Gün sonuna kadar phillippo inzaghi-information office-bnp paribas TEB ve tahtada hıyarağalığına soyunan yapı kredi yatırımı tekrar adaya sahneye bekliyoruz.Onların hareketine göre de BOFA robotunu.
Printable View
Gün sonuna kadar phillippo inzaghi-information office-bnp paribas TEB ve tahtada hıyarağalığına soyunan yapı kredi yatırımı tekrar adaya sahneye bekliyoruz.Onların hareketine göre de BOFA robotunu.
Şu anda hıyarağası kurum en az 250.000 TL karda bugünün işlemlerinde.Şabalak yatırım da sattığı 1 milyonu buradan geri alsa 100.000.-TL de o karda.
5.40 maliyetli YKBNK ları da bugün 8.20 aortla verip 4.62 aortla bugün kumbara hissemiz GSDHO ya park ettik.Sağolasın güccük durgut ve tahtada fırıldak hareketi yaparak mal çalmaya çalışan avaneleri.
Endexe paralel gitmeye başladı, boş yapıyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum sende bir söz var ne emmeye ne gömmeye diye onu dedirtiyorsun.Amcam tekniğe uyup günlükte 4.32 yi gösterip ve ordan dönerek (en son da bize 4.42 den bir hayli mal vererek) yükselişe geçti.Kösnüğün gözü kör olsun hep böyle yapar.Benim kendimce hatam bunda trade bırakıp diğer kağıtlarla ilgilenmem oldu.Gerçi diğerlerinden aldığımız kar bunu katladı ama dediğim gibi bu yükselişe başladığında kimse tutamaz,alamaz ve de veremez bezir değmiş gibi koşar.O günü kumbaramıza hergün karlardan da olsa atıp biriktirerek hasretle bekliyoruz.
.
Syg
Bundan sonraki öngören nedir hissedaşim.
Bir de memleket neresi senin uşak? Kastamonu? Yerel dilini harika kullanıyorsun
Gucenirimmmmmm
Bunda trade etmeyi birakmak nedemkkk
Spekte gucenir..
Adam tarzini degisti bizim gibiler yuzunden..
Algoritmalari tamamen degisti.
Bunda binde birde olsa payamiz varsa ne mutlu dostum..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa genelinde oyuncular, uygun çarpanlarda ( F/K 2,20 PD/DD 0,57 ), iyi bilançolu, temettü veren, prim yapamamış hisselere bakıyor...aklınızda bulunsun...
üstelik çok kısa zaman içinde % 122 bedelsiz verecek...muhtemelen bu perşembe onay gelir spk dan...
sonra uyarmadı demeyin, ben sattım uçtu vs... vs...yerine koyacaktım aldılar malımı elimden vs....demeyin
sonra ağlak ağlak kalırsınız ortada...
Iyide buna firsat verdi gsd tahtasinda beklemeden Bankalardan gyolardan enerji sepet portfoyumuzden parayi bulup GSD toplamaya baslayip normalin 2 kati lot sahibi oluyorsun.
Trade etmeden bunun f/k sina bakan bistin cok gerisinde kaldi maalesef.
Zamanlama hersey.. ve en zor sey..
Ilk aldigim GSD fiyatu 1.78 olmasina ragmen biste enflasyona dolara karsi benim hesabimla GSD maliyetim kendi adima en az 5..
6 olursa para kazanmis sayarim..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gsdho nun f k sı cartı curdu zaten hep böyleydi, yıllardır da böyle.
Geçen hafta endex %2,55+ yaptığında nötr kapamisti, dun endexe uydu bugün endexin altında. Yani gidemiyor.
Yavaş yavaş soğuyorum hisseden,galiba benden hissemi kapacaklar. Karar verme aşamasındayım.
Gummmm ve eksiye geçti,saat 11.17,yuh be,
4.64 den 4.53 e,ı ıh bundan bi bok olmaz
Sattım ortak, % 35 i ile aksen aldim.
Bedelsiz haberi gelirse bubhareket yaparsa bi %35 daha saticam.
Geriye kalan 3 ün biriyle de insalla hepimize 2.5 kat kar gösterirler
Tahtacımız hiç boşluk bırakmadan çemberinde nakışı işliyor. Helal olsun.
Hakikaten 4.80tl mal almayı düsleyen MAL bir spegimiz var.
