Bir ara 20 liralardan işlem gören Halkbank borsada 5 liranın da altına düşmüş durumda
Printable View
Bir ara 20 liralardan işlem gören Halkbank borsada 5 liranın da altına düşmüş durumda
Ben de yıllık ücretli kart kullanımına oldum olası karşıyımdır, o konuda haklısınız, ve şu ana kadar 1 lira kaptırmadım hiçbir bankaya :)
Ancak, bu kartta şöyle basit bir hesap var, aylık en fazla 100 tl indirim alınacağı kuralına göre, aylık 500 tl'lik restoran harcaması (yemeksepeti harcamaları da indirim kapsamında) yaptığınızda 200 tl'yi 2 ayda zaten çıkarmış oluyorsunuz. Diğer 10 ayda 1.000 TL indirim hakkınız cebe kalıyor :)
Yurtdışı otel ve restoran harcamlarında da yine %10 indirim fırsatı olduğundan kart ücreti hiç yokmuş gibi oluyor.
Taksit konusu tercihtir birşey diyemem ancak %0 faizli finansman anlamında da değerlendirilebilir. :)
Türkiye’de sadece TL değer kaybetmiyor. Finansal veya reel hemen hemen bütün varlık fiyatları dolar bazında düşüyor. Borsada şirketlerin değeri 15 yıl öncesine, 2004’e geri gitti. Son 6 yılda Türkiye borsası ile gelişen borsalar arasında fiyat makası yüzde 71’e ulaştı. Toparlanma olacaksa Türkiye varlıkları sudan ucuz. Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım yazdı
https://www.haberturk.com/turkiye-il...462872-ekonomi
Sudan ucuz diyorlar:(
YTD.