Ben her şart ta malımı tutarım... düşerse maliyet düşürürüm... ben kaybetmeyi göze aldım... kaybetmeyi göze alamadığın parayı sokmayayacaksın borsaya... helede galip kağıdın da isen... tam bir kumar... rest i gördüm....😂😂😂
Printable View
Ben her şart ta malımı tutarım... düşerse maliyet düşürürüm... ben kaybetmeyi göze aldım... kaybetmeyi göze alamadığın parayı sokmayayacaksın borsaya... helede galip kağıdın da isen... tam bir kumar... rest i gördüm....😂😂😂
Ne kadar kazanırsam zengin olurum? hesabının yanında; ne kadar kayıba dayanabilirim? hesabını da yapıyorsanız risk yönetiyorsunuz demektir....NOKTA... benim görüşüm bu kısaca....
vanet.com.tr anasayfasında yazan:
Vanet A.Ş tesisleri 1977 yılında bir Dünya Bankası Projesi olarak Van'da kurulmuştur. Türkiye’nin önde gelen bankaları ve Van İl Özel İdaresi'nin ortaklığıyla hayata geçen şirket, 1985 yılında Entegre Et Tesislerinin temelini atmıştır. 1988 yılında üretime başlanmıştır.
563 dönüm arazi üzerine 24000 metrekare kapalı alana sahip tesislerimizde; büyükbaş ve küçükbaş hayvan besiciliği yapılmakta, ayrıca hindi üretim çiftliği bulunmaktadır.Kesimhanemiz, günlük 240 adet büyükbaş, 1250 adet küçükbaş, 4000 adet hindi kesimi ve ihtiyaca göre bunların parçalanmasını yapma kabiliyetindedir. Şarküteri üretim bölümümüzde günlük 20 ton sucuk, salam, sosis, kavurma, jambon, pastırma çeşitleri üretilmektedir.
Valla bütün bunlar bir şeylere hazırlıkta olabilir. Holding'in sorumlulukları ve direkt bağlayıcı mali yükümlülükleri bağlı iştiraklere paslanıp sanki defterlerde temizlik yapılıyor. Bazı teknik şartları sağlamak için bu tarz düzeltmeler yapılması gerekmiş olabilir. Sadece sesli düşünüyorum, birşey ima etmiyorum fakat taa 2015 yılındaki şirketler arası mahsuplaşmanın 2017 sonunda yeniden gündeme getirilip spk ile de görüşülerek yeniden düzenlenmesinin iki sebebi olabilir. Tabii bu söyleyeceklerim bence, belkide asıl sebeb farklıdır.
1- Saçma saçma işler yapıp kafa karıştıralım, millet ne yaptığımızı anlayana kadar biz köprüyü geçmiş oluruz.
2- Belli bir ihaleye girilecek ve sermaye yapısı dahil bazı şartları sağlamak için ön hazırlık yapılıyor.
%50-%50 METRO SAYFSINDA DOCTOR niki ile bir arkadaş yazmış ... bana mantıklı geldi...
Pazartesi salı borsa açık ne olacagını gorecegiz.Relaks olmak da fayda var.ben o iki gunde Kaçkar Dagların da zirve yapacagım .sıkintı yok.Bir de bi konuyu hatırlatalım vangd 90 krs 3 e birlesme hikayesi ile gitmedi galip Öztürk Türkiye ye gelişi ile 90 krs 2.70 gitti sonra geri geldi 1.90 sonra 2.40 saonra 2.10 ve haberle 3 gitti
Faruk55 kardeşim seninle vakti zamanında tartışmamız oldu...Bitti gitti.Sende biliyorsun olacakları sende en az benim kadar iyi tanıyorsun Galip i ve ne yapacağını az çok tahmin ediyorsun ama insan konduramıyor işte...Bu sefer yapmasa keşke diyorsun içinden...Haksızsam haksızsın de...Demişsin ki belki bu sefer insafa gelmiştir...İmana gelmiştir...:) Bende sana soruyorum hiç şeytan imana gelir mi güzel kardeşim bu adamın mezhebi bu...Hiç huy mezhep değişir mi ? Bütün samimiyetimle yazıyorum umarım ben haksız çıkarım umarım her şey güzel olur hissende...Allaha emanet kal sağlıcakla...
