Hissenin içinden geçtiler resmen, %5.13 düşüşle devre kesti, altından ne çıkacak bakalım, satanların bilip de bizim bilemediğimiz ne.
Printable View
Dün %5.5, bugün %3 düşüş, dünden beri bir taban kadar düşmesine rağmen kayıp sürüyor, yönetim tahtasında olan bitene bu kadar kayıtsız kalmamalı, bir tedbir almalı.
CEMTAŞ dün zarar açıkaldı ama bu piyasada düşmemeye deavm ediyor. Çünkü hisseyi topladı ve sürdü. Çok ekstrem bir gelişme olmadığı sürece tüm hisseler aynı şekilde ilerleyecek. Çünkü genel düşüşte etkili olan enflasyon muhasebesi vergi ödememek isteyen patronları destekliyor. İlk ceyrek geçmiş yıl zararları ile idare edecekler, ikinci ceyrek stokları öne sürerler, üçüncü ceyrek az vergi öderler, son ceyrek enflasyon uygulayarak 3.ceyrek ödedikelri vergiyi iade alırlar. Bu sistemi kuran ve devam ettiren Şimşek bey, bu şirketler niye vergi ödemiyor diye dolanır durur.
Bana paseu gibi pp/dd22 olan kağıdı da izah eder misiniz. Koca er o zamanlar pahalıyken pahalı gibi görünmemiş olabilir, faizlerin yükseldiği ortamda herkes parasını faize yatırıp yatırımcıyı kendi haline bıraktı. Lakin devran terse döndüğünde de bu bekleyenlerin çilesinin son bulacağını düşünüyorum. Keşke piyasa değeri defter değerinden ibaret olsaydı olaylar.
SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önceleri rekor karlar yazdığında gitmezdi, az kar yazdığında çakılırdı Cemts, şimdi ise zarar yazmasına rağmen zirvede sayılır hisse, tam dediğiniz gibi, küçük yatırımcıyı süpürdükten sonra teknik temel bakmaksızın yukarı. Bu Kcaerin başka bir derdi var gibi, iki gündür %5'er düşmesi normal değil, devreyi de kesmedi bu sefer, cehenneme kadar düşsün.
https://www.tradingview.com/x/ZWg9wImT/
Gap ı doldurdu, saat 11 kapanışı 12.37 yaptı ama alta sarktı. 12.05 te bir destek var alta sarkarsa fibo rakamı izlenir.