... sonra dön kapıdan odaya bak, odadamıyım diye...içerde yoksan tamamdır
Forum Rules
Yer İmleri