Eyvallah kartal kardeşim. Dedim ya tek sıkıntı daha kurumsal olamamış . Ciddiyet ten uzak ... galip... bakarsın imana gelir.... ben aldığım hisseyi yok sayıyorum... eger aşağ basarsa azar azar toplamaya devam... yapacak bişe yok.... inşallah tersi olur tavan tavan gider.... başkasının kağıdı olsa yorum yapılabilir ama adam bakkal mantığıyla yönetiyor şirketlerini...😂😂pazartesi ola hayrola 👍Ben genede olumluyum... olumsuza da hazırladım kendimi😂😂para yüzünden sağlığımdan olamam... 😂
İşin komik tarafı alıştırdı beni düşüşlere yükseldimi içimi hüzün kaplıyo😂😂😂
Haber güzellll 😉😉😉vangd için olumlu ..... nokta.... galip bakalım nası öpecek bizi .... sevecekmi... si... cekmi .... bakacaz.... cem yılmazın dediği gibi s.....ler bari😂😂😂
Siz bu hissenin yeni bir yatrımcısı sınız sanırım ? Bu hisse senedini alırken neye göre karar verdiniz ? Uzman bir yatırım danışmanından yardım mı aldınız ? Şirketin sektördeki rasyolarını mı incelediniz ? DD/PD si mi düşük yada F/K sı mı yüksek ?Sermayesimi düşük sermaye artırrma ihtimali mi var ? Teknik analiz mi yaptınız ? Yoksa temel olarak sektörü ve hisse senedini incelediniz ve sektöründe diğer hisseler gibi karlılığının artabileceğini yeni yatırımlar yapabileceğin mi öngördünüz ? Ya da BANVT gibi yabancı bir yatırımcı nın alma ihtimali olabilir mi ? Şirket her sene karlılığını arttıran ve hissedarlarına düzenli olarak temettü ödeyen bir şirket mi ? Sorular çoğaltılabilir ? Son olarak G.Ö. tanıyoruz zaten dediniz yoksa G.Ö. AVTUR da bu sene yaptığı gibi bir operasyonu ( 4 sene önce yine bu hissede yaptığı gibi ) burda da yapar bu sene yada seneye yada 3 sene sonra bende kağıdın fiyatını ucuz buldum burası uygun bi yer kendime göre uygun bi durakta inerim kazanırım mı dediniz ? Yazı tura atmadığınıza yada gözlerinizi kapayıp bistteki hisseler arasından parmakla seçmediğinize ve amacınızda bütün yatırımcılar gibi para kazanmak olduğuna göre neden bu hisseyi neden tercih ettiniz ? Bizlerle de paylaşırsanız bu topiği okuyan arkadaşlar olarak belki bizlerde faydalanabiliriz ? Nedir Vangd ile ilgili beklentiniz ? Ben laf olsun diye yazıyorum beni de aydınlatırsınız belki...Bol kazanclar dilerim...
Ne hisse imiş vangd ....Sahip bi başka , kendisi bi başka, Yatırımcısı bir baska.Bana kimse zorla aldırmadı paramın tamami da bunda degil bekliyorum yine kazanacağız. Ytd
Ralli baslarken dedim size verin diye .vermediniz.hala avel avel bakiyorsunuz pes dogrusu.real zarar buyuk borsa rekor kirdi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat
Bi noktayı daha detaylı inceleyelim.haberde diyorki 2.500.000 bedel ile satın alınan islemin iptali diyor .
Yani gelecek olan o para degildir.gelecek olan para 16.000.000 +yasal faizidir
Yani utkual dostum boş konuşmamış. Daha dikkatli okuyun görürsünüz.😀ama hareket nasil olur onu bekliyoruz tabii.haa ağustos demişti birileri ama hadi hayırlısı
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30.04.2015 tarihinde Van-Bes Besicilik San. ve Tic. A.Ş.'nin (Van-Bes) paylarının tamamının Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.' den olan alacağımıza mahsuben 2.587.254 TL bedel ile satın alınması işleminin iptaline, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.' den olan alacağımızın mahsup tarihinden itibaren hesaplanacak faizi ile 30.09.2017 tarihine kadar tahsil edilmesine,
Arkadaşım senin bahsettiğin 16 milyon artı faizi avtere iade edilecek olan bostan ve sampi için metrodan alınacak olan para...İyi oku bakalım yukarda ne yazıyor bak koyu kısım ile belirttim ödeme vadesi en geç 30 eylül olarak belirtilen 2.5 milyon ne için alınacak metrodan...Galip ağa sana kızamıyorum artık sende haklısın valla...YTD...
İstanbulda otomobil rallisi vardı da biz mi kaçırdık yahu :) Ralliye son düzlükte katılanlar için ne diyorsun ? Çoğu topikte ağlanmalar sızlanmalar başlamış şimdiden...Bizim ky hep en tepeden katılır rallilere...Sokaktaki simitçi bile endeks 150 bin 180 bin olacak demeye başlamış...İşimiz var desene...Şelaleler rallilere benzemez ama katılsanda katılmasanda alır götürür mazallah...YTD...
Bu bilanço yani 3 çeyrek 1 borclardan 2.5 milyon dusecek.2- 30 eylul 2017 ye kadar faizi ile yaklaşık 18 milyon gelecek .1 kerede oyle taksit falan yok.yani 3. Ceyrekte gecmis yillar zararlari ödendikten sonra en az 12 milyon kalacak.Ve su an da tum sosyal medya dahil piyasada konusulan Galip Öztürk bir kere daha test edilecek.Gercek iş adamı holding sahibi oldugu görülecek , yada butun nefreti alan Türkiye de tartışılan bi patron olacak.Kime zarar verecek onlarda kendilerini biliyor zaten EYLÜL. EKIM KASIM ARALIK TA ne olacagını göreceğiz.Ytd
Anlamıyorum... verin dedim vermediniz... bak benden sana son söz...avel avel bakacam düştüğü her noktadan alacam... kaybedeceğim para benim param ... ayrıca kaybedeceğim paradan sana ne... niye kızıyorsunuz vangd aldık diye😂😂😂bende para bitmez üzme kendini bizim için.... yükseltsin hıyar spek zaten çıkar çoğu kişi(ben hariç) .....daha zamanı var demekki bizde kışın yeriz sucuk ekmekleri.... üzme sen kendini yaniii 👍👍👍NASRO Ya HİTABEN
VAN-ET’ IN BOSTAN TARIM VE SAMPI PAYLARINI AVRASYA TERMINAL ISLETMELERI A.S. (AVTER)’ DEN SATIN ALMASI SONRASINDA 15.08.2016 TARIHINDE SIRKETIMIZ, VAN-ET VE AVTER TARAFINDAN IMZALANAN TEMLIK PROTOKOLUNUN IPTALINE,SOZ KONUSU TEMLIK PROTOKOLU NETICESINDE KAPAMASI YAPILAN 15.903.058,24 TL TUTARINDAKI BORCUMUZUN TEMLIK TARIHINDEN ITIBAREN ISLETILECEK FAIZI ILE BIRLIKTE VAN-ET’ E ODENMESINE,
----------------------_------------- bak altını çizdim.... yani VANGD ya ödenecek....17 milyoncuk.... galip e boşuna hak verme kartal kardeşim... para vangd nın kasaya girecek...anlayacağın👍👍👍
Arkadaşiar açın okuyun orda açık açık yazıyor 30 eylüle kadar Vangd kasasına girecek olan para sadece 2.5 milyon TL dir.Diğer 15 milyon küsür ve faizi nin ( temlik tarihinden itibaren işleyecek olan faiz ) ne zaman ödeneceği konusunda bir ibare yok.Bırda sallayanlara inanmayın açın şirkete telefon sorun size ne diyecekler...Yatırımcısı olduğunuz bir şirkete her şeyi sorabilirsiniz.Gelelim G.Ö. kendisi tr nin en büyük soyguncularından biridir bu hep böyleydi bundan sonrada böyle olacak...Hayal kurmak çok güzel ama vebal almak çok kötü bir şeydir...Aklınız var mantığınız var kendi kararlarınızı kendiniz verin...YTD...
