Erdoðan: Emeklilerimizin maaþlarýnda yapýlabilecek iyileþtirmeler konusunda Bakanlarýmýza gerekli talimatý verdim, çalýþmalarýna baþladýlar, önümüzdeki haftalarda gerekli açýklamayý yapacaðýz
Erdoðan: Emeklilerimizin maaþlarýnda yapýlabilecek iyileþtirmeler konusunda Bakanlarýmýza gerekli talimatý verdim, çalýþmalarýna baþladýlar, önümüzdeki haftalarda gerekli açýklamayý yapacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
16 milyon emekliye ekstra 1.000'er TL zam verseler. 6 ayda 96 milyar TL eder.
Arabalardan alýnmasý planlanan ek MTV 36 milyar TL
Emeklinin diþinin kavuðuna bile yetmez.
Gökten dolu yerine para yaðsa bile, iþleri zor.
Bakalým þapkadan daha ne vergiler, zamlar çýkacak ?
Oralardaki tarým ürünleri halkýnýn damak lezzetine göre üretiyorlar,bizdekilerin çoðu yabani ot gibi üretiliyor yeterki üretelim para kazanalým hesabýnda,zaten çoðu sattýðýmýz tarým ürünleri geri geliyor,peþi malum satýlmayanlar iç piyasaya sürülüyor,halkta ucuz diye alýyor,boþuna denmemiþ ucuz etin yahnisi yavan olur diye,bende 80 yýllarýnda almanyadaydým,en ucuz meyve muz ve ananastý,hannoverdeydim,honnover Niedersakson eyaleti baþ þehridir,yabancýlara karþý demokratiktir,karadenizlilerin çoðunluðu buradadýr,hollandalýlar bunu bildiðinden devamlý pazarlarda sebze ve meyveleri buna göre satarlardý pazarlarda arabalarda,bilindiði gibi bir lokma hollanda tarýmda ileridedir,hayvancýlýktada öyle,dünyanýn heryanýna gönderirler,biz neredeyse avrupa kadar varýz toprak bakýmýndan tarýmda sýnýfta kaldýk,çoðunda lezzet yok resmen ot yediriyorlar bize.
Yok o öyle deðildir,1.500 tl alanýn maaþýný 2 senede 7500 yapmýþtý,tavandan ödeyene ise zam vermemiþti,yine öyle yapacak verdik diyecek,1.500 alana karþýlýk benim maaþým 4000 idi,yani adamlarýn 2 mislinden fazlaydý maaþým,þimdi 9 bin az üstünde benimki,18 imkansýz yapmaz,15 bile olmaz,kiralarým olmazsa imkansýz o maaþla geçinmek.
Yurtdýþýndan þahsi kullaným için yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarýndaki harç tutarý Cumhurbaþkaný Kararý ile 6.091 liradan 20.000 liraya yükseltilmiþtir / Resmî Gazete
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
KDV oranlarýnda da deðiþikliðe gidilmiþtir;
-%18 olarak uygulanan oran %20’ye
-%8 olarak uygulanan oran %10’a yükseltilmiþtir / Resmî Gazete
Millet boþ verin arkadan karpuzcu geliyor. O düþünsün
bir halt olacaðý yok.
Kendi elemanlarý olan taraf hariç maaþlar ý düþükde eþitlemek
Onlar konuþur akp yapar
havuç bile 50 TL gördü.
tüm tavþanlar þaþtý bu duruma.
Kdv de yüzde yüz olaydý bari.
Kazýk daima VATANDAÞA
kendine yandaþ olan sanki kazýk yemiyormuþ gibi hala iktidarý savunur.
Þimdi bu vergiyi fakir ödemiyecekmi?Zenginle birlikte.
Zengin bir yerden bunu çýkarýrda Fakir nasýl çýkaracak.
Örnek Emekli SGK ve diðer emekliler.
Ne üretiyor yada ne satýyorda ona yerleþtirsin farký.
Maaþa enflasyon kadar bile zam alamadan vergileride ödeyecekler.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri