Originally Posted by
kitapci0
Rica ederim.
Eğer siz feto yapılanmasının ve 15 temmuzun bunak bir ihtiyarın marifeti ( becerisi)olduğunu düşünüyorsanız yapacak bir şey yok,Yok doğru tesbit edip adını doğru koymuşsanız kolay pes etmeyeceklerini de bilmeniz gerekir, Son bir kere daha diyorum bu 1000 yıllık bir kin, yeni değil..imanı'mın derecesini sorgulamanız saçma. Niyetim de algı felan değil bilesiniz sadece canım sıkılıyor ve sosyal medyada ki öngörüsüzlüğü yadırgıyorum. Kullanılmıyorlarsa hem mürekkep yalayıp, hem elleri kalem tutup hemde neredeyse farklı nickleri kullanan tek kişilermiş gibi aynı topikte toplanmalarını anlayamıyorum,farklı düşünen birisi iki satır yazınca da seferberlik ilan edip bel altı dalıyorsunuz ,anlamak çok zor. Bir çok kere yazdım bu son olsun.Allah memleketi topiktekiler gibi düşünenlerin yönetmesine fırsat vermesin , sanal dünyada farklı düşünen birisinin varlığına tahammül edemezken memleketi ne hale getirirler , gerçi geçen 90 yıldan bellidir , bizler tarafından biliniyor, yeni nesil gençlik bilmiyor, yaşayarak tecrübe etmelerindense , okuyarak ve dinleyerek öğrenmeleri temennimdir