IsC seninle aynı fiyattan işlem görüyordu Haziranda, şimdi olmuş 10tl, ben sana bu fiyattan ancak kullanılmış peçete veririm.
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.80lerden salinca asagi 4.70lerde iştahli alici geldi..
Global rahat ve ciddi bir satis yapti alicilara..
Yarin dikkat!
Acilista global akd de Sol tarafta olmazsa bi ince dusus yasayabiliriz..
Pers. SPK bulteni gunu. Onay haberi gelecekse yarin silkelemeli ve sancili gecebilir..
Keske yesil acsa yesil yuruse yesil kapasa..
Her ihtimale gore pozu ayarladik.
Rasgele.
Bizim yerli yatırımcı bedelsiz bölünmeyi sever :)aslında hiç bir anlamı yok.
Umarım bankalardan çıkan akıllı para gsdho hissesine gelir spekalatör malını kaptırır kısmet diyeyim.Benim beklentim böyle.Patron cimri zaten bedelsiz veriyor :)
Dünya ekonomisinde ve ticaretinde yavaşlama,petrol ve petrol dışı emtia ,konteyner vb.fiyat düşüşleri maliyeti düşürse de deniz taşımacılık ücretlerini daha kalıcı düşürüyor.Gsdho net kar marjı diğer sektör faaliyetleri,dolar pozisyon fazlası vb. katkısıyla yine pozitif ayrışabilecek mi bekleyip göreceğiz.
Acilista Global Akd de sol tarafta basladi..
Devamini umalim..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslinda Guzel mal aldi saticisiz tahtadan..
Peki diyelim bugun aksam bedelsiz onayi gelecek..
1) 4.80leri gecse piyasa atlayacak zincirleri kirdi diye herkes ususecek mal almak icin.. ve yuksekten kapayacak +5,6,7 (mesela)
Aksam haber dusunce (duserse) bugun alanlar guzel para kazanmasin diye beklenti gerceklesti deyip yarin hepsine zarar ettirecektir.
2) kimse atlamasin diye gun ici 4.80lere kadar mali toplayip orayida gecirtmeyip alim icin tetikte bekleyenlere mal aldirmayip gun sonu yatay kapaniş veya son 20dk yukari koparak kapatabilir. (Mesela yani)
3) Bedelsiz bu haftada gelmez. Piyasaya gore trade..
Benim icin erken saatte 4.80 ustune kopus yapmamasi suan icin olumlu
1. Secenekte yazdigim nedenlerden..
Ya Nasip ortaklar..
4.92 sat 4.862 aortla al.Sağolasın izocam.
.
Ulan kösnük tahtacı her zaman aynı moku yemek zorunda mısın?İlla indir bindir başka halt yeme.Bir ağız tadıyla tavan yapmadın(Geçenlerde aniden olan duvara çöp soktuğumuz hariç).
Sana söz bu fiyatlardan hepsini verdiğimde(%122,222 bölünme sonrası diyorum) görüşeceğiz.
Bugünki yukarıda ki operasyon sonrası 1220 lot daha arttırdık GSDHO muzu.Senin var ya senin yatacağın yerin yok.Yaptığın şeye bak ilk satışta eski zirve direnci aşağıya kır lemi.Sorsan endekse uyduk hacı der.
.
4.85 in altında kapatırsan ünlü babanın dediği gibi 'bırak lan sen bu işi bırak mk'.
.
Bence pazarda limon sat ya da şeyim hıyar diyene tuz yetiştir,hyrağalık yap eğer bu tekniği de iç edersen.
Sana söz dediğim fiyattan vereceğim.Hadi geçmiş olsun gurtardın m.tü.Yoksa klavyeni ve ops yönetmeni kokartını astırırlardı babalar.
Bu haftaki bültende de yok bu hem iyi hem kötü gibi bakalım gidişat nasıl olacak
Herkes tutturmus tobo da tobo..
Yarin gapli acmali firsat vermesin..
Yoksa onay ayagina dusup atlayanlari dogramayi sever.
Enflasyon var tuvalete girmek 5 TL hisse fiyatı 5 TL bile değil hisse fiyatı artmayacaksa ne zaman artacak sn memo hele buna bir cevap verin.
2015 yılında Silopi Elektriğin %15 ine 125 milyon usd veren basiretli tüccar, cici Targıt'ın şirketler grubu holdiginin tamamının değeri 121 milyon dolar bugün. Gemiler, Banka, Faktoring bedava üste kasada da milyon dolarlar var.
