eyvallah indirimde geldi artık jack daniels la kutlarız :) :)
Printable View
Türkiye'yi tehdit eden ülke kullanamadığımız füzelere göz dikti!
Daha önce kendi medyalarında Türkiye'yi hedef alarak füze tanıtımı yapan Hint medyası, bu kez de Türkiye'nin kullanamadığı S-400'lere gözünü dikti.
Geçen lafı geçmişti
Bu altın s1 neden %15 yukarıdan işlem görüyor?
Milleti yastık altına itmek için kurulu bir tezgah mı bu?
adam kapalı çarşıdan fiziki alıp, yastık altına atsın diye yapılan bir uygulamamı bu?
ve ekonomi yönetimindeki kimse bunu görmüyor mu?
Bir beş ton sertifika daha çıkarsın darphane.
S1 satsın, piyasadan altın alsın. hem satsın, hem alsın. :he:
vay arkadaş... bi terste kalan benim..
:drunk:
geri verin ulan paramııı :he:
https://www.youtube.com/watch?v=4ysPWVhhtD8
Amerikan içkilerindeki %70 vergi kaldırıldı.
bu ucak siparişiyle thy nin 30 milyar dolar daha mı borcu olacak... :28:
ben uçak alımları anlaşmalarına gereğinden fazla gündem olduğunu düşünüyorum.
firmaların büyüme planlarına göre ve finansman modellerine göre kendilerinin yönettiği bir iş değil mi bu?
Yani elinde hissesi falan da yoksa normal vatandaşın neden gündemine girsin ki anlamadım.
Aslında sipariş normal. THY nin genel satınalma teyamüllerine göre boeing ile airbusa hemen hemen aynı miktarda sipariş veriliyor. Daha önce sanırım Airbusa 350 civarında uçak siparişi verilmişti. Doğal olarak beoeinge de benzer adette sipariş verilecektir. Ama bu başkana lütuf olarak sunulacak birşey mi bilemedim.
Korkunç rakamlar var , Aselsan piyasa değeri 24 milyar dolara gelmiş , Akepem tam gaz balon gibi borsayı şişirmeye devam ediyo...
Bimaş ,Garanti, Tofaş , Tüpraş , Ford , Halkbank , daha bir sürü hisse ederinden çok yukarıda işlem görüyo , yabancı enayimi gelsin bu pahalı borsaya...
sana dedim emlak bunlar 20 guruş demetüt için kapışıyorlar aseli.
şöyle bir sorun var.
temetdüt verdiğinde bir kademe alttan açması gerekecek.
borsa tarihinde görülmüş bişi olmasa gerek. asdasds. :he:
ben almam.
elime yapıştı, satamıyom da. asdasdds. :he:
yannuz şunu söylemeden geçemeyecem katar saldırısı sonrası, çok, çok büyük potansiyel oluştu.
bilançosu desteklemiyor sadece. 200 bin liraya 200 lira, ne bu?
akçayın gittiği reztorantların garsonları dudak büküyordur o bahşişe. asdasds. :he:
Çarşamba günü bir Amerika gezisi böyle bitti deriz :)
evet tr nin özeti..
https://youtu.be/EjsYZZsZgdI?si=WmpX6vUYH12EJRC0&t=918
asımın nesli yetişmiş.
:drunk:
Bir kardeşim özelden sadece RTE ABD gezisini mi fiyatlıyoruz diye sormuş yok uçaklarda su ücretsiz olmuş , Saç ekiminde dünya lideri olmuşuz bunlarıda fiyatlıyor piyasa:kahkah:
arkadaşlar piyasa ınsıder üerine kurulu analistler artık bilançoları incelemiyor çünkü şuanki değerlerle çıkaracakları değerler uyuşmuyor bu yüzden bıraktılar.
Aselsi olanın tasası olmaz
Çok istikrarlı 1 hisse
Her gün rekorunu tazeliyor
ulan şüüüyle 1 hisseye denk geliyim 10 milyon borcum olsun
132 altı ve üstü.....
Sanki her şey bir anda yoluna girmiş gibi yükseliyor endeks :kahkah:
Bulut dostum 2026 başında enflasyon muhasebesinin de kaldırılmasını bekliyorum. Şirketler biranda karlı gibi görünmeye başlayacaklar. Ancak geçmiş rasyolarla karşılaştırmak çok daha zor olacak.
öte yandan muhtemelen sen yakalamışsındır, geçen hafta gelen karar ile bankaların kredi kartlarından aldıkları masraflar düşecek. 2026 da ya bankalar (tüm sektörde) 90 milyar TL gibi (sn deniz43 hocamın hesabıdır) daha az kar edecekler ya da bunu telafi edecek yeni masraf vs kalemler bulup bunu bizden alacaklar. bence 2.si olur :)
enflasyon muhasebesinin kaldırılması için ülkede bazı taşların yerine oturması gerek ne mesala geçen burada biraz değindim ekimde belediye başkanlarının mahkemeleri başlar ben çoğunun tutuksuz yargılanacağını imamoğlu dahil onunla ilgili siyasi yasak gelir dedim 2 gün sonra bunu yaptılar onu devre dışı bıraktılar , önce iç siyasetteki ateşi düşürmeye çalışıcaklar atıcakları adımlarla çünkü aralarında şu net biçimde konuşulmaya başlanmış CHP hukuk üzerinden yapılan her baskı mağduriyet yarattığı , ve chp ye bunun oy olarak döndüğü seçimler öne alınabilinir 2027 nisan kasım buna göre yeni yol haritası düzenleyecekdir iktidar 2026 2. çeyreğinden sonra dediğin olabilir.
iç siyasi belirsizlik kalkmadığı sürece ben borsadan birşey beklemiyorum , ınsıder üzerinden alırlar satarlar giren para yok makina hareketleri yıl sonu yerli fonların kapanış ayarlamaları vs gider geliriz diye düşünüyorum.
Sabah yazmıştım ama inğiliz oyunu böyle bişi,
4 ğün önce kampları bombalaması için f35 havada yakıt ikmali yap sonra Filistin i tanıyorum, çok acaib çelişkiler var, du bakalım alttan neler çıkıcak
Daha çok vaktin varmış. Para büyünk olunca, altı ay sonraya gün vermişler. asdasds. :he:
Karar Tarihi
29.04.2025
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
29.05.2025
Kar Payı Dağıtımı Konusu Görüşüldü mü?
Görüşüldü
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
Peşin
Para Birimi
TRY
Pay Biçiminde Ödeme
Ödenmeyecek
Nakit Kar Payı Ödeme Tutar ve Oranları
Pay Grup Bilgileri
Ödeme
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(TL)
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Brüt(%)
Stopaj Oranı(%)
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL)
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(%)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREASLS00018
Peşin
0,2346491
23,46491
15
0,1994517
19,94517
B Grubu, ASELS, TRAASELS91H2
Peşin
0,2346491
23,46491
15