bakýn burada engelliler en ön sýrada yazýlmýþ, yakýnda edevletten bakar söylerim yuzde 40 engelli rapormla devletin beni nereye sýraladýðýný.Millet de öðrenir gerçekten bu sýralamaya uyuluyor mu? Evet süpriz enabýz da hiç bir öncelikli grupta olmadýðým yazmakta.Bu nedemek ? tabii engelliler öncelikli dedikte ampülün benimsediði engelli misin abi? ya neyse sokturtmasýnlar önceliklerine arkalýklarýna.
Saat 14:00 da hanýma randevu oluþturuldu,sonucu burada paylaþýrým.
Bilgi amaçlý güncelleme:saat:13:58 gibi hanýma aþý yapmýþlar,iþlem sýrasý þu þekilde olmuþtu:e-devlet--e-nabýz mail adresi alýnýyor,o adres kullanýlarak randevu oluþturuluyor ve seri bir þekilde aþýlama yapýlýyor,görülen aksaklýk,herkesin ayný anda mail adresi ve randevu almak istemesi yüzünden sistem aðýrlaþmasý,bulunduðum küçük ilçe için konuþuyorum biraz abartmýþlar10 adet poliklinik açmýþlar(yatak sayýsýna göre 5 olmalý) þubatýn 11 de mesajla 2 ci aþý için çaðýracaklarmýþ,ayrýca hanýmýn kuzeni Bursa da özel hastanede saðlýkçý onlarda aþý olmuþ.
Þahsi görüþüm,eðer YETERLÝ AÞI bulunursa aþýlama hýzý oldukça yüksek olur diye düþünüyorum,umarým bu beladan bir an evvel kurtuluruz milletçe...
Son düzenleme : watcher46; 14-01-2021 saat: 14:07.
Sayýn loner,evet engelliler,saðlýkçýlardan sonra 2.ci sýrada görülüyor umarým sizde en kýsa sürede aþý olursunuz.
https://t24.com.tr/haber/asida-oncel...li-oldu,926513
Yer Ýmleri