Sayfa 255/425 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Herkes tutturmus tobo da tobo..
    Yarin gapli acmali firsat vermesin..
    Yoksa onay ayagina dusup atlayanlari dogramayi sever.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Herkes tutturmus tobo da tobo..
    Yarin gapli acmali firsat vermesin..
    Yoksa onay ayagina dusup atlayanlari dogramayi sever.

Bende sevmem teknikcileri zaten bu yüzden forumdan atilmistim fakat teknik analiz önemlidir.yanildiniz sn Memo yanildiniz dün düşüş bekliyordunuz.

Enflasyon var tuvalete girmek 5 TL hisse fiyatı 5 TL bile değil hisse fiyatı artmayacaksa ne zaman artacak sn memo hele buna bir cevap verin.
    Son düzenleme : anadolulu alp; 09-09-2022 saat: 00:29.

4.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    4.92 sat 4.862 aortla al.Sağolasın izocam.
    .
    Ulan kösnük tahtacı her zaman aynı moku yemek zorunda mısın?İlla indir bindir başka halt yeme.Bir ağız tadıyla tavan yapmadın(Geçenlerde aniden olan duvara çöp soktuğumuz hariç).
    Sana söz bu fiyatlardan hepsini verdiğimde(%122,222 bölünme sonrası diyorum) görüşeceğiz.
    2015 yılında Silopi Elektriğin %15 ine 125 milyon usd veren basiretli tüccar, cici Targıt'ın şirketler grubu holdiginin tamamının değeri 121 milyon dolar bugün. Gemiler, Banka, Faktoring bedava üste kasada da milyon dolarlar var.

Silopi Elektrik ise bugünlerde 1/3 kapasite ile çalışıyor ya da hiç çalışmıyor. Part time bile değil sometime santral işletiyoruz. Öyle ciddi bir yatırım kararı. Zaten Cömert, bonkör ve cici patron Targıt , Silopi elektrikteki hisselerin 50 milyon dolarını hibe etmişti kankası Cinere.

7 yıl önce 405 MV lık santralin %15 ine 125 milyon dolar öde, bugün elinde 135 MW lık santralin %9 u kalsın.
    Ticari deha , cici patronumuzu mağdur edemezsin kalleş sipek!!

Yazzık cici patron Targıtıma.

Aşağılık , alçak, kalleş sipek elindeki üç beş hisse ile yıllardır mağdur ediyor imtiyazlı hisse sahibi , eski başbakan kardeşi, holding sahibi zavallı, gariban, mütevazı cici patronu. Bir türlü şirketi ederine getirmiyor kalleş sipek. Hep cici patronun üstüne oynuyor.

işte bunlar hep kösnük tahtacının oyunları...

5. Dostum ben aciz bir kulum yanilmaktan gocunmam.
    3 secenek yazdim
    1. Secenekte yuzde 5-6-7 yuksek kapayacak aksam bedelsiz onayi gelecek ertesi gun beklenti bitti diye atlayanlara zarar ettirecek yazdim..
    Yuzde 5 arti kapadi fakat bedelsiz gelmedi..
    Bedelsiz gelemezse piyasaya gore trade edecek yazmisim..
    Dusus yada cikis olacak yazmadim aslinda haber akisi ve tahta hareketlerine gore strateji olusturmaya calistim..
    Sevgiler..
     Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Bende sevmem teknikcileri zaten bu yüzden forumdan atilmistim fakat teknik analiz önemlidir.yanildiniz sn Memo yanildiniz dün düşüş bekliyordunuz.

6. Sevgili Dostum
    Ben kagidin ederinin cok yukarilar oldugunu dusunmesem yatirim yapmam..
    Yazdiklarimda tahtaya bakmayan icin ztn sorun yok parasini kazanacak diye belirtirim hep..
    Ben gunluk trade ettigim icin ve bnm gibi edenler oldugunu bildigim icin.
    Sevgili dostum GSelman gibi
    Gunluk strateji ciziyorum kendime onlari yaziyorumm.
    Ztn trade amacim daha cok GSD lotum olsun istedigimdendir..
    Son yazdigimda da yarin gapli acmali demisim.
    Bunun meali tarihi kapanis yaptigi icin gozu burada olanlara firsat vermesin yuksek acsin kopsun gitsin istedigimdendir..
    Burada dusemesini istemem gibi nirsey soz konusu olamaz..
    Yukse acmazsa acaba silkeleme yapacak mi diye endisemdendir..
    Bunlari ayirtedelim lutfen sevgili ortagim..
     Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Enflasyon var tuvalete girmek 5 TL hisse fiyatı 5 TL bile değil hisse fiyatı artmayacaksa ne zaman artacak sn memo hele buna bir cevap verin.

7. Günaydın sevgili ortaklar,
    .
    Herkes bedelsiz onaylanmamış diye soruyor,konuşuyor.Dünkü spk bülteninde 2 şirketin (ATP Bilgisayar ve DERHL in) başvuruları onaylanmış.Başvuru tarihlerine baktığımızda da ATP 07.06.2022 bizden 1 ay önce ve DERHL de sanırım 15-16 temmmuz da bizden 10 gün sonra.Neye göre nasıl onaylanıyor diye düşündüğümde yaz dönemi son izinler diye iyi niyetle GSDHO ya bakan uzmanların izinde ya da yoğun olmalarına (iyi niyetle) bağlıyorum.Kaç haftadır da halka arz izni çıkmıyor.Arpaları mı az geliyor,izindeler mi? hastalar mı onu bunu bilmem de kademe kademe yükselmesi ve tahtacı stratejisine uyarak (indir bindir) sat_al yaparak sevgili memocan gibi lotumuzu arttırıyoruz.Güccük Durgutta onu yapıyor sanırsam.
    .
    Her ne olursa olsun ucuza kaptırsamda (dün 4.85 i görsün 1/3 ünü satacam sözüme istinaden hızlı yükselişle 4.92 den verip 4.862 aortla aldığımı belirtmiştim.) 3-5 kademe de olsa yukarıdan tekrar alırım ve satarım.Herkes bir strateji dahilinde ilerlemeli.
    .
    Son olarak bugün karanlık oda eşleşmede 5 in üstünü deneyecek görünüyor.Hayırlısı olsun.Bence ne yaparsanız yapın da sonuçta 3 ün 1 ini elinizde! tutun.
    .
    Syg
    Son düzenleme : gselman; 09-09-2022 saat: 09:47.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Teşekkürler Sn Memo sadece düşüncemi yazdım umarım enflasyon ortamında herkes kazanır.

Sayfa 255/425 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •