Sayfa 504/505 İlkİlk ... 4404454494502503504505 SonSon
Arama sonucu : 4038 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Tavana doğru bir atak yaptı ve 13.88'den döndü, arkası yarın diyelim, kötü bir şey olmazsa haftalık kapanışı da iyi yapmasını bekleriz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Cemts'den hiç umudum yoktu 8 liradan 18 liraya çıktı, Kcaer için beklentimin çok uzağındayım, tepesi 23.60 lira 10 lira kayıp var.
    14'den geri geldi, haftalıkta 14 üstünde kapat bari.

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Cemts'den hiç umudum yoktu 8 liradan 18 liraya çıktı, Kcaer için beklentimin çok uzağındayım, tepesi 23.60 lira 10 lira kayıp var.
    14'den geri geldi, haftalıkta 14 üstünde kapat bari.
    Çemtaş, kocaeri bütün şeklinde fabrikada eritir, pik döküm olarak çıkarır. Çemtaş şu hali ile dahi ucuz defter değeri 1,64, Kocaer ise şu hali ile çok çok pahalı defter değeri 2,80.

Kocaer sermaye dönemi gibi tekrar spekülasyon yapabilir, onu bilemem, ama bu hali ile kocaer en az 360 günx4 = 1440 gün pahalı olmaya devam edecek. Bu dönemde defter değerlerine lütfen önem verin.

Enerjilerde şişirildi şişirildi, sonra senet sattılar. Amaçın sizlerin üzülmemesidir.

4. Önce Cemts tavan tavan gitti şimdi de Parsn, her ikisi de takip ettiğim hisseler, patronlar ihtiyar, onlar da çok çek çektirenler sınıfına giriyorlar. Biraz dümeni gençlere çevirelim dedik ama ihtiyarlardan fazla dayak yedik burada maalesef. Sayın Kocaer yaşlanınca nasıl biri olacak acaba.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Önce Cemts tavan tavan gitti şimdi de Parsn, her ikisi de takip ettiğim hisseler, patronlar ihtiyar, onlar da çok çek çektirenler sınıfına giriyorlar. Biraz dümeni gençlere çevirelim dedik ama ihtiyarlardan fazla dayak yedik burada maalesef. Sayın Kocaer yaşlanınca nasıl biri olacak acaba.
    Evet çemtaş parsan ihtiyar, bende 1 senedir başka bir ihtiyarı bekliyorum, o zaman beklemeye devam edeyim.

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Evet çemtaş parsan ihtiyar, bende 1 senedir başka bir ihtiyarı bekliyorum, o zaman beklemeye devam edeyim.
    Bende Eggub var, Recep abimiz var, orada da senelerdir bekliyorum, iş bilen deneyimli bir patron.
    Size bol kazançlar.

7. %4.5 düştü devre kesici neden devreye girmiyor, kötü bilanço kokusu mu alındı ne, 2 gün önce 14 liradan hooop 12 lere.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    %4.5 düştü devre kesici neden devreye girmiyor, kötü bilanço kokusu mu alındı ne, 2 gün önce 14 liradan hooop 12 lere.
    12.76'da devre kesici

Sayfa 504/505 İlkİlk ... 4404454494502503504505 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •