Sayfa 508/946 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Lise abartılı olmus, okul olabilir.
    Yüksekokul yazıyor listesi var Patrikhane kaynaklarında o zaman yüksekokul ne karşılık geldiğini bilemiyorum ama ilk okul dahil değil onu biliyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yüksekokul yazıyor listesi var Patrikhane kaynaklarında o zaman yüksekokul ne karşılık geldiğini bilemiyorum ama ilk okul dahil değil onu biliyorum

On binlerce lise öğretmeni lazim, fotoğrafları olur bu okullarin ve ogretmenlerinin.

Lise egitimi denince, incil hitabeti 7 havarinin kerameti ogretilmiyorsa tabiki.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    On binlerce lise öğretmeni lazim, fotoğrafları olur bu okullarin ve ogretmenlerinin.

Lise egitimi denince, incil hitabeti 7 havarinin kerameti ogretilmiyorsa tabiki.
    Twitter da Natali Avazyan ın paylaşımlarında çok büyük bir Ermeni fotoğraf arşivi Mevcut bir ara her gün paylaşıyordu yer ve okul adları birebir tutuyordu

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Bir de aleviler vardır, aleviliğini unutan . Bu çok daha büyük bir dramdır. Rum , Ermeni nihayetinde benim diyebileceği bir toprağa gitti aleviler ise hiçbir yere gidemedi . 500 yıldır cekmedikleri dert kalmadı.
    Bir arkadaşımın alevi olduğunu yıllar sonra öğrendim, 30 yaşına gelmiş hala korkuyormuş adam .

yunanistan ile yapılan şey karşılıklı "rizaya" dayali bir techir anlaşması..Lozan anlaşmasını müteakip önemli bir insan nüfusu karşılıklı yer değiştirdi.. doğrudur yanlıştır hep tartışılmıştır ancak özellikle Turkiye insan kaynağı açısından oldukça hırpalanmıştı balkan savaşları , 1. dunya savaşı ve Kurtuluş savaşı süresince.. cumhuriyet döneminde bu techirle gelen nüfus diğer yerleşik Türk nüfusa göre daha eğitimliydi ve gelişmenin dinomosu oldu..ayrıca bu kadar zor şartlar varken birde kendini Turk devletine bağlı hissetmeyen bir nufus (yunan,rum) ile ilerlemek geleceğe yol almak hatalı olurdu..o yüzden son tahlilde mübadele Turk devleti için faydalı olmuştur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Twitter da Natali Avazyan ın paylaşımlarında çok büyük bir Ermeni fotoğraf arşivi Mevcut bir ara her gün paylaşıyordu yer ve okul adları birebir tutuyordu

Kaynağınız tartışma götürmeyecek kadar resmi kayıtlar demek.

Ermeni binalari tas olur, kimse parasal degeri yonundenz g.tu sikipta yıkamazdı eskiden.

En az % 70-80 yerinde durması lazim o binaların, gelsin binalarin bu günku durumunu fotoğraflasin o zaman.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ermeniler rumlar cicek dagitiyordu denmedi zaten, sadece soy araştırması.

Rumlar Adanada olaylar cikartir, Turkler asılır bunlar gercek vakadır.

Elbette tehcir, o zamanki şartlarda belki de elzemdi!
    Benim demek istediğim yanlış anlaşıldı örneğin Kars’ta Erzurum da isyan varsa İstanbul Bursa yani Marmara bölgesinde niye tehcir olmuş yani topyekün onu demek istedim .

Sorun gayrimüslüm tebası olarak görülerek Türkleştirme politikası gereiğinde varlık vergisi ve 6-7 Eylül olayları bunun bir izdüşümü değil mi zaten

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 508/946 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •