Sayfa 250/1000 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Şuan tcdd adlı değişken kendisi türevli onslu hisse yoğun fon 0.78 artıda son kapanışa bakıcaz ons monstan türevden ters yazmadıysa yüzde 1 civarı getirebilir 1 hafta önceki zararı kapatıp zararda olanlara satmak için fırsat verebilir koca 1 hafta boşa geçmiş oldu maalesef borsadaki sıradan hisselerin bile en azının yüzde 5 10 yaptığı ortamda ciddi kayıp
    Yuzde 2 verse de satmam

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yani 300 ile 400 arasi mk oylemi
    Öylede denebilir üstadım

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    bu TCD gibi fonlar yatirimci sayisi 400 ilurken yani sadece turkiyede 400 kisi para yatirip bunda?!
    bu tur fonlar riskli oldugun biliyoruz da ama neden bu kadar az yatirimcisi var?
    5 yildada tam bakarak yukselmistir sadece bir iki ay dusus var.
    paranizin kac kismin yatirmissiniz burada?
    Birak pesimi

4. Dün kim dedi 500 mk tcdd için bilmiyorum atmasyona gerek yok elimizde doneler var sonuçta
    dün 0.15 getirdi hisse portföyü ama getiri 0.08 de kaldı onsun etkisini bilemiyoruz
    elindeki nakitin ve türev pozisyonların ama bugün yüzde 1 yani 400 mk civarı yapar
    elindeki nakit ve ons çıkarsa 800 mk de olur artı eksi 2 katına oynuyor
    hisse portföy getirisine göre günlük getiri

5.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Dün kim dedi 500 mk tcdd için bilmiyorum atmasyona gerek yok elimizde doneler var sonuçta
    dün 0.15 getirdi hisse portföyü ama getiri 0.08 de kaldı onsun etkisini bilemiyoruz
    elindeki nakitin ve türev pozisyonların ama bugün yüzde 1 yani 400 mk civarı yapar
    Şu TCDD nin hisselerini takip etmenin hiç bir esprisi yok.çünkü gün içinde bir sürü farkı hissede işlem yapılıyordur. Yani portföyde olmayıp da alıp sattığı birçok hisse mevcuttur. Onun dışındaki zaten türev işlemleri vs. hiç bilmiyoruz.

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Dün kim dedi 500 mk tcdd için bilmiyorum atmasyona gerek yok elimizde doneler var sonuçta
    Ben demistim 😂😂😂😂😂

7. Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere bu başlık altında çoğu zaman TCD fonu konuşuluyor, takip ediliyor ve yine çoğu zaman TCD fonunun portföyü ilgili yeterli kadar bilgiye sahip olmadığımız yönünde hep beraber dert yanıyoruz, sürekli bir varsayım içinde kendimizi yoruyoruz.

Şunu samimiyetle ifade etmek isterim ki aramızda çok bilgili, tecrübeli ve değerli kişiler var ve bu kişiler engin bilgilerini bazı varsayımları yorumlamak ile harcaması şahsen beni üzüyor.

Bu bağlamda somut bir çözüm önerim var: Bu sayfada bir metin oluşturalım, hep beraber oluşturduğumuz ortak metni TCD fonuna E-Posta atarak iletelim. Bu sayede TCD fonu bu siteye bilgilendirme yapması için bir personeline görev bile verebilir. Bu ihtimali hep beraber değerlendirmeye davet ediyorum.

Saygılarımı sunarım.

Yazdıklarım yatırım tavsiye değildir. Ortaklar arası sohbettir.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tcd tahminlerini alalim
    230 mk demek geldi içimden, fazla olursa kaymaklı kadayıf

Sayfa 250/1000 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •