Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Ata Portföyden Tarım ve Gıda Değişken Fonu geliyor.

Sevdiler bu tematik fonları.

2. Bu TEFAŞ'ta bir katakulle mi var? Son bir aydır eksi %20'lerde gezinen tüm fonlar artı %20'lere geçmiş.

3.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Bu TEFAŞ'ta bir katakulle mi var? Son bir aydır eksi %20'lerde gezinen tüm fonlar artı %20'lere geçmiş.
    Baz etkisi diyelim 20 Aralık haftası borsa çöktü sonra yükseldiği için şimdi bir aylik getiriler yüksek görünüyor. Yani fonlara giriş tarihî çok önemli.

4. Fonlar iyi eksi yazmış yarında eksi yazacak galiba fonlardan kar etmekte zorlaştı.

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Fonlar iyi eksi yazmış yarında eksi yazacak galiba fonlardan kar etmekte zorlaştı.
    Ben moralim bozulmasın diye açıp bakmıyorum bile, kâr etmeyi geçtik en az nasıl zarar ederiz diye düşünür hale geldik, piyasada her şey düşüyor, anlaşılan riskli fonlara yanlış zamanda girmişiz veya zamanında satıp çıkmak gerekiyormuş. Hadi hata edip parayı eve, arabaya yatırmadım bari ilk çıktığında kur korumalı mevduata geçseydim diyorum şimdi.
    Yerli ve yabancı hisse fonlara düştükçe ekleme mi yapmalı, yoksa satıp çıkmalı mı kararsız kaldım, piyasalar ne zaman düzelir tamamen belirsiz bir durum var.

Ppz dun 20 bugun 27 kral gerimi dönüyor

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben moralim bozulmasın diye açıp bakmıyorum bile, kâr etmeyi geçtik en az nasıl zarar ederiz diye düşünür hale geldik, piyasada her şey düşüyor, anlaşılan riskli fonlara yanlış zamanda girmişiz veya zamanında satıp çıkmak gerekiyormuş. Hadi hata edip parayı eve, arabaya yatırmadım bari ilk çıktığında kur korumalı mevduata geçseydim diyorum şimdi.
    Yerli ve yabancı hisse fonlara düştükçe ekleme mi yapmalı, yoksa satıp çıkmalı mı kararsız kaldım, piyasalar ne zaman düzelir tamamen belirsiz bir durum var.
    yabancı fonlar icin ben yarın fed ı bekliyorum, yerli hisse fonları sağ belirsiz .aslında sorun buradan çıkan para nasıl değerlendirilecek ,? kkm parayı mim 92 bağlamak bana uygun degil

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ıpb ye gömün beni , türkülerle... gülmedi bahtım yine , çal kanunum çal
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •