Bu hafta dth lar en az 3 milyar artar
Printable View
Bu hafta dth lar en az 3 milyar artar
Biden ya da Sarı Kafa çokta birşey farketmeyecekti zaten bizim için. Trump ve ekibi de özellikle son 1-1.5 yılında bizimkileri hiç mi hiç dikkate almadı. Rahip Brunson ve Fıratın Doğusuna yapılan operasyonda Trumpun tavrı belliydi. Öyle ya da böyle CAATSA da Trump zamanı resmileşti.
Tavır ve yöntemleri farklı sadece. Trump lakayt, Biden daha bürokrat. O temsilciler meclisi ve özellikle senatoda lehimize güçlü bir lobi faaliyeti yürütemedikçe, Türkçesi İsrail ile normalleşmedikçe, Trump ya da Biden pek bir farkı yok bize karşı bakış açısında.
ABD ile sorunlar dağ gibi. S400 işin süsü. Suriyedeki pkk/ypg yapılanması ve Libya ile beraber Doğu Akdeniz meselesi en görünen meseleler.
Bizim bu meselelerde geri adım atacak pek bir yerimizde yok. Hükümet değişse de yok. Şu şartlarda gelecek yeni bir yönetim önce alkış ve poh poh sonra masa kurulunca kucağında bombayı bulacak maalesef dış politika da.
Önce İsrail ile normalleşmek lazım dış politikada. Tabi artık biz istesekte İsrail hemen masaya koşar mı orası muamma. Gelir masaya gelir de yanında neler getirir artık bilemiyorum.
Son faiz artışının üstünden 15-20 gün geçmeden ağlayama başlamaları artık işlerin kredisiz dönemediğini gösteriyor.
Hangi yolu seçerseler birileri batacak. Bu adamın dediğini dinlerseler batan 83 milyon olur. Enflasyon...