Yüksekokul yazıyor listesi var Patrikhane kaynaklarında o zaman yüksekokul ne karşılık geldiğini bilemiyorum ama ilk okul dahil değil onu biliyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yüksekokul yazıyor listesi var Patrikhane kaynaklarında o zaman yüksekokul ne karşılık geldiğini bilemiyorum ama ilk okul dahil değil onu biliyorum
Twitter da Natali Avazyan ın paylaşımlarında çok büyük bir Ermeni fotoğraf arşivi Mevcut bir ara her gün paylaşıyordu yer ve okul adları birebir tutuyordu
Bir de aleviler vardır, aleviliğini unutan . Bu çok daha büyük bir dramdır. Rum , Ermeni nihayetinde benim diyebileceği bir toprağa gitti aleviler ise hiçbir yere gidemedi . 500 yıldır cekmedikleri dert kalmadı.
Bir arkadaşımın alevi olduğunu yıllar sonra öğrendim, 30 yaşına gelmiş hala korkuyormuş adam .
yunanistan ile yapılan şey karşılıklı "rizaya" dayali bir techir anlaşması..Lozan anlaşmasını müteakip önemli bir insan nüfusu karşılıklı yer değiştirdi.. doğrudur yanlıştır hep tartışılmıştır ancak özellikle Turkiye insan kaynağı açısından oldukça hırpalanmıştı balkan savaşları , 1. dunya savaşı ve Kurtuluş savaşı süresince.. cumhuriyet döneminde bu techirle gelen nüfus diğer yerleşik Türk nüfusa göre daha eğitimliydi ve gelişmenin dinomosu oldu..ayrıca bu kadar zor şartlar varken birde kendini Turk devletine bağlı hissetmeyen bir nufus (yunan,rum) ile ilerlemek geleceğe yol almak hatalı olurdu..o yüzden son tahlilde mübadele Turk devleti için faydalı olmuştur..
Benim demek istediğim yanlış anlaşıldı örneğin Kars’ta Erzurum da isyan varsa İstanbul Bursa yani Marmara bölgesinde niye tehcir olmuş yani topyekün onu demek istedim .
Sorun gayrimüslüm tebası olarak görülerek Türkleştirme politikası gereiğinde varlık vergisi ve 6-7 Eylül olayları bunun bir izdüşümü değil mi zaten
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir