bende sogan suyu öneririm. Tavuk terbıyesi icinde soya sosu
Printable View
https://img-s2.onedio.com/id-548ab1a...6a511253f2.jpg
Bir idol, fikir vermesi açisından seyettim!:kahkah:
Arada gunnuk 7.000 gaymeylen, et marine etmeye oturanlar var, bunlar insanda sevk bırakmaz!:agla:
Ben bir ada alırdım ; tüm gıda ihtiyacını kendi kendine karşılayacak bir sistem kurardım. Elektrik, internet yok . Her milletten birer tane kadın getiririm ve çılgınlar gibi bir kütüphane kurardım. Sonra da o adaya giriş çıkış yasaklardım. Dünyayla bağımı koparırdım. Modern Hasan Sabbah.
Gerçi , tanıdığım iki adam var , bunlar rahat bırakmazdı. Birisi haram maram der , öteki de demokrasi getirmeye kalkardı.
Bir de ete yoğurt da değil yoğurt suyu katardım .
George BEST mi o ?
DOLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ...isimli şiirim...
Sizin dolarınız varsa bizim de 'Allahımız var' dediler...
Sonra dolar istemeye gittiler...
Onlar da 'Allah versin' dediler...
https://www.youtube.com/watch?v=VP1lrXBbvfY
para böyle ezilir
benim bir meslektaşım ve arkadaşıma muazzam bir miras kalmıştı hatta sütlücede tek büyük arazi yanılmıyorsam 20 donum arsa da onlarındı bundan yaklaşık 10 yıl önce koç grubuda arsaya talipti 5 kız kardeşi tek erkekti şirketi ve bır çok gayri menkulü 4 5 yıl için de kıbrısta kumarda kaybetti arada bir bende eşlik ederdim bu menkuller ve şirket giderken kardeşleri müdahale etmedi sanırım tek sütlücedeki arsayı sattırmamışlardı son haber aldıgımda yine sütlücüde gayri meşru kumar oynan bir kahveyi satın almış kumar oynatıyormuş en azından okadar serveti kaybetmesine karşı sonunda kasa nın hep kazandıgını ögrenmiş diye bir yorum yapmıştım
Soğan bulduk diyelim. Suyu çıkarılır mı hiç. Bir dünya fire.
Yazık günah.
zengin adam terbiye marine ilemi ugraşır mış hiç Zengin adam süt danası yer
Yeşilada; İstanbul seçimi ve S- 400 olayı çözülürse TL ralli yapar, dolar 5 liraya kadar gevşer diyor.
Ekonominin tek sorunu bu ikisi mi ?
Hevesim kirildi, bu pintilerlen olmayacak, parasi olanlara hayırlı damatlar verir, insallah!:he:
İstemiyorum ada falan ; daha para elimize geçmeden millete yaranamıyoruz arkadas , kitap okusan birisi laf söylüyor okumasan başkası.
İşçiyim ben işçi kalacam.
Enis Berki ve uzatmalı nişanlısı Şarkıcı Ayla Dikmen...😁
Bir sene TRT de bir bilgi yarışmasında, genç bir yarışmacıya, o sene ödül almış bir obua sanatçısını sormuslardi. Çocuk hiç düşünmeden bildi. Klasik müzik merakının olup olmadığını sordular nasıl bildi bu zor soruyu diye. Yok dedi çocuk. O sanatçı bizim karşı komşumuz olur...
Cep telefonu ile Reha beyin paylaştığı fotoğrafa idi yanitim.
Hisse neti alır, yöneticilik yapardım.. :kahkah:
Paradan konuşuyorsunuz ama bir bakın bakalım kaçıncı sıradasınız !! :whistling:
http://www.globalrichlist.com
mesela sudan da ömer el-beşir in evinden 351 milyon dolar ve 6.7 milyon euro çıkmış.İyi zulalamış 2 milyar tl filan yapıyor. Adam yemeyi becerememiş ama gerçi çölde nasıl yiyecek o da ayrı bir soru da.
Yıllık 75000 tl..ilehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...842747b3d9.jpg
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki abiler atıp tutuyor geldi bana... Parayı karı kızla yiyeceklermiş...Moldovada bi yazlık alın, içki de ucuz kız da cok, hayat bedava...Neden yapmıyorsunuz : D
Bu dediğimi yapan bir abiyi tanıyorum...Her yaz gider yazlığına, 3-4 ay keyif sürer gelir.
