ilk 5 alan aracı kurum elinde zaten çok olup biriktiren kurumlar zannedersem hala alıs yönündeler.bugünkü sallantı korkutmasın derim bence endekse göre ters hareket ediyor gibi....
:ok:
yatırım tavsiyesi degildir
Printable View
ilk 5 alan aracı kurum elinde zaten çok olup biriktiren kurumlar zannedersem hala alıs yönündeler.bugünkü sallantı korkutmasın derim bence endekse göre ters hareket ediyor gibi....
:ok:
yatırım tavsiyesi degildir
6.30 dan tepki verip yukarı yapabilir.
Ulan yine satmadığıma pişman edecek beni galiba. Aylardır maliyete gelsin diye bekledik dün maliyete gelmişti..
Yatırım finans 100 bin sattı.
Yatırım finans 110 lot oldu satışı, hisse el değiştiriyor resmen.
batırımcı bi önceki sayfada yazdım
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye 40 milyon, en son kâr 29 milyon.....!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahmin ettiğimiz gibi 6.30 dan tepki geldi.
Ruya bitti mi diye sorana el cevap;
Hikayenin basinda oldugumuzu 1 ay sonra farkedeceksin.
Ytdegildir.
Finans yatırım 120 bin satmıştı, şuan 110 binde 10 bin geri almış sattığını ilginç.
İstermisiniz sattığının tamamını almaya kalksın hisse tavan olsun.:oleyo:
İşin kötüsü finans satışı karşılayan yok gibi en iyi alıcı bizim 44 bin aldı.
Finans aşalara destek atarak mal çıkmaya çalışıyor gibi görünüyor.
Valla ıyi bi oyun var. Günlük asansör güzel duruyor. Ana bunu almaya fırsat vermeyecekler
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öleceğim günü biliyom hahahaaa.:oleyo:
finans yatırım 120 bin satışın 50 binini geri aldı.
6,50 üstü 2 kapanış kısa vade için iyi olur. Sonrası zaten bambaşka olaylara gebe.
ytd değildir.
Pazartesi 6.30 lara kadar sarkıp tekrar bir atak yapacaktır diye düşünüyorum.
Yatırım finans sattığının 90 binini geri aldı, yani bir cepten diğer cebe yapılıyor.
Bunun iki anlamı var, ya mal çıkılmaya çalışıyor yada daha çok mal alınmaya.
Aynı fikirdeyim
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırdır dostlar; en aktif olmamız gereken zamanda forum neden bu kadar sessiz? Bir şey mi atladım? yoksa hepten umudu mu kestik?
ytd değildir.
Yoksa bizden baska ky kalmadi mi :)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaldi kaldi.. Ama ben ne kar ne zarari tutturdum mu aranizdan ayrilmak istiyorum artik. Cok yordu bu hisse beni. Geleceginin guzel olacagina inansam da yoruldum...
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben uzuncu olduğum için yaklaşık 3-4 aydır elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım. Özellikle 5,80 lere düştüğünde küçük yatırımcı olan arkadaşlara beklemeleri oyunlar olduğunu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Bazı forumlarda okuyorum evet kötü niyetli insanlar var malesef düşükten alıp yüksekten sattıktan sonra tekrar hisseyi kötüleyip alttan almaya çalışan herhalde paylaşımlarımdan anlattıklarımdan beni anlayan anlamıştır. Herkese bol kazançlar diliyorum.
temmuz 2016 da bu hisseyi aldığımda bu hissede kimler neler yaptı neler yazdı size anlatsam buradan aya yol olur şirketin durumu belli, o yüzden sessiz sessiz gitsin nereye gidiyorsa benim için hedef 1 yıl önce de 12-14 arası idi şimdide aynı bazı arkadaşların gülümsediğini biliyorum 1 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle acelem yok.
En iyi alıcı tacirler 50.000 lot
En iyi satıcı finans 12.000 lot
Hisseyi hala topluyor birileri, hayır olsun bakalım.
Her dususte ortalama dusurdum 7.50den once satma niyetim de yok o rakama gidisine bagli olarak da cift haneleri bekleyeceğim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 6,70 - 6,77 arasından satılıyor, baskılanıyor.Birisi bu aralıktan çıkmayı kafasına koymuş ve satıyor tıpkı Sasanın 7,40'lardan baskı yemesi ve birinin sürekli satması gibi Sasada satış bitince uçuş başladı.Satış biterse uçuş başlar bitmezse tekrar aşağılarda debelenir durur...
Basitcesi bu dallandırıp budaklandırıp çok karıştırmaya enterasan komplolar kurmanıza gerek yok.
Köşede oturmuş bekliyoruz.
Figuranlar, başrol oyuncuları hünerlerini sergiliyor..
Mısır patlatın iyi gider
Şimdi hocam temmuz 2016 da alıp arka arkaya kötü bilanço gelmesine rağmen hissede kaldiysaniz bu sizin hataniz.insanlarin ne dediğini bilmiyorum ama şunu kesinlikle söyleyebilirim bu arkadaşı sakın dinlemeyin çünkü bilançodan anlamıyor.bu arada bu bilanço ile Kütahya porselen deyim.elimde yok sanmayin.sadece 12 14 hedefini neye göre veriyorsun.soyle desen kabul ederim son çeyrek 13 milyon gelse sonra ilk çeyrekte 10 falan gelse desen anlayacağım.su forum sitelerinde bı şey öğrenebilirim diye girmiştim burda çok az insan bı şey biliyor
Adam hata yaptim demiyorki sen kendi kendine triplere girmissin
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende onu diyorum hata yaptım demiyor.baskalarinin konuşmalarından şikayetçi oluyor
Sert hareketler var. Son anlar aman omurgalı olmak lazım. Az kaldı :)
benim hata yapıp yapmamam tamamen bana kalmış birşey bu sizi neden ilgilendiriyor. Bilanço okumayı emin ol çok iyi biliyorum neden suçlayıcı bir tavır aldınız bilmiyorum. Bilanço öncesinde de tahminimi yapmıştım. 4. çeyrek 2017 bilançosunu da çok iyi tahmin etmiştim. Ancak patron amcanın 30 milyon TL lik reklam giderinin hepsini bu çeyreğe yazacağını tahmin etmemiştim. Ha uyarıda bulunmuşsun bu adamı dinlemeyin diye tabi ki dinlemesinler her koyun kendi bacağından asılır. Benim kimse gibi ufak spekülasyonla 3 kuruş para kazanma derdinde değilim. Firmayla ilgili bildiğim ne varsa pozitif veya negatif burada paylaşmaya çalışıyorum. Ama beni kimse suçlayamaz bu adamı dinlemeyin diye benim yatırım anlayışım seninkiyle aynı olmayabilir. Sadece forumdaki arkadaşlardan birisi neden kimse bişey yazmıyor dediğinde ben zaten uzun yatırımcıyım ne yazayım bildiğim herşeyi yazdım zaten demek için bu yazıyı yazmıştım.
Özür dilerim yanlış anlamışım sizi
Sermaye 40 milyon iken . Yüzde 5 i 2 milyon tl. Dağıttılar. Bunlar sermaye arttışı demek dağıtılan yüzde 5 inde artması. Demektir. Az kaldı :)