bakın burada engelliler en ön sırada yazılmış, yakında edevletten bakar söylerim yuzde 40 engelli rapormla devletin beni nereye sıraladığını.Millet de öğrenir gerçekten bu sıralamaya uyuluyor mu? Evet süpriz enabız da hiç bir öncelikli grupta olmadığım yazmakta.Bu nedemek ? tabii engelliler öncelikli dedikte ampülün benimsediği engelli misin abi? ya neyse sokturtmasınlar önceliklerine arkalıklarına.
Saat 14:00 da hanıma randevu oluşturuldu,sonucu burada paylaşırım.
Bilgi amaçlı güncelleme:saat:13:58 gibi hanıma aşı yapmışlar,işlem sırası şu şekilde olmuştu:e-devlet--e-nabız mail adresi alınıyor,o adres kullanılarak randevu oluşturuluyor ve seri bir şekilde aşılama yapılıyor,görülen aksaklık,herkesin aynı anda mail adresi ve randevu almak istemesi yüzünden sistem ağırlaşması,bulunduğum küçük ilçe için konuşuyorum biraz abartmışlar10 adet poliklinik açmışlar(yatak sayısına göre 5 olmalı) şubatın 11 de mesajla 2 ci aşı için çağıracaklarmış,ayrıca hanımın kuzeni Bursa da özel hastanede sağlıkçı onlarda aşı olmuş.
Şahsi görüşüm,eğer YETERLİ AŞI bulunursa aşılama hızı oldukça yüksek olur diye düşünüyorum,umarım bu beladan bir an evvel kurtuluruz milletçe...
Son düzenleme : watcher46; 14-01-2021 saat: 14:07.
Sayın loner,evet engelliler,sağlıkçılardan sonra 2.ci sırada görülüyor umarım sizde en kısa sürede aşı olursunuz.
https://t24.com.tr/haber/asida-oncel...li-oldu,926513
Yer İmleri