Kültürlü eğitimli adam biraz zor yaşar bu hayatı...bence...
Sorularınıza madde madde cevap vereyim;
1. Moldovada, yazlik kac para?
2. O dediginiz 20 hadi 40 yasina kadar geçerli, bizimkiler 200 bin gayme desteklen, ancak tam basmaya baslar.
3. Moldovada 3-4 ay, imamin duasi ilen kalinmaz.
4. Ben orta 2. terkim, eğitim nanay yani.
Bu arada, bir es verip not düşmek gerekiyor. Gece beraber kalmak için alınan kızların büyük bir çoğunluğu, Türkleri soyuyor. Eğer deneyimsizseniz, kızı kaldığınız odaya götürüyorsunuz, o da aynı Türk filmlerindeki gibi içkinize ilaç atıyor. Sabah kalktığınızda ne pasaportunuzu, ne dolarlarınızı bulabiliyorsunuz ki, Moldova polisinden de bu konuda iyilik beklememeniz gerekiyor.
Ben bir daha dusuneyim, 200 bin gaymeyi tercih edeceğim gibi, ucuza giderken cartayi cekmeyelim oralarda...
Evet eskiden konsolusluk vardi hatta merkezde cok gozde bir yerde bulunuyordu. Adana da konsolosluk olmasi lazim. Cunku burada cok fazla sayida abd vatandasi var incirlikten dolayi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lanet olsun hergun yagmur yagiyor. Allah cezalandiriyor, diyor iyice seytanlastiniz
Sali gunune kadad devam yagmur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12 milyon BES li zararda
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...rarda-4504730/
Bu Atilla yavşağı Odin'e falan inanmaz Açılım'a inanır HDP'lidir.
ABD dört ülkeye de Kürdistan doğurtturacağım diyor bu nedenle karşı karşıya geldiğimizde ve de silahlarını Türk ordusunu hedef alarak kilitlediklerinde F16'larımızı bile kullanamayız. Hava sahasını ABD havagücüne yasaklayabileceğimiz tek silah S400'dür. Atilla yavşağı bunu biliyor S400 alınmasın diye dolar'ı havuç olarak pazarlıyor..
Anlasildi raha gaya moldavyada yemeyecek paraları
BÜYÜK REZERV. BÜYÜK BORÇ DEMEKTİR
Türkiye, bir süredir %7.5 faizle dolarlı tahvil ihraç ederek döviz rezervlerini artırıyor. Peki, topladığı parayı/dövizi yüzde kaç faizle nemalandırıyor?
Muhtemelen %1, bilemedin %1.5 ile.
Aradaki fark %6. Bu maliyetle döviz rezervi biriktirmede hesap var mı acaba?
Türkiye (Merkez Bankası, Hazine, kamu ve özel sektör banka ve reel sektör firmaları) eksilen rezervlerini bu şekilde tamamlasa, hatta büyütse ve bu amaçla 50 milyar dolar daha borç alsa, sırf bu yüzden her yıl dışarıya 2.4 milyar dolar ilave faiz öder. Yani cari açığı ve dolayısıyla dış borcu artar. Dış borcu arttıkça, esasen olmayan net rezervi daha düşer. Ulusal dış borcu arttıkça, yabancı bankacı, foncu ve sıvapçı esnafı Türkiye'ye döviz rezervi güçleniyor der mi acaba? https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarl...bilir-4503827/
Ernesto aslen zeki biri filan degil iyi yureklimi o konudada hic malumatim yok
Bunu bolivya daglarinda Nalliyolar zate
Komunizm siyasal islam nasyonal sosyalizm hepsi bitti kapitaluzm le kaldik basbasa
O da biticeeeekkk
Simdi gel gelek ernesto oglan in meshur laf i
Ya diyo
Puro dan da cekiyo (nasi bi komunizimse artik)
"Abd ye dunyada ayagini bagliycak bi kac olay yaratsan Kitlenir kalir"
Netekim bogun, tam o laf uzeri 55 yildan cok gecmis
Venezuela ortadogu kuzey afrika libya vs kuzey kore ucundan eccuk
Tikandi adam. Neticede
Yani burda maksat su . ernesto hiyarin teki o kesinde
Adamin ahini aldilar Gereksiz yere katlettiler
Adamcazin ahi tuttu vahi kaldi
Demekki neymis
Can dusmaninda olsa Ahini almiycakmissin...