Sayfa 504/992 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Bir ara 20 liralardan işlem gören Halkbank borsada 5 liranın da altına düşmüş durumda

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Premier kartin miles programina katilmak icin 200 TL istediginden ve bundan hic bir sekilde vazgecmediginden programa katilmadim.
    Restoran indirimi hosuma gitti ancak QNB %20 ve aylik max 200 TL deyince onun private kartini aldim.
    Yurtdisina hsbc ici muhabir banka olmadigi icin ucretsiz evet.
    Benim icin en avantajli tarafi o.
    Taksit isini kullanmam, taksiti sevmem derken gecenlerde cocuga ucak bileti aldim 6 taksitle
    Syg,
    Ben de yıllık ücretli kart kullanımına oldum olası karşıyımdır, o konuda haklısınız, ve şu ana kadar 1 lira kaptırmadım hiçbir bankaya

Ancak, bu kartta şöyle basit bir hesap var, aylık en fazla 100 tl indirim alınacağı kuralına göre, aylık 500 tl'lik restoran harcaması (yemeksepeti harcamaları da indirim kapsamında) yaptığınızda 200 tl'yi 2 ayda zaten çıkarmış oluyorsunuz. Diğer 10 ayda 1.000 TL indirim hakkınız cebe kalıyor

Yurtdışı otel ve restoran harcamlarında da yine %10 indirim fırsatı olduğundan kart ücreti hiç yokmuş gibi oluyor.

Taksit konusu tercihtir birşey diyemem ancak %0 faizli finansman anlamında da değerlendirilebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Bir ara 20 liralardan işlem gören Halkbank borsada 5 liranın da altına düşmüş durumda
    12 $’dan 0.8 $’a şeklinde bakarsak tablonun vahim durumunu daha iyi görürüz .

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    nkolay 23.25 olmuş

24.62 mk

yetersiz..

ytd.

syg,
    normalde pasif msj atardı, rakam şu oldu diye şimdi hiç haber de gelmedi onu da demek ki gönül rızasıyla vermiyor mu ne?

Alıntı Originally Posted by angelfire Yazıyı Oku
    Ben de yıllık ücretli kart kullanımına oldum olası karşıyımdır, o konuda haklısınız, ve şu ana kadar 1 lira kaptırmadım hiçbir bankaya

Ancak, bu kartta şöyle basit bir hesap var, aylık en fazla 100 tl indirim alınacağı kuralına göre, aylık 500 tl'lik restoran harcaması (yemeksepeti harcamaları da indirim kapsamında) yaptığınızda 200 tl'yi 2 ayda zaten çıkarmış oluyorsunuz. Diğer 10 ayda 1.000 TL indirim hakkınız cebe kalıyor

Yurtdışı otel ve restoran harcamlarında da yine %10 indirim fırsatı olduğundan kart ücreti hiç yokmuş gibi oluyor.

Taksit konusu tercihtir birşey diyemem ancak %0 faizli finansman anlamında da değerlendirilebilir.
    Ayrıca istanbul havalimanı otoparkında %50 indirim ve lounge imkanları var.

6. Türkiye’de sadece TL değer kaybetmiyor. Finansal veya reel hemen hemen bütün varlık fiyatları dolar bazında düşüyor. Borsada şirketlerin değeri 15 yıl öncesine, 2004’e geri gitti. Son 6 yılda Türkiye borsası ile gelişen borsalar arasında fiyat makası yüzde 71’e ulaştı. Toparlanma olacaksa Türkiye varlıkları sudan ucuz. Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım yazdı

https://www.haberturk.com/turkiye-il...462872-ekonomi

Sudan ucuz diyorlar

YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Türkiye’de sadece TL değer kaybetmiyor. Finansal veya reel hemen hemen bütün varlık fiyatları dolar bazında düşüyor. Borsada şirketlerin değeri 15 yıl öncesine, 2004’e geri gitti. Son 6 yılda Türkiye borsası ile gelişen borsalar arasında fiyat makası yüzde 71’e ulaştı. Toparlanma olacaksa Türkiye varlıkları sudan ucuz. Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım yazdı

https://www.haberturk.com/turkiye-il...462872-ekonomi

Sudan ucuz diyorlar

YTD.
    Su Bulanık, Çamuru Temizleyecek Ortam Yok...

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    normalde pasif msj atardı, rakam şu oldu diye şimdi hiç haber de gelmedi onu da demek ki gönül rızasıyla vermiyor mu ne?
    mesaj her zaman herkese atmıyor. Bana geldiği zaman baska arkadaşlara gelmediği ya da başkalarına gelip de bana gelmediği oluyor.

Sayfa 504/992 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •