Sayfa 245/570 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Viop LXVII

1. millet kavga ediyor yabancı mal alıyor diyebumu yabancı şimşekle beraber londradan işlem yapan bıyıklı bunlar.
    al yabancı takası yukarda şuanda piyasa yerli hisse senedi fonlarınla dönüyor.
    iyi alıcı geldiği an gerekeni yaparlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Yaw bu anakondanin onsu nereye gidiyor battik agzini kırayım.
    takma kafana alberto , uzun zamandır ilk defa bende shortta terse kaldım... bu işler böyle hep bana hep bana yok

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

millet kavga ediyor yabancı mal alıyor diyebumu yabancı şimşekle beraber londradan işlem yapan bıyıklı bunlar.
    al yabancı takası yukarda şuanda piyasa yerli hisse senedi fonlarınla dönüyor.
    iyi alıcı geldiği an gerekeni yaparlar

Yabancı yatırımcı takası tamamen QNB bank üzerinden dönüyor. Grafikleri 1-1 aynı. 0.12 si halka açık yüzde 95 i yabancı da. PD ini yükseltirsen total borsa değeri içinde yabancı payıda yükselmiş gibi oluyor. Zaten PD 3 trilyon tl ye mi ne yükseldi idi 1 ay falan önce işte.

forumda da pek ses yok..

millet shortta yakalandı ellaam.

Bu başlığı şu anda 28 kişi okumaktadır. (2 üye ve 26 ziyaretçi)

EMLAK, Bear_Bull

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    forumda da pek ses yok..

millet shortta yakalandı ellaam.
    yok yok hisse longdayım cuma sabahtan beri. bımas ve sasa. ikisinde de fena kar etmedim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yok yok hisse longdayım cuma sabahtan beri. bımas ve sasa. ikisinde de fena kar etmedim.
    yarasın reyiz.

pit adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    24 Temmuz 2025: Maliye Bakanlığı, otomobillerdeki ÖTV zamlarının cari açığın azaltılması için yapıldığını açıkladı.

22 Eylül 2025: Resmi Gazete de yayınlanan kararla ABD den ithal edilen ürünlerdeki ilave gümrük vergileri kaldırıldı ve %10 a indirildi.
    jack daniels viskiye indirim gelecek
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 245/570 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •