TURGG - Türker Proje Gayrımenkul
Alıntı:
Originally Posted by
GökhanKaya
Benim elimde olsa 1 gün bile beklemenizi istemem sayın relax42,bana kalsa hemen 100-150 olsun herkes kazansın,ama maalesef bugüne kadar gördügüm tüm imar meselelerinde işler hep böyle yürüyor,hem belediyelerdeki süreçler yıllarca sürüyor,hemde imar belediyeden çıkınca anında iptal için dava açılıyor oda yıllarca sürüyor,genel olarakta belediyelerin yaptıgı çeşitli usulsüzlükler nedeniyle mahkeme imarı iptal ettigi için süreç tekrar belediyeye dönüyor ve yine yıllarca belediye süreci bekleniyor,ondan sonra belediyeden imar çıkınca bi daha iptal için dava açılıyor,yani bu imar işleri ne yazıkki kısır bir döngü,turgg yi ilk işlem görmeye başladıgı günlerden beri takip eden ve forumuda arasıra okudugum için sizlerin yazdıklarınızı bilen bir insan olarak söylüyorum bu kadar kendinizi kaptırmayın saglıgınızı bozarsınız,daha kaç tane 10 yıl beklemek gerektigi maalesef belli degil,inşallah bir mucize olurda hiç beklemezsiniz
Sizce kaç yılda çıkar İstanbul’da arsa imarı? Yada şöyle sorayım imar çalışmaları bir alan İçin başladıktan kaç yıl sonra ortalama çıkıyor İstanbul’da? Bu kadar yoğun arsa ihtiyacının yeni inşaatın kentsel dönüşümün ihtiyac olduğu şehir de?
Sent from my iPhone using Tapatalk