Hangi gunlerM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hangi gunlerM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nkolay bono %22 yapmış günlüğü
Günlük 0,057 yapar
Çoğu borçlanma araçları fonundan daha iyi durumda.
Aslında bu düşüşler FED 25-26 Ocak toplantısı öncesi beklenen düşüşler.
Sanki FED'e gözdağı gibi oluyor.Ayağını denk al biz faizi sevmeyiz diyor piyasalar.
Fed in de canina minnet faiz artirmamak, 10y 1.50 altina gelirse rafa kalkar
Sara Evliya Yellowson ' un programını izlediniz mi ? good revenue .... revenue revani satan adam adamın tek geliri o demek ki revani revenue ... la bi git aklımdan melik duyar 30 yıldır beynimde dan çın dançın
Nasdag -4,5'tan +0,6'ya geldi.
Bist bunu hesaplayamadı.:)
Buyuk sirkeleme , fon alim.satim.ongorusu.tamamrn kaybolacak
Ata Portföyden Tarım ve Gıda Değişken Fonu geliyor.
Sevdiler bu tematik fonları.
Bu TEFAŞ'ta bir katakulle mi var? Son bir aydır eksi %20'lerde gezinen tüm fonlar artı %20'lere geçmiş.
Fonlar iyi eksi yazmış yarında eksi yazacak galiba fonlardan kar etmekte zorlaştı.
Ben moralim bozulmasın diye açıp bakmıyorum bile, kâr etmeyi geçtik en az nasıl zarar ederiz diye düşünür hale geldik, piyasada her şey düşüyor, anlaşılan riskli fonlara yanlış zamanda girmişiz veya zamanında satıp çıkmak gerekiyormuş. Hadi hata edip parayı eve, arabaya yatırmadım bari ilk çıktığında kur korumalı mevduata geçseydim diyorum şimdi.
Yerli ve yabancı hisse fonlara düştükçe ekleme mi yapmalı, yoksa satıp çıkmalı mı kararsız kaldım, piyasalar ne zaman düzelir tamamen belirsiz bir durum var.
Ppz dun 20 bugun 27 kral gerimi dönüyor
ıpb ye gömün beni , türkülerle... gülmedi bahtım yine , çal kanunum çal
fed bir yandan rusya ukrayna gerginliği bir yandan, düzeltme mi? çöküş mü belirsiz bir durum, yabancı fonlar ayrı zarar, hisse fonlar ve hisseler ayrı zarar hangisinde ortalama düşüreceğimi de şaşırdım. Ama zararına satmayacağım sonuna kadar ortalama düşürüp bekleyeceğim artık buradan dönüş yok benim için.
juji diye bir üyenin tablolaları var. gözünüzden kaçmasın. Fonlar oradan takip edilebilir:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...35122&page=757
Bi iki gun atak yapip sonra yine ozune donuyorlar
Fpk. Dun 20 bugun 10
Artik kvba,ppf.öst, leri takip ediyorum
Bu ara Nzh de sabite bagladi 20 gibi
Gidiyor,M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NZH ve ppf’lerden çıktım
Nkolay bono günlük %22 yaptı
Şimdilik bunu geçen yok
osd , tajilerin tpf gibi hisse taşımaya başlayınca getiriyi köpürttü azcuk. vadeli işlemlerde ne yapıyorlar % 1.64 ile ? parayı park mı ettiler oraya , pozisyon mu alıyorlar ? % 3 de hissede görünüyorlar. ne zamandır hisse taşımaya başladı osd ? enflasyonun altında kalmamak için getirilerde yan yollara sapış. haydi durma sen de çalış.
OSD alım valoru ne zamandir 2 gün olmuş
Osd Son dagilimda ttelekom ve vestel gorunuyor ama rakam ve yuzde orani yok bu degerlerin olmasi gerekmezmi
Hisse haric toplayinca digerleri %100 tutuyor.
Hisse varsada niye oran olarak gozukmuyorM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün dolar etkisi fonlara artı binde 8,6
2 yillik dususte
5 ve 10 yilliklar hafif artista
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dana nın kuyruğu yarın gece kopacak
Ya tamam ya devam
FED faiz arttırabilir, bir çuval incir berbat olabilir.
IMF başkanı bile uyarmış FED'i
Uluslararası Para Fonu Başkanı Kristalina Georgieva, "Faiz arttırma kararı, halihazırda zor durumda olan ülkeler için pandemi sonrası ekonomik toparlanmayı aksatır. FED daha esnek olmalı.†demiş.
Bugünkü yükşeliş, dünden kalan eksilerle toplanınca endeks fonları dışındaki fonlar yarın sıfır civarı olacak galiba
Fonların hepsi hergün eksi yazıyor.fon işi yaş olmaya başladı.
Avc fonu son 1-3-6-12 ayda inanılmaz getiriler elde etmiş ama sadece 4 milyon küsurluk fon büyüklüğüne ve sadece 1 "nitelikli" yatırımcıya sahip. Bu fonun olayı nedir?
Endeks fonları hariç tüm hisse senedi fonları yine yerlerde.
Yeşil enerji fonlarında da başladığımız yere döndük, ne güzel değil mi :)) Eksenimiz etrafında dönüp duruyoruz.