Sayfa 504/679 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    46. dakikadan sonra izlenmeli. Fonlar yapay zeka şirketi avına çıkmış görünüyorlar ama henüz bulamamışlar çünkü arena yı bilgisayar satan bir şirket sanıyorlar hala.:))

Ülkemizde yapay zeka işinde olan bir şirket var mı diye soruşturmuşlar bulamamışlar ki konuklar en son üçü birbirine soruyor. Bu işi ülkemizde yapan teknoloji şirketi var mı diye.

Biri şunlara arena yı fısıldasın X den.:))

https://youtu.be/WrxbTGygIOk?si=F1uFri_2xAtH8jpC
    Çocuk tam söyleyecek öteki konuşmacı lafını kesip duruyor,sonrasında kaynayıp gidiyor mevzu diye yorumladım.

2. Abiler Subliminalmi çalışmış diyecegim öyle de durmuyor çok ilginç 😅

3.  Alıntı Originally Posted by alltimeinvest Yazıyı Oku
    Yunus Şahin'in son yayınında Işık Ökte yapay zeka şirketi arıyorum dedi. Ben de gönderdim cevabı kendilerine. Piyasanın haberi yok bu gelişmelerden çünkü şirketimiz KAP atmıyor. O yüzden bizlerin bilgi paylaşımı önemli. (Ancak yakın dönemde şirketin olumlu haber paylaşmada gelişmeler olacagını düşünüyorum)

https://x.com/alltimeinvest/status/1890824927961395237
    Elleriniz dert görmesin ne güzel bir sunum olmuş bu böyle. Bunu bu şekilde yayında yerli yapay zeka arayan fon yöneticilerinede mesaj ile atsaydınız çok güzel olurdu. Zira fonlar bireyler gibi değil, çok güçlü mal alıyorlar tahtalardan. Sadece yunus Şahin veya ışık ökte nin fonlarından biri niyet etse Perea Capitalın malını 1 günde alırlar

Zaten 2 milyon lot belkide daha az kaldı. Onlarda o malı satacak mı satmayacak mı belli değil. Son günlerde durdu gibi satışları. Satacaksada bu saatten sonra sorun olmaz zaten. Hele ki bir fon girerse zaten hisse otobana çıkmış olur

Ben büyük bir rallinin başlangıcındayız diye düşünüyorum. Şirket çok güzel haberlere gebe bundan sonra. Artı şirketin bu devasa satışından ve yapay zeka ve robotik süreç otomasyonu işine girmiş arge merkezi kurup bu alanda büyümeye gideceğinden kimsenin haberi yok

Fon yöneticilerinin dahi Arena dan bihaber olması bu görüşümü doğruluyor

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Çocuk tam söyleyecek öteki konuşmacı lafını kesip duruyor,sonrasında kaynayıp gidiyor mevzu diye yorumladım.
    Yunusun haberi olabilir diye düşündüm bende. Aslında var diyecek ama fonlarında henüz arena olmadığından toplama döneminde olabilir diye söyleyemedi, son anda kendini tuttu bence. Işık Ökte zaten konuşmasına da imkan vermeyince arada kaynadı Arena

5. Yorumlara bakınca gerçekten yatırımcılar arena nın ne iş yaptığını bilmediği anlaşılıyor. Twitter daki güzel sunumda buna net bir örnek. Yatırımcılar şirketin bu yönünü (yapay zeka) bilmiyorduk diye teşekkür etmişler Musa beye

https://x.com/alltimeinvest/status/1...f6mGFGF8Cmn8XA

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yorumlara bakınca gerçekten yatırımcılar arena nın ne iş yaptığını bilmediği anlaşılıyor. Twitter daki güzel sunumda buna net bir örnek. Yatırımcılar şirketin bu yönünü (yapay zeka) bilmiyorduk diye teşekkür etmişler Musa beye

https://x.com/alltimeinvest/status/1...f6mGFGF8Cmn8XA
    Yok bence piyasa bilmedigi gibi. Fon yöneticileri vs gidip linkedin'e vs bakmıyordur. Onlar da arge merkezi haberini belki görmüşlerdir. Automind yazılımının belki 1 yıldır satışı yapılıyor. Zannetmiyorum bildiklerini.

7. Foncu tayfa malı tam toplamadan konuşmaz.
    Daha alım sürecindeler alımları bitsin pazarlamaya başlarlar.

Şirket tüm kredi borcunu kapatınca katılım endeksinde arındırmasızlar listesine dahil oluyor mu acaba. Bunun için başka bir mahzurlu gelir/gider var mı. Bilgisi olan var mı bu konuda.

Sayfa 504/679 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •