Aylardır tepesine vurmuşsunuz zaten, bir de şimdi %5 çakmasına izin veriyorsunuz, koca zarar yazan şirketler bu kadar düşmedi be.
Mal satmak için türlü türlü haberler gönderildi, 70'lere çıkart mal sattıktan sonra ne haber ne de prim var. Kuruşa muhtaç kalasan patron, diyecek şey bulamıyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Cemts zarar yazmasına rağmen düşmedi, Tarman'a haksızlık ettiğimizi düşünüyorum, hem de bunun gibi mal da satmadı, meğer daha acımasızı varmış.
Yediğimiz kazığı çıkarıncaya kadar belemeye devam, yatırımcının üç beş kuruşunu eriterek ihya olmaz.
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dün %4 düştü, bugün endekse rağmen %2 eksi, ya üç kuruşluk alım kararı versen böyle olmazdı, yukarıda 12.5 milyon sattınız 2.5 milyon geri alsanız ne olacak yahu, hisse 20'ye gelince mi alacaksın.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
kocaer . sahipleri . yaptığınız bilanco size göre cok zekice bir acıklama sanediyorsunuz. aslında sizin yaptığınız -HIRSIZLIK-. elbet bir gün bunun hesabını vereceksiniz.
Hançerlendik ortak, şimdi de hançeri içimizde çeviriyorlar, bunlara güvenip üç kuruşumuzu emanet ettik, tek suçumuz bu, keşke batık bir şirkete koysaydık, zngini ve katma değerlisinden ağır geldi, hakkımı helal etmem.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Karel diye bir hissem var, fonun biri girdi diye bugün tavan oldu, bu kadar kıymetli, ihracat rekorları kıran bir şirkete neden fon alımları olmuyor, yönetim bu konuda kendini anlatamıyor mu acaba, endeks 9.500 Kcaer tepeden yarı fiyatına yakın ve hala alım yok hisse ekside maalesef.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri