Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 506/1004 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Viop XXXV

ben hep 50 liralık alıyorum sorun yok skjbskjf

2. Benim maaşımdan TÜİK damat ve kayınbaba üç yılda en az 60 bin TL eksildi. Eskiden kenara atardık. Şuan ilaç hastane faturalar okul ucu ucuna yetiyor

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim maaşımdan TÜİK damat ve kayınbaba üç yılda en az 60 bin TL eksildi. Eskiden kenara atardık. Şuan ilaç hastane faturalar okul ucu ucuna yetiyor
    kira yok yani

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babama göre her şey yolunda. Yılık iki paket makarna bir paket fındıklı krema iki kg zeytin iki üç teneke de zeytinyağı ihtiyacı. Benim 20 Paket makarna 20 kg fındık kreması 15 teneke ayçiçeği yağı ile zeytinyagi 12 kg zeytin 15 kg çay 100 kg şeker 20 kg salça
    Valla stok iyidir.tabili bozulmayacak ürünler için.
    2020 haziran ayında eşime acil derin dondurucu almamız lazım dedi.saolsun aldı.o bile parasını çıkardı ondan bile kar ettik. Ve en önemlisi yaptığınız alışverişten ihtiyaç sahiplerinede payını verin.asıl bereketi rabbim ordan veriyor.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kira yok yani
    Artık rahatım seçimimi yaptım. Evi de satıp sağlığıma harcamam. Çocuğu okutacağım. Hele hele bu günlerde özele gidip evi de yiyin demem. Bir ev parası bir araba gitti sonuç sıfır. Ha üç gün önce ha üç gün sonra. En deli olduğum soru iyileşme varmı diye. Yav yerinde saymak için yirtindim durdum artık yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Valla stok iyidir.tabili bozulmayacak ürünler için.
    2020 haziran ayında eşime acil derin dondurucu almamız lazım dedi.saolsun aldı.o bile parasını çıkardı ondan bile kar ettik. Ve en önemlisi yaptığınız alışverişten ihtiyaç sahiplerinede payını verin.asıl bereketi rabbim ordan veriyor.
    İki yıl öncesine kadar inşaat ta çalışan arkadaşima çok ciddi yardım ettim. Çok şükür kızı diş hekimliği okuyor. Ameliyatlar beni baya yıprattı. 12 operasyon geçirdim. Ha bizim ki zarureten stok araba yok. Eşim hem bana bakıyor hem babama. Biz zamansal tasarruf ediyoruz ilk önce

7. Derin dondurucu mantıklı değil .

Ayda 35 TL sadece elektrik harcıyor minimum onu hesaba katıyormuşsunuz gibi gelmedi de

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Derin dondurucu mantıklı değil .

Ayda 35 TL sadece elektrik harcıyor minimum onu hesaba katıyormuşsunuz gibi gelmedi de
    500 litrelik derin dondurucuya bir kışı çıkartır. Aslında kurutmalık da destek olur. Kışın kiraz bile yersin biraz serin oluyor o başka

Sayfa 506/1004 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •