Hirsizlar takimi hepsi ayni hepsi...dindar mi gorunuyo aman aman kac uzak.dur
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hirsizlar takimi hepsi ayni hepsi...dindar mi gorunuyo aman aman kac uzak.dur
endeks 2,34 yukarda şerefli
Akşam alıp sabah satsak zararı çıkarmıştık ne salak hisseye düştük biz...
ben zararı bugünkü al sat dan çıkardım ,hatta kara bile geçtim işin doğrusu
14.40 dan yine girdim ,temettü almadan biryere gitmem
temettüye kadar nereye gidecek bakalım
değerli sayın forum üyeleri hepiniz umarım iyi bir akşam geçirirsiniz.sağlıcakla kalın
Sanırım Millet 17-18 den umut’a atlamış ve yoğun hisse almışlar, tabii tahta yapıcı bunları kapana kıstırmış . O yüzden eziyet devam ediyor
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne alaka ak partiyle... Arkadaşım işi siyasi hale getirmeyelim. Bu borsa şimdi 120 lere geldiğinde neden bişey demiyordun. Borsanın 5000 li rakamları vardı. Yaşın musaitse bilirsin. Binlerce insan iflası oldu. Bir çok tahta kapandı.vs...
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ayda yuzde 30 kaybettirdi. Bu hisseyi alan kumarbazdir cabuk kazanmak icin almistir. Zaten borsadan anlasa bu hisseyi almazdi. Anlamayanlardan bir tanesi de benim. Yalan haberlerle hayallerle vur kaç yapiliyor.
Siyasileştirilmemesi gerektiği yorumunuza katılıyorum.
Ancak bu hisseyi alanların büyük çoğunluğu , ana grubun Akp ile ilişkisi nedeniyle almıştır diye düşünüyorum...
Zira Tümosan, Trabzon limanı gibi devlet kuruluşları, normal şartlarda Albayrak gurubuna nasip olmazdı.
Her ne olursa olsun, arzın %90ını küçük yatırımcıya yapıyorsan, arkasında da duracaksın. Yoksa çok laf işitirsin, şirketi yönetenler böyle bir sorumluluğu olduğunu bilmeli .
Kendi yorumumdur, beni bağlar, yatırım tavsiyesi değildir...
http://albayrak.com.tr/SektorSirket
Şimdi bu 15 50 TL’den alıp da %2 bonus bekleyenlere de %8 mi Soktular. Ya Var ya bunları anlatacak kelime Literatürde yok
Milletle iyi dalga geçtiniz Allah belanızı versin
%2 bonus almanız için bir ay bekleme ön koşulu var yani bekleyenleri alenen geri zekalı pozisyonuna düşüren bir şirketten bahsediyoruz Yatırımcısına aptal muamelesi yapan bir şirketten yabancı yatırımcıyı satamadıklarından milli şirket olarak gösterip insanlarla dalga geçen bir şirketten
Ben şirkete güvendim halka arza katıldım. Yine şirkete güvendim iki gün içinde satmadım Çünkü güvendiğim şirketin benim gibi yatırımcıları bahadi vardı bonusunu da almak istedim ama %8 soktular bana teşekkür ederim Şirketinize güvendiğim için %20 %30 35 karım varken satmadım ve Beni yanılttığınız için
O zaman Bu şekilde bir vaat neden edildi yani şirket açıkça şunu desin bana güvenmeyin kar görünce satın. Bana güvenen zarar eder ben güven veren bir şirket değilim. Geçmişteki halka arzlara dikkat edin örneğin Bimeks
Bugünkü halka arz hangi şirket yazarsanız bir durumuna bakalım.. Bir kaç gün içinde tlman gibi hep aşağı mı yapacak ...
Çok haklısınız, ancak yüzde 40 prim yapan hisse, 20 günde yüzde 55 düşerse teknik, mantık, analiz , iyi niyet aranmaz. Olsa olsa öküz altında buzağı aranır. Hiç kimsenin, başta Bist olmak üzere bu ülkenin değerlerini karalamaya hakkı yok.
Evet serbest piyasa, evet kendi düşen ağlamaz, ama yukarıdaki hesap yanlış hesap.
Maliyeti 15 in çok altında olan biri olarak , benim bile içimi sızlatıyor. Allah zararda olanlara sabır versin...
