Sayfa 252/897 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by murat4611 Yazıyı Oku
    Sn badel dogru anladiniz ayrica.sirket bursadaki.arazisini satti kasada duruyor para istese bedelsizde verebilir ama bunlar yapmaz . Biz hisseden daha ziyade Gercekden arsa aldik diye bekliyoruz. İstanbulun gobeginde bu kadar buyuk.toplu arsalar zor bulunur ytd

Tşk. Sayın Murat 4611. Bende ince ince toplamaya geçtim. Galiba birileri ya da pala hisseden sıkıldı yada bezdiriyor. Bende yazlık parası için topluyorum. Nasipse 4 yılım var, o zamana kadar arsayı hallederiz yazlığı alırız inşallah.😁😁

Çok kastı. Sıkışmaya başladı. Sanki patlayacak gibi. Umarım yukarıya olur...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Çok kastı. Sıkışmaya başladı. Sanki patlayacak gibi. Umarım yukarıya olur...

aşağıya olursa da sıkıntı yok. Bir kaç yüz tane daha alıp bekleriz. Temmuzda 7 yıl doluyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben halka arzından 2-3ay sonra tanıştım gerçi.

HAFTALIK

5. Yabanci biyikli degilse almaya başlamis 53 tl.gormesinde yabanci araliklarla iki uc gune bir kemiksiz aliyordu ..ytd

Yeter artık bıktık tahtadaki oyunlarından. Bir tarafın yiyorsa vur aşağıya. Yok yemiyorsa bırak tahtanın yakasını. Satışa yazdığın lotları, birisi abanınca silmeyi biliyorsun. Yıllardır tahtayı kitlemekten gayrı bişey yapmadın.

7. 3 islem gunudur endeks ciddi prim yapti bizimkisi 3 islem gunudur dusuyor...hadi bakalim...

8. Degerli arkadaşlar,kendinizi bu işe saglıgınızı bozacak derecede kaptırmayın,bakıyorum herkesin psikolojisi fena halde bozulmuş ve hayattaki en büyük derdi turgg olmuş,bu kadar kapılmayın,hergün takip etmeyin,kapatın ekranı gerekirse 10 yıl bakmam diyin,belediyede imar konusunda olumlu bir durum olsa bile bu tür imar olaylarının tamamında oldugu gibi bundada hemen birkaç gün içinde imarın iptali için dava açılacak,daha o süreç var,dolayısıyla saglıgınızı bozmayacak şekilde yatırımınızı ve takibinizi yapın,ekranı kapatın kendi haline bırakın,saygılar

Sayfa 252/897 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •