Originally Posted by
wishwind
Globalde EURO çöküşe zorlanıyor. Algı değişmeye doğru gidiyor. Para babaları Şimdi Euro yu düşürerek euro 1,25 ten alan küçük yatırımcının elinde kaldı Eurolar. Para babaları hiçbir zaman Küçük yatırımcının zengin olmasını istemez. Çünkü bu onlar için bir tehdittir.
2018 sonu EUR/USD tahminim 0,85 dir. Sadece öngörü olup yatırım tavsiyesi değildir.
dun gundwane nın dovıs sayfasında yazdım bunu
ileride çöküş olabilir ama bana göre şu anda değil...parite geçmişte bir kaç defa 1,05 ten çift dipler yaptıktan sonra çıkış yapmıştır...yakın zamanda 1,25 leri gördü...geçmişe bakıldığında 1,40 zirvesinin olduğunu görüyoruz...parite 1,40 civarlarına çıkıp ikili tepe yapmadan düşeceğine pek ihtimal vermiyorum...son günlerde bir miktar inmiştir ama bu bence sadece bir düzeltmedir...
bence bu konu şu an için çok erken..bir de öyle birden bire parite düşmüyor ayları bazen yılları buluyor...bir de düşecekse öyle 0,85 lere değil yine en fazla 1,05 lere düşer...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri