tacirler 602 bin lot satmış çok şükür buna rağmen 235 bin lot tavanda an itibarıyle alıcı bekliyor sayın arkadaşlar.13,40
Printable View
tacirler 602 bin lot satmış çok şükür buna rağmen 235 bin lot tavanda an itibarıyle alıcı bekliyor sayın arkadaşlar.13,40
deniz yatırımdan sorarak öğrenip size yazıyorum.tacirlerin malı boşaltması çok isabetli olmuş .yarınki tavanı bozmaya çalışan ikinci bir tacirler olur mu bilmem
sn bozoklu5 maliyet çok düşük istediği yere düşebilir çıkabilir farketmez, firma sıfır borç 20 mil. dolar ve içinde olduğu durumdan dolayı bir üst lige çıkmış durumda kim satarsa satsın, farketmez herkesin bir hesabı kitabı vardır,
tacirler en korktuğum aracı onların sattığına çok sevindim.
sayın foton benim maliyet temettü düşerse 4,70 tl oluyor.ancak malın çoğunu 850 den verdim.azda olsa elimde var.elimdeki mal 0 maliyet oluyor. çünkü çok karlı sattım rahatım.iki ay önce bu hisseye geçmiştim.keşke portföyümün tamamını geçseydim şimdi milyoner olmuştum. ozaman 120 bin lot alka alabiliyordum. herşey kısmet işte. buna şükür
120,000*5,20=624,000 TL yapıyor. İlk etapta yani iki ay önce alka aldığınızda tüm portföyünüz 624 bin tl yapıyor. Evet tamamıyla alka alsaydınız şuan milyonerdiniz. Sayın Bozoklu saçınız varmı bilmiyorum ama varsa yolun bence ben ise yaralıyım çok canım çok yanıyor
Ahmet Mergen hocam sattıysa bir bildiği vardır.
sn Barbi, Ahmet hoca sadece tekniğe bakıyor videolarını izliyorum bazen, amamhisselerin bir de temel taraflari var ,hissenin ederinin ne kadar oldugunu belirlemeye yarar mali yapi... eger Alka fiyatlamasi satis degilse temeli biraz daha yolu var diyor.
hem ben size janta bakın demiştim.
şaçim başım yerinde sayın barbi.çok şükür.ben ağırlıklı ereğlideyim.ereğlide 625 maliyetle bekliyorum.birde aksa var bende(520 maliyetle). birazda alka. sadece alka yüzümü güldürdü.oyak bizi yaktı kavurdu.aksada üretim %50 durdu tek umudum alka kaldı.amacım alkadaki param ile 0 bir araba almak.kısmet olursa tabiiki.sen tamamını sattın canıyın yanmasını çok iyi anlıyorum.demekki kısmet olmayınca olmuyor arkadaş.saygılarımla
tavanda 470 binlot bekliyor yarın güçlü bir tavan daha bekliyorum.
yatırım tavsiyesi değildir
Üzmez mi ? Kahroldum izledikçe. Ama şunu öğrendim , alka'yı ya da Alkim'i aldıktan sonra ekranı izlemeyeceksin. Kağıdı sürekli takip etmeyeceksin. Etsen bile al-sat yapmayacaksın. Düşüşlerde, açıkta ve kullanmadığın (acil ihtiyaç duyulmayan paranızla özellikle burası önemli) kredi kullanmadan nakitle %10 kademeli olacak şekilde alttan alttan maliyetler oluşturarak maliyet düşürerek kumbara vari bir hissedir Alkim grubu. Ömürlüktür. Temettü düzenli öder, millet altın biriktirir ben Alka biriktirdim sabırla. Saçlarım yeri geldi stresten beyazladı ama şu an durum ortada. İnşallah daha güzel günler göstersin. Saygılarımla...
Şu fiyatta olmasını en az 5 sene önce beklemiştim . Fırsat ve bekleme maliyetlerini de eklediğimizde kaçan balıklara üzülmemek imkansız . İki sandalye ve bir masadan oluşan dandik şirketler tavan tavan gidip 1-30 katlarken çok canımız acıyordu. Şimdi efsane sahalara döndü Mahkeme süreci vardı. Alacak tahsil edildi bilgisi henüz gelmemişti. Belki de gelişme vardır. Ya da Korona kaynaklı birleşme haberi. (Güçlü ortak) Bilemiyorum. İnşallah biraz daha yukarı taşırlar. Eğer alımlar devam ederse 15-20 arası realize etmeyi düşünürüm artık. Herkese bol kazançlı günler. (Al-sat tavsiye değildir. Sadece olağandışı bir durum fiyatlanıyor olabilir diye fikir cimnastiği yaptım. )
Alkim cok hızlı gidiyor, diger şirket sodasan bedelsiz verdi.Alka diğerlerinin gazı ile gidiyor, büyük olasılık ilerdeki birleşme veya bedelsiz verecek düşüncesi oluştu. Alkanın bu kadar hzılı gidecegini acıkcası dusunmemıstım. Elimde %150 alkim vardı , %100 e düştüm yavaş yavaş realize oluyorum. yeni bir kağıt arıyorum...
hep uzun vade yatırımcı olmak istedim kartondan sonra fıkrım degişti karlılıgı yüksek , güzel hikayesi olan şirketler cok ciddi paralar kazandırabılıyor. acıkcası rtal, güler gibi şirketlere 1 tl yatırmam ordan gelecek parada surda kalsın. İçi dolu karlılıgı yüksek kağıtlar hiç zarar ettirmez. Keşke 10 sene önce aselsan alsaydım, egeendüstri alsaydım,brisa ,sasa, goody veya yataş gıbı karlılığıını sürekli arttıran sirketlere ortak olsaydım... 2020 ege endstrısı ,alkım olacak. bakalım görebilecekmiyiz :D
alkimin cıkısı elbetteki alkayı etkıleyecek :D
tavanda 340 bin lot alıcı bekliyor. 280 bin lot garanti dün aldıklarını satmış.alıcılar çok baskın.çok güzel gidiyor yürüyüş. arkasından nasıl haber gelecek onu bekleyelim. bol kazançlar
10 dakika içinde birisi 340 bin lot mal boşalttı tavanı çözdü ve tekrar tavana kilitledi
Alış girdim tavan bozuldu şansımı...
Küçük yatırımcı satmaz ise bedelsize gider. Çünkü kontrol edemiyorlar artık
Patron 46,000 lot sattı şimdi
Patron Ciddi Mal satıyor. Hisse yükseliyor. Hayret...527.845 Lot * 11.41 TL = 6 Milyon TL
Hisse kontrolden çıktı böyle giderse bedelsiz yolda... patron bile müdahalesi bakalım hızı kesecek mi bana göre bu hafta böyle gider. İş küçük yatırımcıda bitiyor
patronlar hisselerinin değerlenmesini neden istemezler
ben gün sattım ama daha gideceğini düşünüyorum herkesin bir hedefi olmalı
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sodsn ve Alkim yeni bedelsiz verdiler. Alka için bedelsiz başvurusu gelirse şaşırmam. Şirketin hisseleri mahşerin üç atlısı gibi maşallah... hisseler elimizde olduğu sürece bedelsiz potansiyeli artacaktır çünkü tahta yapıcı eskisi gibi kontrol edemeyecek tahtayı. İlk çeyrek karı 15 mn üzeri bekliyordum ve geldi. Ve son olarak o bedelsiz buraya gelecek inşallah
sn Barbi aldınız mı tekrar , hayırlı olsun
Alka sattıgınıza pişman olursun uz demiştim, alkim hareketini alkanında takip etmesi dogaldır.
Önemli olan nereden cıkmanız gerektigini kestirebilmek...
Daha Eylül ayında net 0,39 temettümüz var. Onu unutmayalım