Haklısınız ben forumu zor takip ediyorum [emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Haklısınız ben forumu zor takip ediyorum [emoji23]Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası TCDD cafe olmuş yawww
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCD'nin hisse portföyünün sheets linki bir yere sabitlenebilirse güzel olur. Gün içinde bakarız.
Vardiyaci ustadim hadi ama baslamadimi
OKT 36.17 mk .
Ben de mkk'ya girerek blokaj koydum fonlara. Saat 23.00-08.00 arası bloklaniyor fonlar. Hafta sonu ise gun boyu blokluyor. Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler.
Aracı kurumun ismini maalesef hatırlamıyorum, haber birkac yil oncesinin, ancak bir kurum çalışanı musteri fon/hisse paylarını alıp satmis, SPK 'dan da ceza almıştı. Hatta bu ceza yayınlandığında çalışanların isimleri de belirtilmişti. Maalesef haberi okuduğum linki kaydetmedim. Her ihtimale karşı iyi bir önlem oluşturmuşlar kanımca.
Bu aslinda bizim iyiligimize
Paylasim olursa diger sirketler ve bireyseller ayni hisseleri kullanarak tcd nin onune gecebilirler
Ben genel olarak ozguvenlerine ve stratejilerine hayranim
Onstan boylesine terste kalip direk poz almak her babayigidin harci degil...
Birakin paylasmasinlar...sabahlari ogreniyoruz 😃😃😃
Arkadaslar
Tcd yonetim burayi takip ediyor
Rahat olun...
Maile gerek yok
Tum tedirginlikleri tum istekleri bir bir aktardim kendilerine
Buradan hesap alma isini ust yonetim ve spk ya danisarak yapacaklar
Tcd yonetime saygilar
satım talimatında yazıyor. yani emirdrn so nraki ilk hesaplanan fiyattan... https://www.oyakyatirim.com.tr/yatir...-araclari-fonu
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın News TR merhaba.
Sizin özelinizde burada ki arkadaşlarında bilgilenmesi açısından bir bilgi paylaşmak istiyorum.
Denizbank hisse senedi bugün ki kapanış fiyatı 20.60tl. Ortalama 1 ay içerisinde 21.1950 tl den satma hakkı veriyor.
Bu garanti fiyat .kapta şirketin resmi açıklaması mevcut.
1 ayda yaklaşık %3 gibi bir getirisi olacak. Mk karşılığı %36 net. Kesinti stopaj vb. yok.
Geçenlerde boyp u paylaşmıştım o %4 civarı idi. Ben sıkıntı yaşamadan paramı aldım boyp ta.
Deniz de de garanti %3 bir ayda iyidir diye düşünüyorum
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Hocam tabloyu paylaşıma açıp linkini burada paylaşmıştım. Bir kere daha paylaşayım, isterseniz kendi dosyalarınız arasına kaydedip değiştirebilirsiniz de. Ayrıca (sizin verdiğiniz ipucunu kullanarak) tablonun altına son fiyat, son değeri vs gibi bilgiler ekledim.
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Saygılar