Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4011 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Onun daha büyük projeleri var ne yapsın kıçı kırık Vangd yı Bilumum kağıtta ky soyuyor...Siz siz olun kim alıyor kim satıyor araştırmadan temeli sağlam bir kağıda bile girmeyin galip ve ekipleri varsa...Oralarda bile biçiyor miletti...Bi gezin diğer topikleri..Ağlama duvarlarından geçilmiyor...YTD...
    Laf olsun diye bu kadar yazmanıza gerek yok . Şurda 30-40 gündür takip ediyorum 2,2x geçerse kapanış şöyle olursa alınır satılır diyen acaba sizin nickinizi kullanan başka birisi mi idi ? Kaldı ki 2,1x lerden alım içinde bekleyen de yine başka bir yatırımcı mı idi ?
    Acaba o zamanlar GÖ bu kağıdın sahibi -geniş manada- değil miydi? Lütfen bir yere kadar kişisel tecrübelere tamam ama olayları anlamak isteyene makul şeyler söyleyelim yoksa boşa meşgul etmeyelim . Eminim ki borsamızda GÖ ü veya benzeri işlemçileri bilmeyen yaptıklarından haberdar olmayan olsa olsa anca bir salak belki olabilir ... ama tamah etmek işte böyle bir şey ... herkese iyi hafta sonları dilerim...

2.  Alıntı Originally Posted by lokum Yazıyı Oku
    Laf olsun diye bu kadar yazmanıza gerek yok . Şurda 30-40 gündür takip ediyorum 2,2x geçerse kapanış şöyle olursa alınır satılır diyen acaba sizin nickinizi kullanan başka birisi mi idi ? Kaldı ki 2,1x lerden alım içinde bekleyen de yine başka bir yatırımcı mı idi ?
    Acaba o zamanlar GÖ bu kağıdın sahibi -geniş manada- değil miydi? Lütfen bir yere kadar kişisel tecrübelere tamam ama olayları anlamak isteyene makul şeyler söyleyelim yoksa boşa meşgul etmeyelim . Eminim ki borsamızda GÖ ü veya benzeri işlemçileri bilmeyen yaptıklarından haberdar olmayan olsa olsa anca bir salak belki olabilir ... ama tamah etmek işte böyle bir şey ... herkese iyi hafta sonları dilerim...
    Siz bu hissenin yeni bir yatrımcısı sınız sanırım ? Bu hisse senedini alırken neye göre karar verdiniz ? Uzman bir yatırım danışmanından yardım mı aldınız ? Şirketin sektördeki rasyolarını mı incelediniz ? DD/PD si mi düşük yada F/K sı mı yüksek ?Sermayesimi düşük sermaye artırrma ihtimali mi var ? Teknik analiz mi yaptınız ? Yoksa temel olarak sektörü ve hisse senedini incelediniz ve sektöründe diğer hisseler gibi karlılığının artabileceğini yeni yatırımlar yapabileceğin mi öngördünüz ? Ya da BANVT gibi yabancı bir yatırımcı nın alma ihtimali olabilir mi ? Şirket her sene karlılığını arttıran ve hissedarlarına düzenli olarak temettü ödeyen bir şirket mi ? Sorular çoğaltılabilir ? Son olarak G.Ö. tanıyoruz zaten dediniz yoksa G.Ö. AVTUR da bu sene yaptığı gibi bir operasyonu ( 4 sene önce yine bu hissede yaptığı gibi ) burda da yapar bu sene yada seneye yada 3 sene sonra bende kağıdın fiyatını ucuz buldum burası uygun bi yer kendime göre uygun bi durakta inerim kazanırım mı dediniz ? Yazı tura atmadığınıza yada gözlerinizi kapayıp bistteki hisseler arasından parmakla seçmediğinize ve amacınızda bütün yatırımcılar gibi para kazanmak olduğuna göre neden bu hisseyi neden tercih ettiniz ? Bizlerle de paylaşırsanız bu topiği okuyan arkadaşlar olarak belki bizlerde faydalanabiliriz ? Nedir Vangd ile ilgili beklentiniz ? Ben laf olsun diye yazıyorum beni de aydınlatırsınız belki...Bol kazanclar dilerim...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •