Hikaye
Seçim sonu sende gidicisin.
TÜRKİYE kurtulamaz artık ve kurtarmak isteyen bir zihniyette yok.
Peşkeş zihniyeti var.
Bin yıldır alamadıkları toprakları altın tepside sunumu var.NET.
Ben böyle düşünüyorum.
Printable View
Al birini vur ötekine. Bu da janjanlı laflar etmeye başlamış. ŞİMDİ BU TARTIŞILIR.
Maastricht Ekonomik Kriterleri
Maastricht Antlaşmasında şu şekilde belirtilmiştir: Enflasyon oranı, en düşük enflasyon oranına sahip üç ülkenin ortalamasını %1.5 puandan daha fazla aşmamalıdır • Uzun dönem faiz oranları en düşük enflasyon oranına sahip üç ülkenin faiz oranı ortalamasını %2'den fazla aşmamalıdır.
günaydınlar
https://pbs.twimg.com/media/EpneUkWXMAErogT.jpg:large
Maduro diyeti tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Laf olsun torba dolsun,zaten zorla getirtildi kolay gönderilir,sebebi malum herkes biliyor yalaka medyalarıda biliyor ''BECEREMEDİ ''ama zatlarına laf edilmez,töbe haşa o Allahtan alıyor emirleri Allah bütün vasıflarını hep ona vermiş,70'e merdiven dayadım,geberik mennderesi,özalı gördüm onları çok solladı bu böyle şey görmedim,düşmanım dediği bedevilerlen şimdi dost,fetönün pkk'nın kaymağını yiyor diyen Merdanı kodese attı tekrar,demokrasiden bahseder ama araç der,yargıyı zamanında topa tuttu peşinden ele geçirdi şimdi milletin üstüne salıyor,zaten ağustosta bir cümbüş var,artık bir bedelmi öder bilemiyorum,inancı olanlara göre cehennem var,temennim vardır ve orada kalıcıdır,bana göre doğanın kanunu vardır enerjisel olarak,enerji herşeyin özüdür onu hedef almış bilmemezliğe vuruyor guya ama ne yazıkki vücut dili öyle söylemiyor,o öyle oldukça ülkeyide peşinden sürüklüyor cehennem çukuruna,%50 bunu biliyor,diğerleride menfaat için inancı gereği peşinden gidiyor onunlan çukura,bizde gidiyoruz,ama biz kurtulmasını biliriz onlar bilemez,çünkü onlar bir kere dışlandılar aynen filistinliler gibi,filistin zamanında osmanlıya hainlik yaptı yahudiye toprağını sattı şimdi devamlı ecirini çekiyor bu bir örnek.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...cQf_w&usqp=CAU
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!