Kişisel görüşlerimdir, sadece beni bağlar, yatırım tavsiyesi değildir.
bu hisseyi arz edenler milletin aklına %2 bonus hisseyi akıllıca soktular
üstüne arz fiyatının altına alım garantisi verdiler
hisse açılır açılmaz 3 günde %40 yaptırdılar ,
3-4 günde böyle pirim ben uzun yıllardır borsadayım yeni arz olmuş hissede ilk defa görüyorum ,hiçbirzaman prensip olarak arzdan almamış biriyim ilk defa pişman oldum işin doğrusu
hisse çok kısa sürede böyle prim yaptı ya ,6 kat falan da talep var ya ,nasıl olsa daha gider ,aman ha satmayalım %2 yi de alalım
düşünce bu ,böyle davranmayanları tenzih ederim
bankadan 4-5 senede alamayacağın getiriyi sana 3 günde kazanma fırsatı vermişler sat kardeşim ,ne yani açılır açılmaz %100 mü bekliyorsun ?
Burası borsa kimse ,kimseye para kazandırma derdinde değil ,alisin harikalar diyarı hiç değil
Kisaca iyi gecirdiler. Alsin o bonusunu... Ky katilleri
Fırsat verirse biraz daha alalım inşallah
Yıllar önce Hatek arz olduğunda 1 hafta tavan yaptı, 5 liradan arz edilen hisse kısa sürede 30 lirayı geçmişti. Ne hisseydi ama, şimdi ise yüzüne bakan yok.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese bol kazançlar dilerim , Kazancınız karınız bol olsun
2006 yılında Asyab vardı 3 lira açmış 5 liradan dönmüştü tekrar 3 liraya sonrada 12 lira. Örnek çok çok'ta bu terbiyesizlik yapıyor. Ben iki ay veriyorum, 20 üzerine atar. (İnşallah)
valla ben bu hisseden umutluyum
arzdan gelen parayı doğru kullanıp kısa vade yükümlülükleri sıfılamışlarsa ,karıda fazla tırpanlamayıp iyi temettü verirlerse
bilanço da göreceğiz bakalım olup biteni
karlılığı her yıl artan üstelik türkiye limanları içerisinde %1-1.5 gibi hacmi olmasına rağmen
iş hacmini artırma şansı olursa ki bunlar iktidara yakın, daha iyi yerlerde kalıcı olabilir
hisse yeni dalgalanmalar olacaktır ,zamanla oturacaktır ,şimdilerde huysuz at gibi ,bineni üstünden atmağa çalışıyor daha hızlı koşabilmek için :)
Şöyle ani bir hareket ile %10-15 yükselip nafakamızı verse süper olurdu
[QUOTE=Ahmet1972;1755346]2006 yılında Asyab vardı 3 lira açmış 5 liradan dönmüştü tekrar 3 liraya sonrada 12 lira. Örnek çok çok'ta bu terbiyesizlik yapıyor. Ben iki ay veriyorum, 20 üzerine atar. (İnşallah)
üstad ben bismillah deyip arzın ilk gününden itibaren hatek dışında pek hatırlayamadım da
asyab ın 12 ye gelmesi bir süreçti yanılmıyorsam
darısı bunun başına diyelim :)
[QUOTE=bahriyeli;1755714]İnşallah
ne kadar iyi adamlar var sürekli bu hisse ile ilgili yorumları okuyorum nedense zararına satanlar olsun yada uydurmasyon düşer diyenler olsun sürekli hissedekileri düşer düşer düşecek şöyle olsa düşer deyip uyarır olmuş bunlar bu kadar duyarlı bu kadar iyi niyetli mi ki hissedeki arkadaşları ile enpati kurup sürekli üzülüyor bırakın bu işleri delikanlı gibi yorum yazın düşerse de çıkarsada elinde hisse olmayana ne oluyor s.. gitsin başka yerde sallasın bonus bu hafta yüklenir karın temettüsü 1-2 aya kadar gelir bende yada benim gibi düşünenlerde sıkıntı yok kafamdaki fiyata ulaşana kadar satmıyor verdikleri paraları yemeyi düşünüyorum o kadar zaman alsat yaptım belki bu tür hisselerin verdiği paralar kadar kar kazanmadım desem yalan olmaz arada bakar işime devam ederim
Ulan bi de borsa düşerken çikta bizi şaşırt...
14,4 14,5 arasi git gel...can sikici uyuz bir kagit
14,320 lere gelse alacağım biraz daha , maaş yatmış , hissede dursun [emoji23][emoji23]
Şunu eleştiriyorum ilk on gün hisse alımı açıklaması yapıyor. Güya hisse halka arxın altına düşerse 420 bin alım yapacağım.. Ama nedense hisse 10 günden sonra arz fiyatının altına düşüyor. Tam anlamıyla yatırımcıyı kandırma bu..ve bist bşk. İnceletiyorum diyor 1hafta oldu bir şey çıkmadı. Alay ediyorlar milletle
Bist başkanı kim usta hangi yaralı parmağa işemiş??
Evet millet başbakan in sözlerine milli liman filan. yok 7 kat taleb gibi sözlere inandı borsa başkanının da sözlerine inandı aldı...ne yazık ki yüksekten milletin kucağına verdiler.