Kasaya 17 milyoncuk girecek olması da bir beklentidir... borsada beklentiler alınır gerçekler satılır. Vangd ihale aldı varsayalım kasaya nakit 17 milyoncuk girecek diyelim beklenti... gerçekleşince bu sefer ne olacak bakarız.... 😂😂😂(not: birisi şu nasro nun 2.7 den sattığı malları 2.01 den geri versin lütfen çok kızıyor...😂)
1 saat önce face den paylaşmış. G.Ö fatih kardeşimle gıda gurubumuzla ilgili değerlendirme yapıyoruz diye... ky kaçtan döşeyelim diye hesap yapmıştır gene malum tipik G. Ö taktiği 😂😂😂😂gene kaç can yakacak allah bilir....
masada fındık fıstık muz filan var :)
fotoğraf biraz yukardan çekilmiş hmm.
gıda grubu kalkınma günleri mi başlıyor..
Zirveye yolculuk için Ilk gun Yaylar köyü. Olgunlar Mahallesi .yarın Dilber Düzü , sonra ki gün Kaçkar dağı zirve 3936 .Vangd içinde zirveye yolculuk ne zaman ve neresi oldugunu , ne zaman olacağını Galip Öztürk bilir. YTD
Herkes bir gaza gelmiş 2.7 alan biri olarak gaza gelmeyin patlarsınız benım gibi
Faruk alem adamsın sen yaşlanmazsın kolay kolay :) Ne oldu açılışta 2.10 açtı ordanda mı iteledi acaba gidiyor diye birilerine karanlık odada bile iş bitiriyo bu galip çok fena arkanı dönmeyecen valla :) Neyse bi gözüm burda benim elimdekilerin işini bir bitireyim burayada ugrarız arada :)
Galip sabah %4'e mal iteledi demek, galibe hakaret olur.
Gıda grubu adamın sakız parası 10-15 bin lota kaldıysa vay haline.
Nabzı yoklamıştır o yoksa geceden açık emir verseydin 2.09 a bak alıyolar mıydı ? İlginç ama hisseyi buralarda tutması ben aşağı yapar diye bekliyordum...Yanıldım...Neyse bekleyip görecez...Kademe alıcı satıcı görebilen varsa paylaşsın bir zahmet...
2.01 baraj kurmuşlar 2.09 a duvar.
ziraat alnus 25biner satmış,
en iyi alıcı ise 10bin gedik (o da açılışta)
Provalar devam ediyor.. A1 120 bin lota kadar çıkarken,
İş patron benim dedi.. A1, 17bin lota düştü karanlıkta..
İsmi lazım değil galipin operasyon yaptığı bir hissesinde acemi bir bayan arkadaşın yazdıkları;Alıntıdır...
Merak etme kardesim belki bu şeref yoksunu köpeğe bu dünyada dur diyen yok ama yarın huzuru mahşerde hepimiz yakasına yapışacağız ama allahın adaletinden sual olunmaz mutlaka çıkar elbet bu ittende ona bu fırsatı verenlerdende...
Yazık bu insanlara ya...Nasıl can nasıl hesap verecek bu ve bunun gibi adamlar...Çok merak ediyorum...Çok üzülüyorum insanların bu duruma düşmesine...Dayanamadım yazdım yine affola...