ben hep 50 liralık alıyorum sorun yok skjbskjf
Printable View
ben hep 50 liralık alıyorum sorun yok skjbskjf
Benim maaşımdan TÜİK damat ve kayınbaba üç yılda en az 60 bin TL eksildi. Eskiden kenara atardık. Şuan ilaç hastane faturalar okul ucu ucuna yetiyor
Valla stok iyidir.tabili bozulmayacak ürünler için.
2020 haziran ayında eşime acil derin dondurucu almamız lazım dedi.saolsun aldı.o bile parasını çıkardı ondan bile kar ettik. Ve en önemlisi yaptığınız alışverişten ihtiyaç sahiplerinede payını verin.asıl bereketi rabbim ordan veriyor.
Artık rahatım seçimimi yaptım. Evi de satıp sağlığıma harcamam. Çocuğu okutacağım. Hele hele bu günlerde özele gidip evi de yiyin demem. Bir ev parası bir araba gitti sonuç sıfır. Ha üç gün önce ha üç gün sonra. En deli olduğum soru iyileşme varmı diye. Yav yerinde saymak için yirtindim durdum artık yeter.
İki yıl öncesine kadar inşaat ta çalışan arkadaşima çok ciddi yardım ettim. Çok şükür kızı diş hekimliği okuyor. Ameliyatlar beni baya yıprattı. 12 operasyon geçirdim. Ha bizim ki zarureten stok araba yok. Eşim hem bana bakıyor hem babama. Biz zamansal tasarruf ediyoruz ilk önce
Derin dondurucu mantıklı değil .
Ayda 35 TL sadece elektrik harcıyor minimum onu hesaba katıyormuşsunuz gibi gelmedi de