Çocuk tam söyleyecek öteki konuşmacı lafını kesip duruyor,sonrasında kaynayıp gidiyor mevzu diye yorumladım.
Printable View
Abiler Subliminalmi çalışmış diyecegim öyle de durmuyor çok ilginç 😅
Elleriniz dert görmesin ne güzel bir sunum olmuş bu böyle. Bunu bu şekilde yayında yerli yapay zeka arayan fon yöneticilerinede mesaj ile atsaydınız çok güzel olurdu. Zira fonlar bireyler gibi değil, çok güçlü mal alıyorlar tahtalardan. Sadece yunus Şahin veya ışık ökte nin fonlarından biri niyet etse Perea Capitalın malını 1 günde alırlar
Zaten 2 milyon lot belkide daha az kaldı. Onlarda o malı satacak mı satmayacak mı belli değil. Son günlerde durdu gibi satışları. Satacaksada bu saatten sonra sorun olmaz zaten. Hele ki bir fon girerse zaten hisse otobana çıkmış olur
Ben büyük bir rallinin başlangıcındayız diye düşünüyorum. Şirket çok güzel haberlere gebe bundan sonra. Artı şirketin bu devasa satışından ve yapay zeka ve robotik süreç otomasyonu işine girmiş arge merkezi kurup bu alanda büyümeye gideceğinden kimsenin haberi yok
Fon yöneticilerinin dahi Arena dan bihaber olması bu görüşümü doğruluyor
Yorumlara bakınca gerçekten yatırımcılar arena nın ne iş yaptığını bilmediği anlaşılıyor. Twitter daki güzel sunumda buna net bir örnek. Yatırımcılar şirketin bu yönünü (yapay zeka) bilmiyorduk diye teşekkür etmişler Musa beye
https://x.com/alltimeinvest/status/1...f6mGFGF8Cmn8XA
Foncu tayfa malı tam toplamadan konuşmaz.
Daha alım sürecindeler alımları bitsin pazarlamaya başlarlar.
Şirket tüm kredi borcunu kapatınca katılım endeksinde arındırmasızlar listesine dahil oluyor mu acaba. Bunun için başka bir mahzurlu gelir/gider var mı. Bilgisi olan var mı bu konuda.