Silopi Elektrik ise bugünlerde 1/3 kapasite ile çalışıyor ya da hiç çalışmıyor. Part time bile değil sometime santral işletiyoruz. Öyle ciddi bir yatırım kararı. Zaten Cömert, bonkör ve cici patron Targıt , Silopi elektrikteki hisselerin 50 milyon dolarını hibe etmişti kankası Cinere.
7 yıl önce 405 MV lık santralin %15 ine 125 milyon dolar öde, bugün elinde 135 MW lık santralin %9 u kalsın.
Ticari deha , cici patronumuzu mağdur edemezsin kalleş sipek!!
Yazzık cici patron Targıtıma.
Aşağılık , alçak, kalleş sipek elindeki üç beş hisse ile yıllardır mağdur ediyor imtiyazlı hisse sahibi , eski başbakan kardeşi, holding sahibi zavallı, gariban, mütevazı cici patronu. Bir türlü şirketi ederine getirmiyor kalleş sipek. Hep cici patronun üstüne oynuyor.
işte bunlar hep kösnük tahtacının oyunları...
Dostum ben aciz bir kulum yanilmaktan gocunmam.
3 secenek yazdim
1. Secenekte yuzde 5-6-7 yuksek kapayacak aksam bedelsiz onayi gelecek ertesi gun beklenti bitti diye atlayanlara zarar ettirecek yazdim..
Yuzde 5 arti kapadi fakat bedelsiz gelmedi..
Bedelsiz gelemezse piyasaya gore trade edecek yazmisim..
Dusus yada cikis olacak yazmadim aslinda haber akisi ve tahta hareketlerine gore strateji olusturmaya calistim..
Sevgiler..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Dostum
Ben kagidin ederinin cok yukarilar oldugunu dusunmesem yatirim yapmam..
Yazdiklarimda tahtaya bakmayan icin ztn sorun yok parasini kazanacak diye belirtirim hep..
Ben gunluk trade ettigim icin ve bnm gibi edenler oldugunu bildigim icin.
Sevgili dostum GSelman gibi
Gunluk strateji ciziyorum kendime onlari yaziyorumm.
Ztn trade amacim daha cok GSD lotum olsun istedigimdendir..
Son yazdigimda da yarin gapli acmali demisim.
Bunun meali tarihi kapanis yaptigi icin gozu burada olanlara firsat vermesin yuksek acsin kopsun gitsin istedigimdendir..
Burada dusemesini istemem gibi nirsey soz konusu olamaz..
Yukse acmazsa acaba silkeleme yapacak mi diye endisemdendir..
Bunlari ayirtedelim lutfen sevgili ortagim..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın sevgili ortaklar,
.
Herkes bedelsiz onaylanmamış diye soruyor,konuşuyor.Dünkü spk bülteninde 2 şirketin (ATP Bilgisayar ve DERHL in) başvuruları onaylanmış.Başvuru tarihlerine baktığımızda da ATP 07.06.2022 bizden 1 ay önce ve DERHL de sanırım 15-16 temmmuz da bizden 10 gün sonra.Neye göre nasıl onaylanıyor diye düşündüğümde yaz dönemi son izinler diye iyi niyetle GSDHO ya bakan uzmanların izinde ya da yoğun olmalarına (iyi niyetle) bağlıyorum.Kaç haftadır da halka arz izni çıkmıyor.Arpaları mı az geliyor,izindeler mi? hastalar mı onu bunu bilmem de kademe kademe yükselmesi ve tahtacı stratejisine uyarak (indir bindir) sat_al yaparak sevgili memocan gibi lotumuzu arttırıyoruz.Güccük Durgutta onu yapıyor sanırsam.
.
Her ne olursa olsun ucuza kaptırsamda (dün 4.85 i görsün 1/3 ünü satacam sözüme istinaden hızlı yükselişle 4.92 den verip 4.862 aortla aldığımı belirtmiştim.) 3-5 kademe de olsa yukarıdan tekrar alırım ve satarım.Herkes bir strateji dahilinde ilerlemeli.
.
Son olarak bugün karanlık oda eşleşmede 5 in üstünü deneyecek görünüyor.Hayırlısı olsun.Bence ne yaparsanız yapın da sonuçta 3 ün 1 ini elinizde! tutun.
.
Syg
Teşekkürler Sn Memo sadece düşüncemi yazdım umarım enflasyon ortamında herkes kazanır.