Ayrıca hasılat rakamı yanlış. 175 değil 174 milyon küsür olacaktı.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ayrıca hasılat rakamı yanlış. 175 değil 174 milyon küsür olacaktı.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bu kağıtta beklenti sadece bilanço mu saygılar
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın gücümüzü gösterme zamanı............
site geçmişte sat dediğimizden beridir hisse %1,49 yükseldi diyor..yani yanıldığını itiraf ediyor...daha önce de söyledim bu tür sitelerin gerçeklik payı vardır ama genelde %100 tuturamıyorlar ve çoğu sefer de geç sinyal veriyorlar...2,57 den almak varken şimdilik 2,72 den alsaydın iyiydi diyor...oysa orada ancak 5 dakika kalabildi...:kahkah:
dostum akşam gitmeden önce arkamdan konuşulmamasını özelikle rica etmiştim...ama ne yazık ki karabasan gibi ben gider gitmez akşam ortaya çıkmışsın...insanlara avane demen hiç hoş değil...insanlara biraz saygı göster...ben tekim doğrudur bu güne kadar kimler beni takip ediyor veya onların gücü de nedir bilmiyorum...benim hisselere etkim sadece manevi yönlüdür...insanlar bana değer veriyor...
başka merak ettiğin bir şey varsa bir zahmet gündüz sor ...
ileride çöküş olabilir ama bana göre şu anda değil...parite geçmişte bir kaç defa 1,05 ten çift dipler yaptıktan sonra çıkış yapmıştır...yakın zamanda 1,25 leri gördü...geçmişe bakıldığında 1,40 zirvesinin olduğunu görüyoruz...parite 1,40 civarlarına çıkıp ikili tepe yapmadan düşeceğine pek ihtimal vermiyorum...son günlerde bir miktar inmiştir ama bu bence sadece bir düzeltmedir...
bence bu konu şu an için çok erken..bir de öyle birden bire parite düşmüyor ayları bazen yılları buluyor...bir de düşecekse öyle 0,85 lere değil yine en fazla 1,05 lere düşer...
hisselerde de endekslerde de çift dipler veya ikili tepeler çok önemlidir...genelikle teyitleri o formasyonlarda veriyorlar...geçmişte çift tepe gördün mü sat ,çift dip gördün mü de al gibi bir imzam vardı..tabi yıllar önce başka sitelerde yazarken buna benzer bir imza kullanmıştım...
Endeks çok kötü açtı, ama bizim kız fena değil... :)