Sayfa 508/1027 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Avrupa'nın en işlek otobanlarından biri olan Belçika'daki E17'yi kapatıp "misket" oynayan Türklere ait düğün konvoyundaki 6 araca el konuldu, 18 kişiye 40 bin Euro para cezası kesildi.
    Eeeee oralar düğün yapıyorum ben diye 3 gün 3 gece buralardaki gibi yol kapatmaya benzemez..

Londra, Londra duy sesimizi..

2. Beyaz TV de akitçi Nurettin Veren diye biri,dış güçlerin oyunuyla dolar çıkıyormuş gibi yapıyor dedi.Çıkıyormuş gibi yapıyor yorumu duyduğum en rahatlatıcı yorumdu,daha iyisini duymadım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Son haftalardaki M1, M2 ve M3 para arzındaki artışlar dehşet boyutlarda.
    link verebilirmisiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yazdığınız yazı sayısına bakınca, forumda eskisiniz diye anlıyorum. Bu forumdakiler ; hisse, döviz, faiz vb. işlerle uğraşıyorlar. Herkes kendi risk algısına göre hareket ediyor. Siyaset elbette insanların ekonomik durumuna etki ediyor. Borsa coşarken, döviz 3-5 yıl yatay giderken likiditenin bolluğuna değilde kerameti iktidara bağlayanlar neden şimdi işler kötü giderken dış mihrakları hatta vatandaşı ( dolar alan hain demeye kadar gelindi ) suçluyorsunuz.
    Burada algı yaratmaya çalışıyorsanız, yanlış yerdesiniz. Çünkü , buradakiler düşünme becerisini ( aklını ) koruyabilmiş insanlar. Siz en iyisi makarna - kömür başlığına yazın. Bana algı yapsan ne olacak ki ? Gerçekten inançlı isen zaten vicdanına hesap veremezsin. Ama inançlı görünümlü BMW isen eyvallah. zaman ayırıp okuduğun için teşekkür ederim.
    Rica ederim.

Eğer siz feto yapılanmasının ve 15 temmuzun bunak bir ihtiyarın marifeti ( becerisi)olduğunu düşünüyorsanız yapacak bir şey yok,Yok doğru tesbit edip adını doğru koymuşsanız kolay pes etmeyeceklerini de bilmeniz gerekir, Son bir kere daha diyorum bu 1000 yıllık bir kin, yeni değil..imanı'mın derecesini sorgulamanız saçma. Niyetim de algı felan değil bilesiniz sadece canım sıkılıyor ve sosyal medyada ki öngörüsüzlüğü yadırgıyorum. Kullanılmıyorlarsa hem mürekkep yalayıp, hem elleri kalem tutup hemde neredeyse farklı nickleri kullanan tek kişilermiş gibi aynı topikte toplanmalarını anlayamıyorum,farklı düşünen birisi iki satır yazınca da seferberlik ilan edip bel altı dalıyorsunuz ,anlamak çok zor. Bir çok kere yazdım bu son olsun.Allah memleketi topiktekiler gibi düşünenlerin yönetmesine fırsat vermesin , sanal dünyada farklı düşünen birisinin varlığına tahammül edemezken memleketi ne hale getirirler , gerçi geçen 90 yıldan bellidir , bizler tarafından biliniyor, yeni nesil gençlik bilmiyor, yaşayarak tecrübe etmelerindense , okuyarak ve dinleyerek öğrenmeleri temennimdir

5. Teknik olarak gün aralığı... min. 4,4910 max. 4,6920.
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    link verebilirmisiniz?
    www.tcmb.gov.tr

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Rica ederim.

Eğer siz feto yapılanmasının ve 15 temmuzun bunak bir ihtiyarın marifeti ( becerisi)olduğunu düşünüyorsanız yapacak bir şey yok,Yok doğru tesbit edip adını doğru koymuşsanız kolay pes etmeyeceklerini de bilmeniz gerekir, Son bir kere daha diyorum bu 1000 yıllık bir kin, yeni değil..imanı'mın derecesini sorgulamanız saçma. Niyetim de algı felan değil bilesiniz sadece canım sıkılıyor ve sosyal medyada ki öngörüsüzlüğü yadırgıyorum. Kullanılmıyorlarsa hem mürekkep yalayıp, hem elleri kalem tutup hemde neredeyse farklı nickleri kullanan tek kişilermiş gibi aynı topikte toplanmalarını anlayamıyorum,farklı düşünen birisi iki satır yazınca da seferberlik ilan edip bel altı dalıyorsunuz ,anlamak çok zor. Bir çok kere yazdım bu son olsun.Allah memleketi topiktekiler gibi düşünenlerin yönetmesine fırsat vermesin , sanal dünyada farklı düşünen birisinin varlığına tahammül edemezken memleketi ne hale getirirler , gerçi geçen 90 yıldan bellidir , bizler tarafından biliniyor, yeni nesil gençlik bilmiyor, yaşayarak tecrübe etmelerindense , okuyarak ve dinleyerek öğrenmeleri temennimdir
    aman gençlik sizlerden hiç bir şey dinlemesin..
    fettullah ile aynı yatakta uyuyanlar şimdi çıkmış ömürleri boyunca,
    fettullah a küfür atanlara ders vermeye çalışmaları çok komik.
    inanın ki, bu topikteki bir çok arkadaş devleti çok daha güzel yönetirdi.
    fettullah a , 15 Temmuz dan önce bunak deseydiniz ,
    hapishanede veya toprağın dibindeydiniz.
    fetö ile hükümet kol kola , yanak yanağa bile olsa dolar yine çıkması lazım.
    ha çıkmasın biz faizlerle artırırız dersen de , geçen ay yaşadığımız sağanak yağmur
    doğa şartlarını dolarda yaşayacağınızdan eminim.
    Türkiye 1950 yılından sonra, bunak fetö yapılanmasına teslim edilmiştir.

Sayfa 508/1027 İlkİlk ... 84084584985065075085095105185586081008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •