NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Al birini vur ötekine. Bu da janjanlý laflar etmeye baþlamýþ. ÞÝMDÝ BU TARTIÞILIR.
Maastricht Ekonomik Kriterleri
Maastricht Antlaþmasýnda þu þekilde belirtilmiþtir: Enflasyon oraný, en düþük enflasyon oranýna sahip üç ülkenin ortalamasýný %1.5 puandan daha fazla aþmamalýdýr • Uzun dönem faiz oranlarý en düþük enflasyon oranýna sahip üç ülkenin faiz oraný ortalamasýný %2'den fazla aþmamalýdýr.
günaydýnlar
Laf olsun torba dolsun,zaten zorla getirtildi kolay gönderilir,sebebi malum herkes biliyor yalaka medyalarýda biliyor ''BECEREMEDÝ ''ama zatlarýna laf edilmez,töbe haþa o Allahtan alýyor emirleri Allah bütün vasýflarýný hep ona vermiþ,70'e merdiven dayadým,geberik mennderesi,özalý gördüm onlarý çok solladý bu böyle þey görmedim,düþmaným dediði bedevilerlen þimdi dost,fetönün pkk'nýn kaymaðýný yiyor diyen Merdaný kodese attý tekrar,demokrasiden bahseder ama araç der,yargýyý zamanýnda topa tuttu peþinden ele geçirdi þimdi milletin üstüne salýyor,zaten aðustosta bir cümbüþ var,artýk bir bedelmi öder bilemiyorum,inancý olanlara göre cehennem var,temennim vardýr ve orada kalýcýdýr,bana göre doðanýn kanunu vardýr enerjisel olarak,enerji herþeyin özüdür onu hedef almýþ bilmemezliðe vuruyor guya ama ne yazýkki vücut dili öyle söylemiyor,o öyle oldukça ülkeyide peþinden sürüklüyor cehennem çukuruna,%50 bunu biliyor,diðerleride menfaat için inancý gereði peþinden gidiyor onunlan çukura,bizde gidiyoruz,ama biz kurtulmasýný biliriz onlar bilemez,çünkü onlar bir kere dýþlandýlar aynen filistinliler gibi,filistin zamanýnda osmanlýya hainlik yaptý yahudiye topraðýný sattý þimdi devamlý ecirini çekiyor bu bir örnek.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri