tacirler 602 bin lot satmış çok şükür buna rağmen 235 bin lot tavanda an itibarıyle alıcı bekliyor sayın arkadaşlar.13,40
tacirler 602 bin lot satmış çok şükür buna rağmen 235 bin lot tavanda an itibarıyle alıcı bekliyor sayın arkadaşlar.13,40
deniz yatırımdan sorarak öğrenip size yazıyorum.tacirlerin malı boşaltması çok isabetli olmuş .yarınki tavanı bozmaya çalışan ikinci bir tacirler olur mu bilmem
sn bozoklu5 maliyet çok düşük istediği yere düşebilir çıkabilir farketmez, firma sıfır borç 20 mil. dolar ve içinde olduğu durumdan dolayı bir üst lige çıkmış durumda kim satarsa satsın, farketmez herkesin bir hesabı kitabı vardır,
tacirler en korktuğum aracı onların sattığına çok sevindim.
sayın foton benim maliyet temettü düşerse 4,70 tl oluyor.ancak malın çoğunu 850 den verdim.azda olsa elimde var.elimdeki mal 0 maliyet oluyor. çünkü çok karlı sattım rahatım.iki ay önce bu hisseye geçmiştim.keşke portföyümün tamamını geçseydim şimdi milyoner olmuştum. ozaman 120 bin lot alka alabiliyordum. herşey kısmet işte. buna şükür
Ahmet Mergen hocam sattıysa bir bildiği vardır.
sn Barbi, Ahmet hoca sadece tekniğe bakıyor videolarını izliyorum bazen, amamhisselerin bir de temel taraflari var ,hissenin ederinin ne kadar oldugunu belirlemeye yarar mali yapi... eger Alka fiyatlamasi satis degilse temeli biraz daha yolu var diyor.
hem ben size janta bakın demiştim.
Yer İmleri