Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek : Programımızın üç temel bileşeni var:

- Mali disiplinin yeniden tesis edilmesi; yani deprem etkisi hariç, bütçe açığının Maastricht kriterleri ile uyumlu bir seviyeye çekilmesi,

- Enflasyonun orta vadede tek haneye düşürülmesi için kademeli parasal sıkılaştırma ve enflasyon hedefi ile uyumlu gelirler politikası,

- Makro finansal istikrarı ve diğer tüm kazanımları kalıcı hale getirecek yapısal reformlar.
    Hikaye

Seçim sonu sende gidicisin.

TÜRKİYE kurtulamaz artık ve kurtarmak isteyen bir zihniyette yok.

Peşkeş zihniyeti var.

Bin yıldır alamadıkları toprakları altın tepside sunumu var.NET.

Ben böyle düşünüyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

- Mali disiplinin yeniden tesis edilmesi; yani deprem etkisi hariç, bütçe açığının
    Maastricht kriterleri
    ile uyumlu bir seviyeye çekilmesi,

- Enflasyonun orta vadede tek haneye düşürülmesi için kademeli parasal sıkılaştırma ve enflasyon hedefi ile uyumlu gelirler politikası,

- Makro finansal istikrarı ve diğer tüm kazanımları kalıcı hale getirecek yapısal reformlar.

Al birini vur ötekine. Bu da janjanlı laflar etmeye başlamış. ŞİMDİ BU TARTIŞILIR.

Maastricht Ekonomik Kriterleri
    Maastricht Antlaşmasında şu şekilde belirtilmiştir: Enflasyon oranı, en düşük enflasyon oranına sahip üç ülkenin ortalamasını %1.5 puandan daha fazla aşmamalıdır • Uzun dönem faiz oranları en düşük enflasyon oranına sahip üç ülkenin faiz oranı ortalamasını %2'den fazla aşmamalıdır.

3. günaydınlar

- Mali disiplinin yeniden tesis edilmesi; yani deprem etkisi hariç, bütçe açığının Maastricht kriterleri ile uyumlu bir seviyeye çekilmesi,

Maduro diyeti tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekine. Bu da janjanlı laflar etmeye başlamış. ŞİMDİ BU TARTIŞILIR.

Maastricht Ekonomik Kriterleri
    Maastricht Antlaşmasında şu şekilde belirtilmiştir: Enflasyon oranı, en düşük enflasyon oranına sahip üç ülkenin ortalamasını %1.5 puandan daha fazla aşmamalıdır • Uzun dönem faiz oranları en düşük enflasyon oranına sahip üç ülkenin faiz oranı ortalamasını %2'den fazla aşmamalıdır.
    Laf olsun torba dolsun,zaten zorla getirtildi kolay gönderilir,sebebi malum herkes biliyor yalaka medyalarıda biliyor ''BECEREMEDİ ''ama zatlarına laf edilmez,töbe haşa o Allahtan alıyor emirleri Allah bütün vasıflarını hep ona vermiş,70'e merdiven dayadım,geberik mennderesi,özalı gördüm onları çok solladı bu böyle şey görmedim,düşmanım dediği bedevilerlen şimdi dost,fetönün pkk'nın kaymağını yiyor diyen Merdanı kodese attı tekrar,demokrasiden bahseder ama araç der,yargıyı zamanında topa tuttu peşinden ele geçirdi şimdi milletin üstüne salıyor,zaten ağustosta bir cümbüş var,artık bir bedelmi öder bilemiyorum,inancı olanlara göre cehennem var,temennim vardır ve orada kalıcıdır,bana göre doğanın kanunu vardır enerjisel olarak,enerji herşeyin özüdür onu hedef almış bilmemezliğe vuruyor guya ama ne yazıkki vücut dili öyle söylemiyor,o öyle oldukça ülkeyide peşinden sürüklüyor cehennem çukuruna,%50 bunu biliyor,diğerleride menfaat için inancı gereği peşinden gidiyor onunlan çukura,bizde gidiyoruz,ama biz kurtulmasını biliriz onlar bilemez,çünkü onlar bir kere dışlandılar aynen filistinliler gibi,filistin zamanında osmanlıya hainlik yaptı yahudiye toprağını sattı şimdi devamlı ecirini çekiyor bu bir örnek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,634
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Maduro diyeti tüm hızıyla otobanda.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    aynen,huyumuz kurusun hep haklıyız

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Borsa olmasa zor geçinirim.

TÜRKÇÜ ve ATATÜRKÇÜ olarak düşüncem.

Burada köyde de yaşam zor olur.

Alan olursa yurt dışı daha makul kalıyor yaşam için.

Örnek burada araç ev satıp orada almak

Bazı abd videolarında et dahil market fiyatları buradan uygun.

Patates 15 TL soğan 10 TL elektrik ve benzin dahil orada daha uygun.

Orada da borsa var.Buradaki borsayıda internetten idare edip yılda bir buraya gelinir.YTD.

Benide yıldırdılar bu dinciler.
    çok ülke gezdim Avrupa'da. hemen tamamında gıdaya erişim Türkiye'den çok daha ucuz.
    İspanya'da 6 ay yaşadım oradaki ucuzluğu ve tarım ürünlerindeki lezzeti unutamam.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •